DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Crutoane delicioase de usturoi la cuptor
Rafturile magazinelor moderne sunt pline de produse cu compoziție dubioasă, la care ajunge mâna. Unul dintre ei este crackers. Zeci de mărci, o varietate de arome și, desigur, o cantitate impresionantă de agenți chimici de îmbunătățire a aromelor, conservanți. Dar la urma urmei, fiecare gospodină poate face cu ușurință acasă astfel de crackers. Procesul de participare activă nu va dura mai mult de câteva minute, restul timpului se vor usca liniștit într-un cuptor de răcire. Astăzi gătim biscuiti de usturoi. Dar, adăugați doar un alt condiment - și acum veți obține un tratament crocant cu un gust nou. Așa că data viitoare, în loc să cumpărați o altă pungă de biscuiti, obțineți o pâine și faceți-le acasă. Este nu numai mai rentabil din punct de vedere economic, dar și mult mai gustos.
Friptura de usturoi

ingrediente:


 • pâine neagră 200 g
 • pâine gri 200 g
 • usturoi 3 dinți.
 • ulei de floarea soarelui 1 lingură
 • un vârf de sare.

Ordinea de preparare a biscuitei de usturoi


Pregătește-ți tot ce ai nevoie. Pâinea poate fi luată în diferite tipuri.
Friptura de usturoi

Cojiți și răciți usturoiul pe cea mai mică răzătoare sau treceți printr-o presă. Se amestecă cu sare și ulei de floarea soarelui. Lasă să stea cel puțin o oră și poți mai mult timp. Așa că uleiul va deveni mai aromat.
Friptura de usturoi

Pune o cantitate mică de unt de usturoi pe o felie de pâine.
Friptura de usturoi

Ungeți cu un cuțit pe toată suprafața. Este necesar să frecați amestecul în firimitură. Aroma pâinea în același mod pe de altă parte.
Friptura de usturoi

Când toate piesele sunt acoperite, tăiați-le în cuburi sau cuburi, așa îi place oricui.
Friptura de usturoi

Puneți o foaie de copt căptușită cu hârtie de copt.
Friptura de usturoi

Puneți la cuptorul încălzit la 180 de grade timp de 3-5 minute. Apoi amestecați, stingeți focul, închideți cuptorul și lăsați crutoanele de usturoi într-un cuptor de răcire timp de 2 ore. În timp, pâinea se va usca.
Friptura de usturoi

Astfel de crutoane de usturoi în cuptor pot fi utilizate ca o componentă a unei varietăți de salate, sau doar pâine parfumată de usturoi. Este bine să oferiți un fel de sos în plus.
Friptura de usturoi

Friptura de usturoi
Comentarii (1)
 1. Vitali
  #1 Vitali vizitatori 22 noiembrie 2018 18:12
  0
  Pentru asta nu îmi plac aceste rețete este o înșelăciune completă cu privire la timpul petrecut: nu va dura mai mult de câteva minute de participare activă. Da, desigur!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat