DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Lampa pentru o creșă

În mod repetat, mi s-a întâmplat când stăteam în magazin să mă uit la tot felul de lămpi, aplicații, lămpi și lumini de noapte ... Ochii erau împrăștiați din varietatea culorilor, formelor și stilurilor lor - trebuie doar să ai timp să-l cumperi și să-l atârne în camere! Dar, când a venit să alegem o lampă de perete specială pentru pepinieră, s-a dovedit că totul nu este atât de simplu ... Am decis să fac față problemei în mod tradițional și anume: să iau vopsele și să creez ceva unic.
Ceea ce este necesar:
Cea mai comună lampă rotundă de perete, transparentă sau alb mat
Vopsele pe bază de vitralii pe bază de apă care nu necesită ardere
Contururi pentru vopsirea sticlei
perie
solvent
Muguri de bumbac și discuri
Borcan cu apă
Creion și ștergere simplă


Parcela pentru imagine, puteți alege ceea ce vă place - un ornament floral, abstractizarea geometrică, o imagine fabuloasă. Întrucât lampa noastră va lumina camera bebelușului, ilustrațiile din cărțile preferate ale copiilor vor servi drept model pentru desenarea acesteia.
Hai să începem! În primul rând, curățați bine și degresați suprafața lămpii cu un solvent. Apoi desenăm linii de schiță cu un simplu creion, luăm un contur în mâinile noastre și desenăm cu atenție o schiță creion. Conturul poate fi orice culoare, negru arată mai clar și contrast, iar auriu sau bronz - mai spectaculos și mai elegant.
Încercăm să stoarcem conturul uniform, din când în când frecând nasul tubului cu un șervețel. Dacă brusc liniile sunt rupte sau pur și simplu nu-i plac - nu contează, sunt ușor de îndepărtat cu un tampon de bumbac cu un solvent.


Când conturul se usucă, îndepărtați resturile desenului creion cu o radieră, scufundați peria într-un borcan de vopsea și continuați la colorare. Trebuie amintit că periile trebuie să fie clătite adesea în apă și șterse cu un șervețel sau un tampon de bumbac și abia apoi să ia o culoare diferită.
 

Când pictăm suprafața convexă a lămpii, trebuie să încercăm să luăm vopseaua în porții mici - altfel aceasta se va scurge lateral. Picura poate fi îndepărtată cu un tampon de bumbac. Treptat, întreaga suprafață este acoperită de culori strălucitoare și capătă un aspect finisat.


Lampa noastră nu are nevoie să se aprindă, lăsați-o în aer liber și așteptați ca vopseaua să se usuce complet. Acum îl puteți atașa de un loc ales pe perete, așteptați seara, porniți lumina - și oferiți-i copilului un miracol.


Comentarii (1)
  1. Veent
    #1 Veent vizitatori 15 noiembrie 2011 16:25
    0
    Cu un astfel de talent, puteți trage dintr-o găleată și o vază))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat