DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Izolarea balconului cu propriile mâini
Încălziți-vă balconul

În sezonul rece, am uitat de balconul meu și l-am conserve, deoarece temperatura acolo era aproape aceeași cu cea de pe stradă. În cele din urmă, m-am gândit să izolez balconul din interior. Vreau să împărtășesc cu tine ceea ce am făcut pentru asta.
Chiar înainte de asta, am schimbat geamul de la balcon și am pus plastic cu geamuri triplă. Balconul în sine este căptușit cu placare. În primul rând, am demontat interiorul. Acesta era diferit de cel din placi și din tablă din fibre de pe vremea URSS.

Izolarea balconului


Pentru montarea cadrului, am folosit un profil de CD metalic și în unele locuri pentru a salva profilul UD.
Încălziți-vă balconul

Pe pereți am fixat profilul CD vertical pe margini și am fixat pe orizontală patru profiluri. Două profiluri erau pe podea și peste tavan și două în mijloc. În acele locuri unde era zidărie și beton, am găurit găuri pentru dibluri cu un perforator și am fixat profilul pentru instalarea rapidă. Pe o parte a balconului nu exista decât un profil pe care se fixa placa, așa că acolo totul era deja pregătit pentru izolare. Este important să fixați profilul cu un nivel de clădire, astfel încât cadrul să fie la nivel vertical.
În același mod, am marcat un profil pe tavan.
Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Pentru a tăia profilul, aveam nevoie de foarfece de metal. Am fixat profilul unul pe celălalt pe șuruburi metalice speciale. Deasupra tavanului, m-am izolat între profilurile de lână de sticlă. În continuare, am pus un fir pentru iluminat și am închis acest cadru cu plăci de gips-carton.
Încălziți-vă balconul

Înainte de a fixa gips-cartonul, am făcut găuri în care am introdus firul. Garnitura de perete este fixată cu șuruburi la profil.
În continuare, am început să izolez pereții cu spumă.
Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Am fixat foile de spumă pe lipiciul care este divorțat cu apă. Deoarece acest clei se usucă rapid, nu îl frământați în cantități mari. Pentru tăierea penoplexului veți avea nevoie de un cuțit de construcție. Penoplexul trebuie fixat pe perete astfel încât să nu depășească nivelul profilului.
În continuare, am folosit spumă poliuretanică pentru a sigila rosturile dintre foile de spumă. Aceasta este o izolație suplimentară și impermeabilizare. Într-o parte a balconului era un loc dificil din cauza conductei care trecea din baterie. Apropo, am efectuat o încălzire suplimentară pe balcon, instalând acolo o baterie. În locul unde a trecut conducta de plastic, am fixat spuma înapoi la țeavă, care ulterior a dispărut în spatele gipsului.
Apoi am continuat să fixez gips-cartonul.
Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Ca și pe tavan, gips-cartonul este atașat de perete prin șuruburi autofiletante la profil. Vă rugăm să rețineți că am fixat gips-carton în două straturi. Adică, atașând o foaie la ea, am montat alta. Este important ca cusăturile celor două straturi de gips-carton să nu se potrivească. Cel de-al doilea strat este de asemenea fixat cu șuruburi autofiletante, cu toate acestea, este necesar să se numere astfel încât la fixarea celei de-a doua coli, șurubul autofiletant să nu cadă atunci când se răsucește într-un alt șurub autodepingător.
Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Tunderea gipsurilor se poate face și cu un cuțit de construcție. După ce a tăiat carton pe o parte, gipsul se desface.
Pentru baterie, am instalat un încălzitor cu pompă. Pentru instalarea ușoară, am scos bateria. El a fixat izolația pe perete cu lipici și, în plus, a fixat-o cu o umbrelă pe una și pe cealaltă parte a bateriei.
Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Încălziți-vă balconul

Între cusăturile pompei, am acoperit și cu spumă. Cel mai bine este să folosiți un pistol special pentru montarea spumei. Nu este doar economic, ci și convenabil, deoarece puteți utiliza spumă oricând. Sticlele convenționale de spumă trebuie consumate imediat.
Am tăiat și pantele ferestrei cu un dovleac.
Încălziți-vă balconul

Această metodă de izolare este foarte eficientă și chiar iarna pot ieși pe balconul meu într-un tricou și să nu îngheț, așa cum era înainte. Unii oameni alungesc încăperile din cauza balconului, iar această metodă de încălzire cu spumă și două straturi de gips-carton va fi, de asemenea, eficientă în această reamenajare.După aceea, puteți termina pereții cu chit și vopsiți-le sau lipiți-le cu tapet.
Comentarii (6)
 1. Serghei
  #1 Serghei vizitatori 20 noiembrie 2018 10:24
  6
  1: scoaterea bateriilor de încălzire centrală pe balcon (loggia) este interzisă! un balcon! cu loggia este mai simplu, deși poate fi încălzit acolo!
 2. Alexandru Korneev
  #2 Alexandru Korneev vizitatori 20 noiembrie 2018 11:42
  0
  Rozătoarele nu vor începe într-un încălzitor.?
  1. Invitat Tatyana
   #3 Invitat Tatyana vizitatori 25 noiembrie 2018 9:00 p.m.
   0
   Am văzut recent un videoclip, furnicile din spumă s-au scurs din găuri. Se udă. Este mai înțeles decât încălzirea
 3. Musafir Michael
  #4 Musafir Michael vizitatori 20 noiembrie 2018 17:23
  1
  Autorul a menționat că a trecut calitatea instalării ferestrei, acesta este un moment cheie al izolării
 4. sektor
  #5 sektor vizitatori 6 decembrie 2018 12:05
  2
  Va trebui să dai în judecată că ai scos bateria de încălzire pe balcon. Din această cauză, toți locuitorii casei plătesc bani în plus.
 5. OlegO33
  #6 OlegO33 vizitatori 7 decembrie 2018 03:46
  2
  Mi-a plăcut

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat