DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pollock în bătut" Goldfish "
Față de alte fructe de mare, poluatul are un preț redus, în timp ce lista proprietăților utile pe care le deține nu este mai puțin decât soiurile de pește scumpe. Pollock este un puternic antioxidant, conține o mulțime de proteine ​​și iod, potasiu, fosfor, vitamina A, vitamina PP, este bogat în acizi grași omega-3 și omega-6. Datorită tuturor acestor componente, polockul este util pentru persoanele de orice vârstă.
Există multe opțiuni de gătit pentru acest pește. Cu toate acestea, având în vedere că poluarea este oarecum uscată și se referă la produsele dietetice, este important să alegeți modalitatea potrivită de a-l pregăti. Bateria, la timp, vine la poluare, o face suculentă, fragedă și foarte gustoasă.
Pollock în bătaie Goldfish

Va avea nevoie


Ingrediente care vor fi necesare pentru pregătirea Peștelui de Aur:
  • Polen fără cap - 800 de grame (puteți lua fileul finisat).
  • Kefir - 100 de grame.
  • Faina - 3 linguri.
  • Ouă - 1 bucată.
  • Ulei vegetal pentru prăjit.
  • Sare.
  • Lamaie - 1/3 parte.

Pollock în bătaie Goldfish

Reteta pas cu pas pentru pollock


1. Dacă peștele a fost cumpărat congelat, atunci înainte de tăiere, trebuie să-l dezghețați corect. Orice pește din frigider este decongelat și în niciun caz nu este folosit un cuptor cu microunde sau un curent de apă de la robinet. Decongelarea peștilor la temperatura camerei este greșită. În primul rând, trebuie să gătiți fileul de polac. Pentru a face acest lucru, tăiați coada și aripioarele, curățați peștele de pe interior, spălați-l, uscați-l puțin cu șervețele de bucătărie, tăiați-le, îndepărtați bine toate oasele, îndepărtați pielea și tăiați fiecare farfurie în jumătate. Deci, de la un pește, se obțin 4 bucăți de dimensiuni medii.
Pollock în bătaie Goldfish

2. Presărați fileul de polac cu suc de lămâie și lăsați să stea 10 minute. Un punct important - peștele ar trebui să fie presărat cu suc de lămâie și nu să-l udăm cu ele. Alături de faptul că lămâia elimină mirosul de pește, oferă peștelui un gust și aromă delicată, sucul acestui citric reduce cantitatea de proteine ​​din produsul brut.
3. Între timp, puteți găti bătut.
Pollock în bătaie Goldfish

Bateți oul, bateți-l cu un pic, adăugați chefirul, făina, sarea puțin.
Pollock în bătaie Goldfish

Amestecați totul bine, astfel încât să nu mai rămână bulgări. Prin consistență, bătătorul trebuie să semene cu smântână.
Pollock în bătaie Goldfish

4. Sărați puțin pește (este important să nu exagerați, deoarece este prezent și în bătut). Se toarnă ulei vegetal într-o tigaie, se încălzește, se înmoaie fiecare bucată de pește într-o bătută și se pune la prăjit. Este necesar să se prăjească 7-10 minute la foc mic. Nu economisiți ulei.
Pollock în bătaie Goldfish

Este mai bine să puneți peștele finit apoi pe șervețele și să le lăsați să absoarbă excesul de grăsime.
Pollock în bătaie Goldfish

5. „Peștele de aur” poate fi servit cu piure de cartofi, legume fiarte sau orice fel de terci.
Pollock în bătaie Goldfish

Bon pofta!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat