DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Modificarea fierului de lipit cu gaz
Unele fier de lipit cu gaz de dimensiuni reduse sunt adesea realizate cu un corp opac. Acest lucru este foarte incomod!
Modificarea fierului de lipit cu gaz

În timpul funcționării, este imposibil de monitorizat nivelul gazului din rezervor. Rămâne necunoscut cât de mult a fost consumat gaz, cât a mai rămas și când merită să alimentați o fieră de lipit. Bineînțeles, înainte de a începe fiecare lucrare, realimentați o fieră de lipit. Însă, atunci când cumpărați un astfel de produs, este mai bine să alegeți un produs cu carcasă transparentă pentru a monitoriza constant nivelul gazului. Ei bine, dacă, cu toate acestea, un fier de lipit cu un corp opac este deja achiziționat, atunci nu va fi dificil să-l modificați. Este necesar să tăiați doar o fereastră mică în carcasă, în locul în care se află recipientul cu gaz.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Acest lucru este complet sigur, deoarece nu vom atinge rezervorul în sine. În plus, această fereastră va ajuta la determinarea dacă rezervorul este otrăvit cu gaz sau dacă se menține așa cum trebuie. Pentru a face acest lucru, după ce alimentați rezervorul, trebuie doar să marcați cu un marker sau un stilou nivelul gazului din rezervor și, înainte de următoarea utilizare, verificați vizual dacă nivelul de combustibil din rezervor se potrivește cu marcajul stabilit. Dacă nivelul gazelor a scăzut chiar și cu un milimetru, atunci este mai bine să refuzați să folosiți acest instrument. În principiu, este posibil să verificați dacă gazul rezolvă sau nu fierul de lipit imediat după cumpărare. Trebuie doar să dezasamblați dispozitivul, să umpleți rezervorul, să marcați nivelul și să așteptați o zi. Sau cel puțin până dimineața. Ei bine, sau lăsați să intre în apă ... În caz de scurgere, instrumentul poate fi întotdeauna returnat înapoi în magazin, dacă există un bon de vânzare, desigur. Și chiar dacă ați cumpărat acest instrument într-un magazin real, și nu pe Internet. Apoi întoarcerea se poate transforma într-o durere puternică de cap. Totuși, nu este vorba acum despre asta. În opinia mea, este mult mai convenabil să folosești instrumentul, știind abilitatea și resursele sale, știind când se va termina consumabilul și, pe baza acestui lucru, faci calcule - economisești sau nu te limitează la cheltuieli. Mai ales dacă luăm acest instrument undeva la noi, unde trebuie să lucrăm. La final, nu vom duce cu noi un cilindru de gaz. Această lucrare nu este lungă, practic prăfuită și în siguranță.

Va avea nevoie


  • Marker.
  • Linie.
  • Arzător de lemne.
  • Șurubelniță.
  • foarfece
  • Fișier sau fișier.
  • O bucată de poliester transparent (poate fi din sticlă)
  • Adeziv secundar.

Modificarea fierului de lipit cu gaz

Realizarea unei ferestre pentru monitorizarea nivelurilor de gaz:


Pentru început, este necesară evacuarea gazului rămas din fierul de lipit, pentru siguranță. Ieșim în stradă sau pe balconul deschis, și folosind acul de tricotat, apăsând supapa de gaz, eliberăm gazul din rezervor. Acum puteți începe să dezasamblați fierul de lipit în sine. Pentru a face acest lucru, utilizând o șurubelniță adecvată, trebuie să deșurubați șuruburile care fixează carcasa de lipit.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Nu este necesar să demontați complet, este suficient să îndepărtați doar jumătatea din spate a carcasei (deși, totul depinde de modelul fierului de lipit). În general, eliminăm partea corpului în apropierea căruia se află rezervorul de gaz.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Acum trebuie să faceți măsurători. Ne uităm la ce loc al corpului este recipientul de gaz adiacent. Marcați locul cu un marker. Apoi, măsurați parametrii capacității (lungime și lățime) cu o riglă și transferați-i în locul unde va fi amplasată capacitatea.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Parametrii portabili trebuie redusi cu cinci milimetri lățime, astfel încât fereastra să fie îngustă, dar lungă. Acum trebuie să lucrați ca arzător, cu o înțepătură subțire. Puteți, desigur, să folosiți o mașină cu bor, cu un disc subțire de tăiere, dar este zgomotos și prăfuit. Conectăm arzătorul la priză, așteptăm până la înălțimea înțepăturii și ardem un orificiu dreptunghiular în carcasă, în conformitate cu parametrii trași.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

După tăierea orificiului dorit, marginile topite trebuie prelucrate; îndepărtați burlele din interior și din exterior cu un cuțit clerical și un dosar sau un dosar.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Modificarea fierului de lipit cu gaz

Acum ar trebui să puneți o bucată de poliester transparent, în loc de o bucată decupată a corpului. Pentru a face acest lucru, tăiați o bucată de poliester ușor mai mare decât fereastra decupată, aplicați un al doilea lipici pe marginile interioare ale ferestrei și aplicați poliester pe fereastră. Apăsați și mențineți apăsat timp de zece secunde, până când lipiciul prinde poliesterul pe carcasa din plastic
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Modificarea fierului de lipit cu gaz

Acum colectăm fierul de lipit împreună.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Modificarea fierului de lipit cu gaz

S-a dovedit o fereastră drăguță prin care puteți monitoriza în continuare nivelul gazului din rezervor.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

În timpul lucrărilor, nu am afectat capacitatea în sine, astfel încât instrumentul rămâne la același nivel de securitate la care a fost achiziționat.
Modificarea fierului de lipit cu gaz

Modificarea fierului de lipit cu gaz

Urmărește videoclipul


Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat