DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Caserolă rapidă cu brânză cu microunde
Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

Vă aducem în atenție o rețetă pentru o caserolă de caș foarte gustoasă, delicată, aerisită. Acest fel de mâncare este ideal pentru devotatii unei alimentații corespunzătoare. Caserola cu brânză de casă este o sursă excelentă de forță și energie, prin urmare, acționează bine ca un mic dejun. Gătitul nu durează mult timp și cu siguranță vă va plăcea rezultatul. Bucură-te frumos!

ingrediente:


  • Brânză de căsuță fără grăsimi sau 1% - 300 grame (1 pachet).
  • Lapte, conținut de grăsimi până la 1,5% - 150 mililitri.
  • Ouă de pui - 3 bucăți.
  • Înlocuitor de zahăr sau miere - după gust.

Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

Gătit caserole cu microunde:


1 - 2. Mai întâi trebuie să pregătiți toate ingredientele. Dă-le de la frigider la suprafață și lasă să se întindă timp de 30 de minute. Cert este că toate ingredientele trebuie să fie la aceeași temperatură. Acest lucru este necesar pentru ca caserola să fie fragedă și aerisită. Luăm 2 recipiente. Este necesar să separați proteinele de gălbenușul. Pentru a face acest lucru, este suficient să spargeți oul cu un cuțit în două părți și să turnați proteina, acoperind gălbenușul cu a doua parte a coajei.
3. Luați un bol cu ​​gălbenușuri. Este mai bine să le amestecați imediat până la neted. Adăugați brânza de vaci în vas treptat, bătând constant cu un mixer. Acum turnați ușor laptele, amestecând puțin.
Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

4 - 5. Să trecem la proteine. Trebuie răcite la frigider timp de 30 de minute. Scoatem proteinele și le batem cu un mixer până la spumă luxuriantă. Este mai bine să faceți acest lucru cu cea mai mare viteză a mixerului pentru a îmbogăți bine proteinele cu oxigen. Cu cât veverițele sunt mai magnifice, cu atât caserola este mai fragedă și mai aerisită. Amestecați proteinele și gălbenușurile, amestecând bine cu un bici. Adăugați un înlocuitor de zahăr sau miere.
Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

6 - 7. Luați aluatul și turnați într-un alt bol, care este potrivit pentru un cuptor cu microunde. Punem aluatul la cuptorul cu microunde la o putere de 800 de wați timp de 20 de minute. Obținem caserola cu brânză de căsuță. De sus se poate turna cu miere, sirop fără zahăr sau pur și simplu piure din fructe de pădure sau fructe. În fotografie, caserola se toarnă cu gem fără zahăr.
Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

Caserola delicioasa cu proteine ​​bogate in proteine ​​este gata! Pentru gătit, nici nu aveam nevoie de un cuptor, dar nu s-a dovedit mai rău! Bon pofta!
Caserolă cu cuptor rapid cu microunde

total:


  • Timp de gătit: 50 minute.
  • Porții pe container: 3 bucăți

Valoarea energetică la 100 de grame:
  • Conținut caloric: 89 kilocalorii.
  • Proteine: 12 grame.
  • Grăsimi: 3 grame.
  • Carbohidrati: 2 grame.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat