DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Costumul de Revelion pentru un copil
În ajunul sărbătorilor de revelion și matinee, fiecare mamă se străduiește să-și îmbrace copilul într-o manieră adecvată. Din păcate, astăzi nu orice familie își poate permite să cumpere un costum de carnaval gata. Dar să-l coaseți singur pe umărul oricărei amante.
Pentru muncă, veți avea nevoie de țesătură din satin crep: alb și galben în metru, roșu - 30 centimetri; o bandă elastică, hârtie și un creion pentru un model, o bandă de măsurare, foarfece, ace de croitorie, fire și ace.


Desenăm pe hârtie un model al viitoarelor salopete: pentru cei care nu știu să proiecteze modelul, puteți atașa vechea salopetă a copilului pe hârtie și să o încercați de-a lungul conturului liber, ținând cont de cusătura pas. Decupăm modelul și îl fixăm pe țesătură cu ace de croitorie. Faldul țesăturii ar trebui să coincidă cu cusătura laterală a salopetei. Acordăm alocații de cusătură pe toate părțile. Decupăm detaliile și prelucrăm cusăturile cu o suprapunere sau zig-zag.

Cu ace de croitor, tăiem două jumătăți de salopete la cusături, măturam cusăturile și le coase pe o mașină de cusut.

Coase de mâneci.

Facem manșete pe mâneci și picioare. Realizăm o linie de tracțiune, în care mai târziu introducem o bandă elastică.

Am tăiat gulerul din țesătură roșie. Pentru a face acest lucru, luați o clapă de țesătură cu o lungime de 70 de centimetri, pliați-o pe jumătate cu partea din față spre interior, scurtați-o de-a lungul unei tăieturi lungi, întoarceți-o pe față și călcați-o.

Procesăm felii laterale învelindu-le spre interior și amânându-le. De-a lungul marginii lungi (unde s-a cusut cusatura lungă), coasem o altă cusătură cu o cusătură largă și tragem ușor firul astfel încât marginea gulerului să fie potrivită.


Prindem gulerul la gât, bâjbâim și fixăm.

Din rămășițele de țesătură roșie, facem nasturi mari-trompe l'oeil și le plantăm pe costum. Costumul de carnaval „Arlequin” este gata!
Comentarii (2)
 1. zonă
  #1 zonă vizitatori 19 decembrie 2011 23:26
  0
  Copil sărac (într-un mod bun fericit ) dacă vă îmbrăcați acest costum Wacko
 2. Maria
  #2 Maria vizitatori 21 septembrie 2014 23:05
  0
  Copil sărac într-un mod rău.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat