DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Vopsim o placă de porțelan
Încă de când am fost capturat de o lecție atât de interesantă precum pictura din sticlă, am fost încântat să aflu că veșnica întrebare „Ce să dai?” A fost cumva rezolvată de unul singur. Într-adevăr, pentru orice ocazie, există întotdeauna la dispoziție un mic lucru exclusivist în care - și cel mai important - o bucată din sufletul tău este închisă. Și deși au mai rămas mai mult de două luni până la următoarele sărbători globale, începem să punem la dispoziție cadouri handmade.
Pentru procesul creativ vom avea nevoie de: vopsele opace pentru vopsirea sticlei și porțelanului, un marker pentru vopsirea porțelanului, o placă albă de porțelan, solvent, perii, o cutie de apă, tampoane de bumbac și bețe, folie de metal.
Cu ajutorul tampoanelor de bumbac și a bețelor este convenabil să îndepărtați picăturile inutile, puteți realiza o „paletă” excelentă din folie - este foarte convenabil să amestecați vopselele în adâncuri mici pentru a obține nuanțe noi.
 

Desigur, înainte de a introduce o perie într-un borcan de vopsea, trebuie să decidem ce model sau model particular va face o defilare pe o farfurie. Este convenabil dacă în procesul de desenare există întotdeauna o schiță aproximativă a creației viitoare în fața ochilor. Pentru o schiță, puteți utiliza desenele găsite pe Internet, imagini din reviste și, desigur, propria imaginație. De exemplu, am vrut să realizez ceva de genul:


Începem să transferăm poza în farfurie. În aceste scopuri este convenabil să folosiți un marker special pentru sticlă, care conturează contururile direct pe placă și trage deasupra liniilor sale. Dacă acest lucru nu este la îndemână - nu este înfricoșător, puteți picta imediat cu vopsele, dacă ceva nu funcționează în desen - este ușor de remediat, deoarece vopselele sunt ușor de șters.


Când întreaga suprafață este vopsită și uscată, luăm în mâinile noastre un marker negru pentru vopsirea porțelanului și atragem detalii oriunde dorim - schițăm contururile. Nu există restricții aici, desenăm așa cum spune fantezia.
Acum, un produs aproape finit trebuie uscat timp de patru ore în aer, apoi trimis la cuptor și menținut acolo timp de 90 de minute la o temperatură de 160 ° C. Apoi opriți cuptorul și așteptați ca placa să se răcească.


Totul este gata, începem să admirăm!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat