DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Piuliță pentru protecția împotriva blocării discului în polizor
Piuliță pentru protecție împotriva blocării discului în polizor

În timpul funcționării râșniței, piulița de strângere care ține discul poate fi strânsă atât de mult, încât este pur și simplu imposibil să o deșurubați cu o cheie standard. Antenele pot fi trase în el, se pot îndoi și, de asemenea, există cazuri frecvente de rupere a butonului de blocare a angrenajului.

Piuliță de spălare mobilă


Cel mai simplu mod de a face cu blocarea este folosirea unei piulițe speciale cu o șaibă mobilă presată pe ea. Utilizarea unei astfel de cleme elimină aderența sa pe disc.
Piuliță pentru protecție împotriva blocării discului în polizor

Piuliță pentru protecție împotriva blocării discului în polizor

Pentru a combate blocarea, am folosit o garnitură improvizată din hârtie sau cauciuc, așezându-l între disc și piuliță. Aceasta este o metodă foarte eficientă, dar în timp, garniturile sunt compactate, astfel încât se produce blocarea. Dezavantajul acestei soluții este creșterea rutinei cu rearanjarea discurilor. Periodic, garnitura se lipește de ea, așa că trebuie să vă fixați pentru a o scoate și a o rearanja.
După părerea mea, o piuliță cu șaibă rotativă este cea mai eficientă soluție pentru a preveni lipirea pe disc. Este ieftin, în timp ce utilizarea sa va economisi o mulțime de discuri metalice fragile, care, atunci când au fost blocate, trebuiau să fie rupte înainte pentru a elibera arborele.
Piuliță pentru protecție împotriva blocării discului în polizor

Varianta de nuci care mi-a căzut în mâini are o șaibă gofrată cu fundul extrudat. Acest lucru permite, datorită reducerii zonei de contact, creșterea presiunii cu care este apăsat discul.
Folosind o astfel de clemă, este posibil să eliminați deteriorarea instrumentului atunci când discul este eliberat prin lovirea sau rotirea brotei arborelui cutiei de viteze. Acest lucru este deosebit de important dacă polizorul unghiular este în garanție, de aceea deteriorarea mecanică pe suprafața sa este nedorită.

Urmărește videoclipul


Comentarii (4)
 1. Ruslan oaspete
  #1 Ruslan oaspete vizitatori 26 noiembrie 2018 10:22
  4
  Când mi-am cumpărat râșnița Fiolent-2kW, care este proiectată pentru a lucra în producție. Deci, pe carcasa discului există un autocolant. "Instalați discul cu un manșon de material la cutia de viteze. Asta fac întotdeauna
  1. Un alt Serghei
   #2 Un alt Serghei vizitatori 28 noiembrie 2018 00:07
   2
   Ruslan, am același fiolent bulgar, asta este într-adevăr făcut pentru ruși! Lucrez în serviciul de instrumente și m-am îmbolnăvit deja de a explica tuturor CUM SĂ INSTALAȚI DISCUL PE CORECTUL BULGAR. 95% stabilește „imaginea” (de obicei un inel metalic din partea imaginii) Și știi cu ce se ceartă? Pentru a putea vedea marcajul discului fără a-l scoate din polizor :))))). Dacă discul este instalat corect, atunci blocarea este aproape imposibilă, iar atunci nu sunt necesare clase master despre cum să deșurubați discul!
   1. sektor
    #3 sektor vizitatori 6 decembrie 2018 11:29
    0
    Poporul rus este foarte curios și, de regulă, are mult timp suplimentar. Prin urmare, vin cu tot felul de garnituri din carton, sticle de plastic, în loc să pună discul imediat.
    1. ah
     #4 ah vizitatori 13 decembrie 2018 18:05
     1
     DUMNEZEU, NU ESTE NICIUNE DIFERENȚĂ CUM SĂ PUNEȚI UN DISC CUM S-O BIT ȘI VOR FI UN BIT 14 ANI DE MUNCĂ BULGARA S-A FĂCUT DIVERSE DISCURI BAZATE, TREBUIE SĂ TREBUIE SĂ TREBUIE SĂ TREBUIE SĂ ÎNȚEȘTE ȘI STOPE

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat