DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă
Aspiratoarele Samsung sunt răspândite. Ei fac o treabă bună a misiunii lor și nu sunt prea scumpi. După cum știți, în producția de masă respectați principiul: excelent - dușmanul binelui. Desigur, puteți lua calea creșterii îmbunătățirii constructive, dar acest lucru va duce la un cost mai mare al produsului și la o mai mică competitivitate a acestuia.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Astfel, în aspiratoarele de renume mondial în timpul funcționării, sunt detectate deficiențe individuale, ceea ce duce la scăderea caracteristicilor lor tehnice și operaționale.
Deci, o pungă de praf, care se umple în timpul funcționării, începe să blocheze gaura din partiția dintre ventilatorul de aspirație și camera de vid, care este conectată cu un furtun ondulat și un tub la peria de curățare. Din punct de vedere structural, această gaură este acoperită cu o bucată de spumă groasă pentru a preveni pătrunderea prafului în ventilator.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Drept urmare, pe măsură ce punga de praf este umplută cu resturi, capacitatea de aspirație a aspiratorului începe să scadă treptat și, în final, poate dispărea complet. Ce se poate face în acest caz?

Moduri de a perfecționa designul aspiratorului


Ideea de a scăpa de acest dezavantaj găsit la aspirator este de înțeles. Este necesar să împiedicați blocarea portului de aspirație de o pungă de praf pe măsură ce este umplută. Cu alte cuvinte, ar trebui să existe întotdeauna un mic decalaj între ele pentru aportul de aer liber.
În acest scop, în fața deschiderii de aspirație pe partea unde se află recipientul de gunoi este instalată o grătară suficient de rigidă (metalică sau plastică), care nu se va îndoi sub influența fluxului de aer și a presiunii sacului umplut cu gunoi.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Ea este cea care va avea garanția de a crea autorizația necesară.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Un alt dezavantaj observat în acest aspirator este asociat cu elementul de conectare al furtunului flexibil. Când este fixat pe zăvorul în carcasa aspiratorului, tubul său nu se extinde dincolo de peretele interior al camerei în care este instalat colectorul de praf.
Drept urmare, se dovedește că o proporție semnificativă din aerul de admisie trece sacul pentru a colecta praful și, care curge în jurul său, lasă aspiratorul fără niciun beneficiu. Cum să faci față unui astfel de dezavantaj?
Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o bucată de tub de plastic cu diametrul și lungimea corespunzătoare, care ar trebui să fie suficientă pentru a intra în gaura unei pungi goale.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Introduceți această bucată de tub în gaura elementului de conectare, o așezăm pe un lipici adecvat, așteptăm să se usuce și aparatul de uz casnic este gata de utilizare. După o astfel de perfecționare, tot aerul murdar care se trage intră în pungă și acolo praful și resturile se instalează complet.
Pentru a extinde capacitățile aspiratorului, dacă este inclusă doar o perie, pot fi utilizate duze de la alte mărci de aspiratoare. Poate, cu unele rafinamente nu împovărătoare, pe care aproape oricine le poate face față.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Mai mult decât atât, în timpul funcționării aspiratorului modificat, a fost descoperit un alt avantaj: continuă să îndepărteze regulat praful chiar și cu o pungă aglomerată. Aceasta este forța de aspirație care determină compactarea gunoiului în recipient.
Ideile bune au de obicei multe manifestări utile. Datele, de exemplu, prind aproape în totalitate praful care se instalează în colectorul de praf, iar aerul de evacuare nu poluează motorul, în special rulmenții și periile, care au o uzură mai mică. De asemenea, sarcina pe motorul electric este redusă, deoarece gaura din spatele furnicii nu se suprapune.
Singurul lucru de reținut este că înainte de a scoate geanta de la aspirator, trebuie să deconectați furtunul flexibil.Dar compartimentul colectorului de praf rămâne întotdeauna curat și nu este necesar să îndepărtați praful din el, ceea ce nu este atât de simplu din cauza configurației sale și a prezenței rigidizatoarelor.
Cum se mărește tracțiunea unui aspirator cu o pungă

Două observații finale


Alegerea plaselor din plastic va proteja corpul aspiratorului de zgârieturi. Când folosiți o plasă metalică, benzi de cauciuc sau de plastic pot fi atașate la marginile sale într-un mod accesibil.
Pentru lipirea pieselor din plastic, adesea se folosește clei epoxidic sau poliuretanic. Conexiunea în acest caz nu va fi prea puternică și durabilă. Din când în când procedura va trebui repetată.
Pentru a lipici sau, mai degrabă, dizolva și vinde plasticul, ar trebui să aflați mai întâi tipul acestuia. Apoi găsiți un solvent adecvat. În consecință, conexiunea se va dovedi „strânsă”.

Urmărește videoclipul


Comentarii (8)
 1. Musafir Alexandru
  #1 Musafir Alexandru vizitatori 10 decembrie 2018 10:29
  6
  Aveți nevoie să aruncați grila nativă? Sfaturi incorecte :(
 2. Georgy
  #2 Georgy vizitatori 16 decembrie 2018 11:53
  1
  a trebuit să cumpere Bosch făcut în Germania
 3. Ufsya
  #3 Ufsya vizitatori 16 decembrie 2018 22:20
  0
  Adeziv epoxidic și nu rezistent?)))))))
 4. Musafir Michael
  #4 Musafir Michael vizitatori 17 decembrie 2018 12:25
  2
  De ce să fii inteligent, trebuie să schimbi geanta în timp util. Matricea nativă din filtrul de intrare este suficientă dacă nu se pierde. Și scurgerea de aer a fost făcută astfel încât, dacă furtunul ar fi conectat, motorul nu va aspira din spațiul gol și nu ar arde singur.
 5. Musafir Alex
  #5 Musafir Alex vizitatori 31 decembrie 2018 19:37
  1
  Puneți grila veche de plastic din ventilație, designul funcționează.
 6. Oleg oaspete
  #6 Oleg oaspete vizitatori 7 ianuarie 2019 11:42
  0
  Există un astfel de lucru care este plasat în golul furtunului și a conductei telescopice, un recipient de plastic prin care trece gunoiul mai întâi, apoi intră în punga aspiratorului. Deci, în acest recipient rămâne aproape toată gunoiul, praful, părul. Numai praful fin intră în pungă. Este foarte ușor de curățat, transformat și golit recipientul în coș.
  În acest fel, tirajul în aspirator nu va persista mai mulți ani.
 7. Ivan
  #7 Ivan vizitatori 9 martie 2019 17:58 p.m.
  0
  Principalul indicator al unui aspirator este puterea de aspirare. Și acum niciun inginer și dezvoltator coreean, japonez, chinez etc. nu s-a gândit să crească capacitatea de aspirare a aspiratorului în acest fel, DAR rusul Vanya a finalizat imediat proiectarea și aspiratorul a început să aspire mai puternic. Aceasta spune încă o dată (Zadornov) cât de proști sunt.
 8. Invitat Nikolay
  #8 Invitat Nikolay vizitatori 10 martie 2019 10:16 AM
  0
  Decizia inteligentă!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat