DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Trăind departe de turnurile operatorilor de telefonie mobilă, există probleme cu acoperirea. Semnalul disponibil nu vă permite nici măcar să efectuați apeluri, fără să mai vorbim de recepția de internet 3G și 4G. Probleme similare pot fi ușor rezolvate dacă asamblați o antenă puternică. Acest lucru se poate face cu materiale ieftine. Antena este capabilă să ridice un semnal chiar la 30 km de turn.

Materiale antene


Pentru a construi, veți avea nevoie de:
 • Știft filetat M6 sau M8 140 mm lungime;
 • piulițe - 12 buc .;
 • staniu subțire din orice metal;
 • cablu coaxial până la 12 m lungime - 2 buc .;
 • Conector pentru cola de porc cu adaptor - 2 buc .;
 • Conector F pentru cablu TV - 4 buc.

Teoria necesară


Opțiunile antenei sunt diferite pentru internetul 3G sau 4G. Intervalul de frecvență la care operează operatorul dorit este important. Pentru a asambla antena corectă, trebuie să aflați. Pentru a face acest lucru, accesați setările de rețea ale telefonului și căutați operatori de rețea. În lista emisă cu o mulțime de poziții 2G, trebuie să căutați numai 3G și 4G. Știind ce operator oferă acoperirea necesară în zonă, puteți cumpăra o cartelă SIM adecvată.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Când asamblați antena, este important să respectați toate dimensiunile până la un milimetru. Pentru fiecare tip de rețea, acestea sunt diferite. De obicei, o rețea 4G funcționează la o frecvență de 2600 MHz, în 3G - 2100 MHz. Uneori, 4G și 3G au o frecvență de 1800 sau 850 MHz. Dacă atunci când căutați o rețea nu a fost posibil să găsiți un operator pentru 3G și nu există informații despre frecvența sa, atunci este mai bine să faceți o antenă pentru parametrii de 2100 MHz, deci există o probabilitate mai mare de a lua un semnal.

Proces de asamblare a antenei


Voi colecta antena 3G 2100 MHz. Procesul de fabricație pentru dispozitive cu parametri diferiți este similar, dar diferă în diametrul segmentelor și distanța dintre ele. Mai întâi trebuie să tai 6 discuri din staniu. Folosesc foi subțiri de cupru, deoarece este ușor tăiat cu foarfece de papetărie. Diametrul segmentelor de antenă în conformitate cu schema trebuie să fie de 100, 74, 54, 39, 39 și 39 mm.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Întrucât este important să respectăm dimensiunile până la un milimetru, este mai bine să găuriți mai întâi o gaură pentru diametrul știftului existent, iar după aceea să trageți o pereche de busole pentru a tăia discul.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Pe un disc cu diametrul de 74 mm, trebuie să pregătiți o gaură pentru lipirea miezului de sârmă. Este găurit la o distanță de 11 mm de margine. Această antenă atunci când lucrați cu gama 3G necesită conectarea a 2 fire TV coaxiale. Lungimea fiecăruia dintre ele nu trebuie să depășească mai mult de 12 m. A doua gaură trebuie, de asemenea, să fie găurită la o distanță de 11 mm de margine, dar într-un unghi de 90 de grade față de primul.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Acum, după ce ați atașat un disc de 74 mm la un segment mare de 100 mm, trebuie să faceți un marcaj pentru găuri mari pentru a intra într-un cablu de televiziune coaxial împreună cu o împletitură.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Dintr-o pereche de conectori F de televiziune obișnuiți, trebuie să întrerupeți partea proeminentă, așa cum am făcut-o și să le apăsați în găurile existente pe discul de 100 mm. Pentru fiabilitate, este mai bine să strângeți puțin conectorii.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Acum trebuie să fixați discurile de pe știft în ordinea indicată și în conformitate cu distanța propusă de circuit. Distanța dintre segmentele de 100 și 74 mm este de 10 mm, în următoarea tranziție între discuri distanța va fi de 9, 33, 33 și, respectiv, 33 mm. Fiecare element este fixat cu două piulițe, una pe fiecare parte.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Când asamblați, trebuie să verificați de două ori distanța dintre discuri, deoarece abaterea va duce la o scădere a calității recepției semnalului.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

În continuare, trebuie să conectați cablul coaxial la unitatea mare. Acest lucru trebuie făcut astfel încât miezul central de cupru al fiecărui fir să intre într-o gaură subțire într-un segment alăturat cu un diametru de 74 mm. După instalare, sârma trebuie să fie lipită, în niciun caz să nu se îndoaie.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

La coada proeminentă a știftului din spatele antenei, trebuie să atașați o bară din lemn, plastic sau metal, care acționează ca un suport.Pentru fiabilitate, cablurile coaxiale pot fi legate de acesta pentru a nu pune o încordare pe discul subțire de staniu la care sunt lipite.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Acum trebuie să fixați conectorii Pigtail cu adaptoare la capetele libere ale cablului coaxial. Acestea sunt cele care se conectează la modemul 3G 4G. Toată antena este gata, rămâne să o instalați.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Dacă nu există jack.
Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

ajustare


Antena 3G 4G cu o autonomie de peste 30 km

Pentru a obține o calitate maximă de recepție, trebuie să aduceți antena în afara camerei. Trebuie să fie amplasat puțin mai sus decât acoperișurile clădirilor cele mai apropiate pentru a reduce la minimum interferențele și a preveni zgomotul. Trebuie să direcționați antena direct către cel mai apropiat turn, care transmite semnalul de internet. Pentru a afla unde se află, puteți utiliza aplicația Netmonitor. O astfel de antenă simplă este capabilă să scoată un semnal de la turnurile situate la o distanță de chiar mai mult de 30 km.

Urmărește videoclipul


Pentru teste detaliate și fabricarea antenelor, vedeți videoclipul
Comentarii (55)
 1. Invitat Sergey
  #1 Invitat Sergey vizitatori 18 decembrie 2018 10:20
  6
  Foarte similar cu opa, dar nimeni nu se deranjează să încerce. Voi încerca.
 2. Invitat Gennady
  #2 Invitat Gennady vizitatori 18 decembrie 2018 10:33
  19
  antenele nu sunt slabe, puternice, puternice, răcoroase (fără jigniri pentru autor). Dacă cineva a trecut examenul AFU (dispozitive de alimentare cu antene) știe că antena este caracterizată de trei parametri principali - frecvența de funcționare, lățimea de bandă și câștigul, există și KBV și SWR, natura încărcării (capacitivă, inductivă, activă), dar acest lucru nu este atât de important . Acum, dacă voi (și alții) ați aduce aceste caracteristici - ar fi minunat. Puteți măsura acești parametri cu ajutorul unui far simplu alocat la 100-200 de metri și a unui receptor de măsurare. Desigur, nu toată lumea are un receptor ..... îmi pare rău ........
  1. ALEXANDER oaspete
   #3 ALEXANDER oaspete vizitatori 7 ianuarie 2019 16:34
   2
   Ne pare rău, dar care este câștigul unui sistem pasiv? Acesta se numește coeficientul de câștig de directivitate al acțiunii direcționale!
 3. Onandyn.
  #4 Onandyn. vizitatori 18 decembrie 2018 10:49
  26
  Aftor este o farsă, în locurile cu un nivel minim de semnal, modemul va funcționa fără acest rătăcire, unde semnalul este extrem de slab, în ​​două sensuri !!!!!!! un amplificator. Modemul nu este un receptor radio, nu va funcționa fără a trimite un semnal către stația de bază. Nechezatul.
  1. nemo
   #5 nemo vizitatori 18 decembrie 2018 12:56
   0
   dar cum explicați faptul că mașinile obișnuiau să aibă antene și pentru telefoane mobile ??)))
   1. bugulmek
    #6 bugulmek vizitatori 20 decembrie 2018 09:13
    1
    amplificatoarele nu au fost anulate
    1. reminin
     #7 reminin vizitatori 25 decembrie 2018 23:33
     3
     Antena este amplificatorul. iar acest amplificator funcționează fără o sursă de alimentare externă. Și acesta este un amplificator cu o cantitate minimă de zgomot. Amplificatorul de semnal „la electricitate” amplifică atât semnalul în sine, cât și zgomotul din acest semnal.
     1. Musafir Alexandru
      #8 Musafir Alexandru vizitatori 7 ianuarie 2019 16:41 p.m.
      0
      Și din nou, înțelepți, o antenă este un sistem pasiv și nu are amplificare; se caracterizează prin alte caracteristici, cum ar fi coeficientul direcțional KND; antena este un circuit deschis; cu alte cuvinte, o bobină cu rezonanță într-un anumit interval, învață fizica !!!
  2. Constantin
   #9 Constantin vizitatori 18 decembrie 2018 13:35
   4
   În plus față de semnalul util, repetentele cresc întreaga bandă, inclusiv zgomotul și introduc, de asemenea, propriile distorsiuni, ceea ce afectează negativ raportul semnal-zgomot. Care, la rândul său, reduce lățimea de bandă a conexiunii.
   O antenă bună cu câștig bun, conectată direct la conectorul corespunzător, este o opțiune mult mai eficientă în practică. Cu toate acestea, este necesar, de asemenea, ca cablul să aibă un nivel scăzut de atenuare.
  3. Musafir Michael
   #10 Musafir Michael vizitatori 18 decembrie 2018 2:07 p.m.
   2
   Modemul emite de asemenea folosind această antenă.
  4. aszxx
   #11 aszxx vizitatori 18 decembrie 2018 15:08
   2
   Al doilea cablu pentru emițător, un fel de.Altfel, de ce naiba deloc? Antena direcțională este un amplificator.
   1. Musafir Alexandru
    #12 Musafir Alexandru vizitatori 3 iulie 2019 18:20
    0
    Al doilea fir pentru o polarizare diferită. Există o verticală, există o orizontală. Deci, într-o antenă formată din discuri rotunde, se folosește de obicei o dublă conexiune - un fir la un disc, a doua la alta. Apoi, antena va funcționa în două polarizări. Astfel de antene sunt denumite ca MIMO. Vă sfătuiesc să căutați instrucțiuni despre asamblarea unei astfel de antene. Va fi mai eficient și mai ușor de fabricat, deoarece are doar două discuri.
  5. Invitat Vlad
   #13 Invitat Vlad vizitatori 18 decembrie 2018 19:54
   0
   Dar antena nu primește-transmite adică.
  6. Invitat Sergey
   #14 Invitat Sergey vizitatori 18 decembrie 2018 11:34 p.m.
   6
   Învățați fizica, în acest caz, emițătorul nu frământă puterea din raion, dar cu ajutorul antenei se concentrează într-o anumită direcție, pot să vă învecinez și ...
   1. kegelme
    #15 kegelme vizitatori 20 decembrie 2018 09:14
    1
    numai cu conexiune standard
  7. salcie
   #16 salcie vizitatori 20 decembrie 2018 19:59
   1
   doar că această antenă funcționează în sens invers, adică pe transmisie
 4. Oleg oaspete
  #17 Oleg oaspete vizitatori 18 decembrie 2018 12:20
  0
  Nucile și un bolț de cupru încă - ar fi în general bun;)
  1. Invitat Sergey
   #18 Invitat Sergey vizitatori 2 aprilie 2019 11:45
   0
   De ce cupru? Aurul poate fi! Și, în general, puteți conduce cuiele cu un tester și o pălărie în perete! În cazul în care știftul și piulițele sunt în general cu potențial zero, există cel puțin o bucată de lemn, chiar și cupru, chiar fontă, chiar textolit - principalul lucru este dimensiunile exterioare ale vibratorului, reflectorului, regizorilor și distanței dintre ele, iar pivotul și piulițele nu joacă deloc niciun rol din cuvânt! Cu excepția cazului în care rezistența structurii și dacă este metal, aceasta poate (și trebuie) să fie legată de pământ - o protecție excelentă împotriva trăsnetului va fi la instalarea unui catarg înalt!
 5. nevinovat
  #19 nevinovat vizitatori 18 decembrie 2018 14:39
  5
  Minciuni! făcut
 6. Zhorik
  #20 Zhorik vizitatori 18 decembrie 2018 19:54
  3
  Da, stăpânii noștri din Lugansk sunt cei care stăpânesc.
 7. Inginer radio
  #21 Inginer radio vizitatori 19 decembrie 2018 09:12
  5
  Conectați DOUĂ cabluri la o antenă ONE - NICIODATĂ nu s-a gândit la asta înainte! Pentru autor - Premiul Nobel pentru fizică!
 8. Alexey Ageev
  #22 Alexey Ageev vizitatori 19 decembrie 2018 10:42
  0
  A făcut acest lucru pentru Wi-Fi. L-am conectat la router și l-am trimis la router, care se afla la etajul 5 lângă fereastră, de la parcare, la 150 de metri. Semnalul a fost de un singur stick, 1Mbit a fost emis stabil pentru descărcare și câteva monede pentru trimitere. A fost necesar să se direcționeze foarte exact.
  Am avut și o „placă” Wi-Fi chineză cu mine, ei vând astfel de alb-negru la 500 de ruble, cu ea rezultatul a fost același.
  Poate că nu am montat antena suficient de precis, dar rezultatul experimentului este acesta)
 9. Musafir Alexandru
  #23 Musafir Alexandru vizitatori 19 decembrie 2018 12:33
  6
  Chiar și fotografia arată că antena are o capacitate mare. Aceasta indică banda largă și un coeficient mic. câștig. Adăugați un cablu și tot „câștigul” va intra într-un „minus” mare. Nu are rost să te încurci cu această „jucărie”. Și în ceea ce privește semnalele slabe, în general păstrez liniștea .......
 10. Qteam
  #24 Qteam vizitatori 19 decembrie 2018 19:43
  4
  Deci, nu am înțeles - conectorul F se conectează de obicei la împletirea cablului. Te conectezi la prima clătită. De la prima clătită până la a doua există contact pe un știft metalic. A doua clătită se conectează la miezul central. - ca urmare, obținem un cablu comun la capătul căruia a fost adăugat un buton. În cazul în care diferența de potențial de clătite atunci vei trăi? Între antena în sine și pământ. Cu cât ridicați mai sus - cu atât va prinde mai bine - și va scuipă distanța dintre clătite - aveți o împletitură pe ghidul principal de undă.
  1. Anatoly oaspete
   #25 Anatoly oaspete vizitatori 20 decembrie 2018 19:47
   4
   ce diferență de potențial nafig, există frecvențe GHz.
   1. Borga
    #26 Borga Vizitatori 20 iulie 2019 1:23 p.m.
    0
    Dar nu sunt acolo? Shnobelevskaya în studio !!!
   2. Borga
    #27 Borga Vizitatori 20 iulie 2019 13:49
    0
    această diferență de potențial este mereu. aici ne referim la noduri și antinode care în banda radio (oricare) sunt prezente fără greș. Produsul dvs. a priori nu are polarizare și, prin urmare, o capacitate excepțională de a „amplifica” semnalul. Îți poți aminti antenele „Lunokhod”? precizia este necesară acolo - scuipă polarizarea, încarcă un megawatt pentru control și primește un semnal cu o parabolă de 25 de metri și figura pe ea, pe polarizare .. de pe navă și, de ce, să lase burgeoizii să tremure. Oh, ciudat că nu sunt acolo - scuze ..
 11. Vitali
  #28 Vitali vizitatori 19 decembrie 2018 21:42
  1
  Și această construcție integrală a metalelor va fi? Cu același succes, puteți utiliza știftul obișnuit din metal.
  1. Musafir Alex
   #29 Musafir Alex vizitatori 20 decembrie 2018 13:48
   1
   Acest design nu va fi, dar deloc din cauza „all-metalului”. Ați auzit de vibratoarele SWR și jumătate de undă? Curs elementar AFU.
 12. ku
  #30 ku vizitatori 19 decembrie 2018 21:59
  1
  Ei bine, așteptăm următoarele „arme”! pe primul multiplex cel de-al 31-lea canal: 554 MHz și pe al doilea multiplex cel de-al 51-lea canal: 714 MHz. Pentru Lugansk, desigur, nu este relevant, dar pentru Rusia, din Anul Nou și casa de vară, este foarte necesar. Pentru televizorul analogic este oprit. Vom fi recunoscători!
 13. Thomas
  #31 Thomas vizitatori 20 decembrie 2018 09:09
  4
  2-3 clătite conform schemei de 9 mm, iar în fotografie sunt două piulițe, judecând după descrierea a cel puțin M6, fiecare cu 5 înălțime. Acesta conține „documentație de proiectare” „din foaie”, ar minti….
 14. Musafir Roman
  #32 Musafir Roman vizitatori 20 decembrie 2018 15:54
  3
  Am colectat o astfel de antenă în sat. acolo, direct spre turn, 9 km într-o direcție și 11 în cealaltă. conectat la modem cu koksial prin pigtail, vă voi spune că toate acestea sunt prostii! Nu există nicio legătură în sat, dar cu această antenă pot apărea 1-3 bețișoare de 2g, ei bine, atunci ce ??? oricum, pagina este aproape imposibil de încărcat, browserul refuză din cauza expirării.
 15. Anatoy
  #33 Anatoy vizitatori 20 decembrie 2018 19:54
  4
  Dar numai dacă memoria îmi servește, atunci impedanța de undă a intrării de modemuri și routere wifi este de 50 de ohmi, iar autorul a folosit televiziunea obișnuită de 75 de ohmi, antena în sine nu înțelege ce rezistență. Cu consecvență, problema ...
 16. Stas
  #34 Stas vizitatori 23 decembrie 2018 09:26
  1
  Este timpul să înlocuiți atât monitorul, cât și tastatura ...
 17. Invitat Sergey
  #35 Invitat Sergey vizitatori 24 decembrie 2018 06:26
  0
  Pigtail-ul nu este un conector. Acesta este un segment mic al unui cablu optic cu conector (FS, LAN etc.) Cel puțin autorul nu înțelege terminologia.
 18. Eugene
  #36 Eugene vizitatori 24 decembrie 2018 13:50
  3
  Într-un mod inteligent, am găsit la mansardă un colizor vechi de aluminiu (pentru cineva nou). Am atașat modemul în interior cu bandă și am conectat colierul la geam și prin cablu de extensie USB 3M la computer. Semnalul amplificat de 3 divizii. Suprafața de acoperire din acea casă era zero.
 19. Invitat Sergey
  #37 Invitat Sergey vizitatori 24 decembrie 2018 19:43
  0
  Citesc și al naibii mă gândesc și de ce naiba am nevoie. Am mers la buticuri acum câțiva ani, am cumpărat o antenă pentru 1500r cu un cablu de 10m și o cutie pentru modem și încă nu există probleme cu internetul. 3ji zboară în așa fel încât de multe ori mă uit la Formula 1 online datorită televizorului folosit de soția mea.
 20. tribună
  #38 tribună vizitatori 24 decembrie 2018 10:01 p.m.
  24
  Am citit recenziile, amuzate. De asemenea, ca tot acest produs nu l-am încercat, dar voi explica ceva „electricienilor”
  1. Pe "izolator" RF poate fi o lungime de 1/4 undă a conductorului.
  2. Utilizarea unui cablu cu o rezistență diferită va agrava SWR, acest lucru este rău, dar nu fatal.
  3. Pentru o antenă de tip „canal de undă”, punctul mediu al vibratorilor are un potențial zero și nu știu cum să repar aceste puncte cu un metal sau cu un dielectric.
  4. Vibratoarele de disc sunt capabile să primească o undă cu orice polarizare - verticală sau orizontală sau ambele împreună. Alegerea se face prin punctul de conectare prin cablu. În acest caz, ambele polarizări sunt acceptate și nu ar trebui să se amestece între ele.
  5. Din același motiv, în absența conectorilor în modem, „adaptoarele” pe carcasă sunt plasate la 90 de grade una de cealaltă.
  6. Orice antenă este reversibilă, adică. Funcționează la recepție și transmisie, în funcție de ceea ce este în cablu.
  7. Stârnește încredere în judecățile despre zero zero la subiect, care nici nu au verificat produsul.
  Mult noroc
 21. Radko
  #39 Radko vizitatori 30 decembrie 2018 11:07 p.m.
  1
  Izolatorul nu se află pe acul părului și elementele ??????????
  ce se întâmplă: (((
 22. Musafir Roman
  #40 Musafir Roman vizitatori 2 ianuarie 2019 00:32
  2
  Acum riscă furia oamenilor deștepți, dar: Internetul meu de pe care scriu acest mesaj funcționează aproape aproape pe o astfel de antenă. Mai puțin diametru și număr de discuri, întreaga antenă se află într-un pahar de plastic de 0,4 L. Din punctul în care se află Semnalul routerului merge la 150 de metri în clădirile înalte (cabane). Nu există nicio linie vizuală directă către antenă. Nu pot spune cât de lungă va fi o distanță lungă în linie dreaptă, dar am un semnal de 2-3 bețe în alte locuri ale site-ului 1-2 și există un loc unde nu există unul. Un complot de 6 acri.Așadar, principiul funcționează cu adevărat, deoarece înainte de aceasta semnalul de la router nu atingea nici o treime din această distanță.
 23. sokolov.dima.alegovich
  #41 sokolov.dima.alegovich vizitatori 3 ianuarie 2019 07:02 AM
  0
  va funcționa ca o unghie la televizoarele kinescop vechi, în loc de o antenă, adică rezultatul va fi, dar nu ceea ce laudă autorul
 24. lucru mic
  #42 lucru mic vizitatori 4 ianuarie 2019 10:59 p.m.
  0
  pentru casă ... noi, sub urenă (la 120 km de oraș), am folosit o antenă dmv direcțională simplă, cu o lungime de aproximativ 1200 mm pentru a vorbi. cu cât sunt mai mulți regizori, cu atât este mai bună recepția ...
 25. Musafir Alexandru
  #43 Musafir Alexandru vizitatori 5 ianuarie 2019 10:30 a.m.
  0
  Antena are o rază de acțiune? Ceva nou!
  3G și 4G - care este acest parametru? Unde este antena?
  Orice antenă este caracterizată de un coeficient. câștig, model de radiații, bandă largă și raportul de radiații înainte / înapoi. Pentru autor, acest lucru nu este cunoscut. Adăugați acest cablu „minune” și câștigul va merge la „minus”.
  Undeva, cineva a inventat acest „prost” de fier și autorul „PR”!
  P.S. Ați încercat să faceți această antenă din aur? Unde va fi câștigul!
 26. Tal
  #44 Tal vizitatori 6 ianuarie 2019 00:15
  0
  Am încercat să fac asta. Bullshit! Nu funcționează! Am încercat din diferite materiale.Nu pierde timpul în zadar!
  1. Philipp
   #45 Philipp vizitatori 6 ianuarie 2019 18:03 p.m.
   0
   Am făcut ca acest rahat, antena Harchenko cu un reflector, să fie mult mai eficient.
 27. 5469659
  #46 5469659 vizitatori 9 ianuarie 2019 13:02
  1
  Autorul și dacă atașați antena de la două garnituri de la motorul rezervorului la modem, va prinde?
 28. Philipp
  #47 Philipp vizitatori 9 ianuarie 2019 14:52 p.m.
  5
  Iată calculatorul tipurilor, antena funcționată pentru aceste dimensiuni, prinde 3g în două direcții de 15 și 22 km, astfel încât autorul a indicat dimensiuni greșite. Pistol Wi-Fi / 3G / 4G, analiză și calcul
 29. VladiMir oaspete
  #48 VladiMir oaspete vizitatori 10 ianuarie 2019 12:34
  1
  Și la ce distanță de BS se întrerupe sincronizarea din cauza întârzierilor de semnal?
 30. Musafir Roman
  #49 Musafir Roman vizitatori 12 ianuarie 2019 14:22
  1
  Pentru Talian și Philipp. Fie cu mărimea și ceva nu este în regulă, fie mâinile tale cresc acolo, nu există minuni. Cu abilitatea de a repeta totul funcționează bine, numai în cazurile de zăpadă intervalul scade.
 31. Musafir Alexandru
  #50 Musafir Alexandru vizitatori 27 martie 2019 9:08 p.m.
  1
  figura îl cunoaște. Am colectat acest lucru. Am ajustat dimensiunile la frecvența potrivită în funcție de calculatorul online. Am crezut figuratoate acestea. După conectarea la un modem pe care abia îl vede 2G, s-a întâmplat un miracol. Nici măcar pe o antenă coorientată nu a devenit încrezător 3G. Astfel, ridicând antena la 5 metri de sol, am prins chiar și o bază 4G care se află la 24 km prin pădure.
 32. Musafir Alexandru
  #51 Musafir Alexandru vizitatori 30 martie 2019 1:29 p.m.
  1
  Puteți vedea informațiile de pe această antenă https://3g-aerial.biz/wi-fi-3g-4g-pushka-analiz-i-raschet Doar există un calcul pentru frecvența dorită. Am făcut asta. Dimensiuni personalizate pe bara. Totul funcționează grozav
 33. Invitat sergey
  #52 Invitat sergey vizitatori 16 aprilie 2019 09:07
  1
  și dacă am 1700 și 1900 MHz și plus hspa +. Ce circuit am nevoie?
 34. Zamir
  #53 Zamir vizitatori 10 mai 2019 1:33 p.m.
  0
  În diagrama sunt 6 discuri, în fotografia 7! Cineva, după părerea mea, a spus deja unde să se uite, ținând cont de frecvența operatorului de difuzare.
 35. Invitat Vladimir
  #54 Invitat Vladimir vizitatori 4 iulie 2019 8:33 p.m.
  0
  Necunoscând de ce aveam nevoie, am adunat o glumă pentru 2600mhz (unde cele mai mici unități sunt de 30 mm.) Mi-au ieșit mici cu o palmă.
  Am conectat două cabluri la ea la cea de-a doua clătită de 90gr. un fel de trecut.
  A urcat pe acoperiș până la catarg, fix lângă 15M Trecut 4G, a aruncat fire și a fost surprins de același semnal de 3 divizii, aceeași viteză 40-50 / 12. Am deconectat al doilea fir de la conector, semnalul a scăzut la 1 diviziune, totul este ca în Gellan, trece pe lângă funcționează pe această antenă cu o palmă. Era un turn printr-o pădure de 2 km.,
  s-a îndreptat către un turn de 6 km în „vizibilitate” directă de pe acoperișul casei, fără obstacole în drum. 3 din 5 semnal este același cu 12/10 al lui Gellan. Apoi am găsit un videoclip pe Internet care se află în interiorul acestei antene în interiorul carcasei, dar în general nu există nifig acolo. În acest produs de casă cu o palmă mai constructivă. Voi încerca să strâng unul mare.
 36. Alexey
  #55 Alexey vizitatori 10 iulie 2019 18:45
  1
  Am făcut un AnthNu pentru 4G (2100) crescând recepția semnalului la 10dB în timp ce prind 4G la o distanță de 15 km

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat