DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ieșire neobișnuită pentru reparații
Cred că majoritatea oamenilor s-au confruntat cu o astfel de problemă, ca o priză care cădea din perete. Acest lucru se poate întâmpla fie imediat după o reparație de calitate slabă, fie în timp, când priza se desface de mai multe mufe. Problema poate fi rezolvată, deși totul depinde de cazul specific.
Nu există metode universale care să funcționeze 100%, în fiecare caz particular, este utilizată propria tehnologie, care în alt loc poate să nu funcționeze. Spun acest lucru, astfel încât metoda mea de atașament s-ar putea să nu fie potrivită pentru tine, dar pentru familiarizare cu siguranță va fi utilă pentru mulți.
Reparație neobișnuită a prizei

Fixăm priză cu unghii lichide


În acest exemplu, se folosește o priză de plastic care nu se ține într-un perete de beton. Atașați-l cu șuruburi, prin dibl, nu este posibil. Priza propriu-zisă este bine fixată în priză.
Această metodă, pe care vreau să o arăt, nu este destul de standardă, ci foarte fiabilă. Vom folosi cuie lichide.
Reparație neobișnuită a prizei

Am folosit deja unghii lichide în practica mea, așa că știu foarte bine că acesta este un material de construcție foarte frumos, cu proprietăți excelente.
În primul rând, trebuie să oprim electricitatea, astfel încât obiectul de reparație să fie deconectat exact și să nu prezinte o amenințare. Folosind o armă, aplicăm mai întâi lipici pe gaura din perete dintr-un cerc. Nu merită să stoarceți departe, aplicați doar o bandă plină de-a lungul marginii.
Este de preferat să scoateți panoul frontal din priză; soclul în sine nu este necesar să îl scoateți.
Reparație neobișnuită a prizei

Aplicăm aceeași bandă de adeziv într-un cerc în jurul marginii subterane.
Reparație neobișnuită a prizei

Înainte de a începe munca, asigurați-vă că citiți instrucțiunile de utilizare a unghiilor lichide și efectuați toate acțiunile conform acesteia.
Introducem orificiul de ieșire în perete și îl ținem strâns.
Reparație neobișnuită a prizei

Lipiciul în exces este îndepărtat cu o bucată de pânză.
Reparație neobișnuită a prizei

Așteptăm întărirea inițială a lipiciului și colectăm priza complet.
Reparație neobișnuită a prizei

Asteptam ca lipiciul sa se usuce complet si sa se intareasca. Până în acest moment, vă recomand cu mare drag să nu folosiți priza pentru scopul propus.
Reparație neobișnuită a prizei

După timpul specificat în instrucțiuni, verificați instalarea. Totul se menține perfect, în mod sigur, fără variații de balansare.

Urmărește videoclipul


Comentarii (28)
 1. juriu
  #1 juriu vizitatori 14 decembrie 2018 11:09
  11
  Am lipit priza împreună cu priza, în timpul reparației vor apărea probleme. Este necesar să scoateți priza din cutie!
  1. juriu
   #2 juriu vizitatori 14 decembrie 2018 22:10
   5
   Și vor fi probleme. Priza este conectată printr-un multi-nucleu și Dumnezeu interzice o buclă. Încărcarea curentă pe contactele penultimei prize în acest caz va fi mărită. De aici încălzirea, care nu este bună. Nu economisiți.
   1. Vasya
    #3 Vasya vizitatori 15 decembrie 2018 10:21 p.m.
    2
    Există, de asemenea, un cablu nu HF și nici măcar LS //////
   2. Vyacheslav
    #4 Vyacheslav vizitatori 19 decembrie 2018 13:35
    3
    Nu este nevoie să rupeți cablul, să trageți aproximativ 10 mm de sârmă, să îndoiți capetele de două ori în formă de U și să introduceți în bornele de ieșire. Iar lupii sunt în siguranță și oile sunt pline.
 2. Musafir Michael
  #5 Musafir Michael vizitatori 14 decembrie 2018 13:11
  7
  Este necesar să înghețați inițialul subțire și nimic nu va cădea timp de mulți, mulți ani.
 3. tuk
  #6 tuk vizitatori 14 decembrie 2018 13:40
  23
  Nu sfătuiesc să o fac ca autor. Dacă priza a căzut, în orice caz, trebuie dezasamblată și verificată, de parcă ar fi căzut, ar putea fi deteriorată sau căzută din bornele sârmei. Dacă peretele este subțire, ca în video, este mai bine să folosiți o priză de gips-carton cu picioare speciale de fixare, atunci nu este nevoie de lipici. Și pentru fixarea în beton sau cărămidă, este mai convenabil să se folosească ghips, este mai ieftin și se stabilește în câteva minute. Doar diluați la consistența smântână lichidă, înfășurați pereții găurii și introduceți priza de perete flush cu peretele (dacă există un umăr, acesta ar trebui să se întindă pe perete. Gypsum ar trebui să umple întregul gol. Literal în 10-15 minute, priza de perete va ține ferm, și puteți pune priza la loc. . Dacă priza este fixată cu șuruburi autofiletante, ca în imagini, picioarele de expansiune nu sunt necesare.
  Utilizarea de cuie lichide sau, să zicem, lipici de țiglă, este de asemenea o opțiune normală, dar mai scumpă și mai lungă. În plus, autorul a lipit nu numai o priză (de asemenea, deasupra peretelui), ci și o priză, ceea ce ar complica posibila reparație sau înlocuire a acesteia.
 4. Boris
  #7 Boris vizitatori 14 decembrie 2018 13:59
  4
  Bine făcut! Și cum veți elimina priza dacă este necesar?
  1. Zee
   #8 Zee vizitatori 15 decembrie 2018 13:50
   4
   Puncher!
 5. Invitat Victor
  #9 Invitat Victor vizitatori 14 decembrie 2018 14:10
  13
  Deși îl puteți fixa cu unghii, chiar și cu lipici, dar dacă trageți prost mufa, mai devreme sau mai târziu priza va cădea din nou - așa-numitele aragazuri europene trebuie să fie ținute cu mâna liberă.
  1. Cyrus
   #10 Cyrus vizitatori 14 decembrie 2018 18:32
   0
   din unghiile lichide, nimic nu va cădea. Am lipit 2 părți ale mânerului pe un cuțit (din lemn) și l-am folosit timp de aproximativ 5 ani, incl. în apă. unghiile erau de legătură. dar despre priză, este mai rapid și mai fiabil cu alabastrul și nu este nevoie să așteptați întărirea. iar alabastrul nu se micșorează
  2. Eugene
   #11 Eugene vizitatori 20 decembrie 2018 09:58
   1
   Judecând după fotografie, pentru a ține această priză cu mâna liberă, trebuie să crești o a treia mână, sau să stai pe karachki pentru a nu cădea. Deci este neapărat scos și niciun lipici nu îl poate ține. Iată o altă întrebare: pentru ce era necesar să punem priză pe podea? De ce să nu-l puneți mai sus, acolo unde este mai convenabil să vă apropiați de acesta, porniți cu calm firele / opriți firul. Probabil, oamenilor le place să se înclineze la un zeu rozetă de fiecare dată, poate cred că nu îi va lovi așa, xs ...
 6. Invitat Igor
  #12 Invitat Igor vizitatori 14 decembrie 2018 16:45
  2
  Câți ani am fixat pe alabastru și nimic nu scade
 7. Invitat Sergey
  #13 Invitat Sergey vizitatori 14 decembrie 2018 16:49
  1
  De ce s-a ridicat priza cu un gol la perete?
 8. persoana cu handicap
  #14 persoana cu handicap vizitatori 14 decembrie 2018 9:04 p.m.
  1
  în anii 80-90 exista șampon cu seleniu. Am tăiat partea de jos din această sticlă, această parte a fost sub con și am închis în loc de rapel.
 9. Rivo
  #15 Rivo vizitatori 15 decembrie 2018 00:31
  3
  Ei bine, judecând după fotografia nr. 4, și anume, tipul de cablu selectat, metoda de tăiere a plăcilor, „priza”, adâncimea decupării cablului, vreau să îi dau autorului doar 2 sfaturi, pentru că, se pare, mai există o mulțime de „amuzante” „Descoperiri: asigurați imobiliare la rata maximă și nu vă mai contactați niciodată„ stăpânii ”din republicile asiatice.
 10. igor36
  #16 igor36 vizitatori 15 decembrie 2018 10:36
  0
  vechea cale: în casa noastră, construită în 1976, SUCURILE cu ceramică au fost plantate pe CEMENTUL NORMAL (nu îl veți lăsa). Și firele sunt din aluminiu cu un singur miez, fără margine. Până acum, nu totul s-a schimbat.
 11. Stăpânul
  #17 Stăpânul vizitatori 15 decembrie 2018 17:57
  1
  si ce nu este obisnuit atunci ?? reparator iti voi spune un secret !!! Se dovedește că mai există încă spumă și super-duper nou-lipici de spumă! pe care, de asemenea, puteți sufla puțin în gaură, apoi introduceți șoseta, iar când spuma se usucă, nu veți scoate șoseta și credeți că va fi mult mai fiabil să folosiți cuie lichide ..
 12. Musafir Michael
  #18 Musafir Michael vizitatori 15 decembrie 2018 18:33
  0
  În cazul KZ, lipiciul și spuma pot lua foc. Periculos.
 13. Tornedron
  #19 Tornedron vizitatori 15 decembrie 2018 22:43
  0
  Hmm, meșterii aveau chiar o țiglă (trăsură) pe țiglă?
  1. Rivo
   #20 Rivo vizitatori 16 decembrie 2018 10:28 p.m.
   1
   Dar imaginați-vă că dacă gaura din țiglă ar fi tăiată de o coroană și chiar perfect dreaptă? Apoi, nivelul de aderență al „unghiilor lichide” ar fi mai mic de un ordin, iar nou „adâncimea” adăugată cu greu ar fi păstrat-o.
   Aici, prietene, simți un anumit plan global și o strategie consecventă, de nezdruncinat!
   1. îngheț
    #21 îngheț vizitatori 19 decembrie 2018 00:04
    1
    NU ESTE NICIODATĂ, este un fel de singularitate inerentă anumitor martiri de mână. Și se răspândește ... asta nu este pe plac ..
 14. Invitat Vadim
  #22 Invitat Vadim vizitatori 18 decembrie 2018 18:33
  1
  Dacă peretele permite, găuresc partea inferioară a găurii și pun soclul pe două șuruburi prin diblurile de plastic, dacă priza cu goluri în gaură, pregătesc un alabastru gros de consistență în plastilină și întind exteriorul soclului, îl introduc în orificiu cu șuruburi și înșurubez în șurub.
 15. Inginer șef
  #23 Inginer șef vizitatori 18 decembrie 2018 10:23 p.m.
  1
  Autorul este un amator.
  1. Adeziunea unghiilor lichide la polipropilena neacoperită lasă mult de dorit.
  2. Încălzirea izolării din PVC a sârmei nu este introdusă în priză.
  3. De ce să suferi și să inventezi ceva stupid dacă în orice program de construcție poți cumpăra o priză normală cu „mustață” pentru 10 ruble ?!
 16. k
  #24 k vizitatori 20 decembrie 2018 09:29
  3
  prostii ... singurul lucru corect este să folosești acest lipici, restul dă afară unei persoane care este departe de lucrările de reparație .. asigurați-vă că îndepărtați evacuarea, curățați praful din cavitatea din beton, curățați praful de exteriorul soclului, nu începutul, ci mijlocul, în mod ideal cleiul trebuie să umple întregul spațiu dintre priză și beton.
 17. wowymka
  #25 wowymka vizitatori 23 decembrie 2018 10:20
  2
  unghiile lichide pline de gunoi, soțul a lipit scânduri cu pustii în cameră pe ele, după 7 ani, cu un pic de robinet pe ele, cad. În timp, unghiile se transformă într-o bucată uscată de G.a., care nu deține nimic și se sfărâmă. Nici nu vorbesc despre siguranța electrică și am scris deja multe
 18. Andrejosta
  #26 Andrejosta vizitatori 23 decembrie 2018 16:58
  2
  Noua tehnologie este cu siguranță bună. Dar să spunem că, în gravitație zero, este mai ușor și mai de încredere să scrieți cu un creion. Nu-ți place ghips? Nu înțeleg vechea metodă sigură, fiabilă și ieftină. Cu excepția cazului în care, desigur, faceți-o uman. Da, și îl puteți folosi după o perioadă scurtă de timp. Există un astfel de lucru, oportunitate.
 19. Musafir Alex
  #27 Musafir Alex vizitatori 28 decembrie 2018 23:42
  1
  Și dacă priza se rupe și trebuie să o înlocuiți? Spargeti un perete cu un ciocan?
 20. Musafir Michael
  #28 Musafir Michael vizitatori 4 ianuarie 2019 18:51 p.m.
  1
  Există o singură întrebare: aproximativ jumătate (sau chiar mai multe) dintre prize sunt confecționate din polietilenă și NU UNUI clei le va lua. Ce face autorul în acest caz?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat