DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Suport universal pentru balama
Suport universal pentru balama

Unele unelte fabricate sunt vândute fără mânere, astfel încât acestea trebuie să fie achiziționate separat sau meșterii fabrică stilouri pentru a face singur. Acest lucru poate fi lame de ferăstrău, fișiere pe lemn și metal, șaiburi, etc. Uneori, mânerul se poate rupe pur și simplu din cauza degradării sau a acțiunilor incorecte, de exemplu, când este lovit cu un ciocan.
În unele cazuri, trebuie să improvizați și să veniți cu un instrument din materiale improvizate pentru a termina munca la timp sau pentru a elimina o defecțiune neașteptată. Cum să ieși din situație în astfel de cazuri? Într-adevăr, a lucra fără mânere nu este în întregime convenabil, performanța va fi scăzută și, cel mai important, nesigur: puteți răni din greșeală degetele.
Ce poate fi adaptat la mânerul numeroaselor obiecte și produse care ne înconjoară? Cu un grad sau altul, multe dintre ele pot fi alese. Dar astăzi ne vom concentra asupra unei singure opțiuni.

Cum să transformi un baldachin de ușă într-un mâner


Suport universal pentru balama

La prima vedere, o astfel de metamorfoză poate părea imposibilă, dar nu vom ceda la această decizie pripită: vom încerca să dezasamblăm balamaua ușii mortise, ceea ce nu este deloc dificil. Mutăm axul axei din loc cu ajutorul unei tije de oțel adecvate în diametru, lovindu-l cu un ciocan de sus.
Suport universal pentru balama

Suport universal pentru balama

Apoi, apucând știftul de jos cu fălcile cleștilor, îl scoatem complet.
Suport universal pentru balama

În mâinile noastre vom avea o placă cu rama (aripa, cardul) cu trei balamale și o ușă cu două. Le punem la un loc astfel încât balamalele să fie combinate și să formeze un canal prin. Apoi selectăm un șurub adecvat în diametru, a cărui lungime ar trebui să depășească înălțimea copertinei ușii noastre, cu un fir pe capăt.
Suport universal pentru balama

Lovind capul șurubului, scufundați-l în canalul de trecere până când capul se sprijină de capătul plăcilor de baldachin.
Suport universal pentru balama

Introduceți șuruburile cu diametrul corespunzător în găurile extreme ale aripilor și înșurubați-le pe spatele piuliței aripii.
Suport universal pentru balama

Cumpărăm un mâner gata de lemn gata sau îl facem noi înșine cu o gaură în centru, întărind scaunul cu o capacă de aluminiu care se potrivește cu o gaură în mijloc. Înfășurăm mânerul pe firul șurubului care conectează plăcile de baldachin la opritor.
Suport universal pentru balama

Aparatul nostru de casă bazat pe balama ușii este complet gata de utilizare în scopul propus.
Suport universal pentru balama

Luăm o lamă de ferăstrău și introducem o buclă între carduri cu un capăt, apoi o strângem bine cu piulițele aripii. Instrumentul este bine fixat în suportul mânerului și cu ajutorul acestui design combinat este posibil să tăiați scânduri groase și blocuri de lemn.
Suport universal pentru balama

Suport universal pentru balama

Suport universal pentru balama

Iată un fișier sau un fișier mic. Încleștăm coama cu dispozitivul nostru și puteți destul de convenabil, fără teamă să vă răniți degetele, să începeți să macinați capetele produselor din lemn și să efectuați chiar caneluri și diverse adâncituri.
Suport universal pentru balama

Stiloul nostru poate fi folosit chiar și pentru un instrument improvizat, de exemplu, o hârtie de nisip brută înfășurată în jurul unei bucăți de lamă de ferăstrău pe metal. De asemenea, fixăm această simbioză în suportul nostru de unelte între aripile buclei de-a lungul părții lungi și o puteți folosi în loc de fișier pentru a procesa marginile și a crea adâncituri separate pe fețele piesei de prelucrat.
Suport universal pentru balama

Opțiuni de actualizare a titularului


În principiu, puteți face fără a dezasambla copertina de mortiere. Destul pentru a pune un mâner de lemn pe o farfurie tare.Apoi poate fi fixat împreună cu instrumentul din părțile opuse ale baldachinului. În acest caz, cele mai multe operații cu forță de muncă dispar și se economisește mult timp.
Produsul nostru de casă temporar poate rămâne cu noi mult timp, deoarece este destul de funcțional și poate fi util chiar și în condițiile unui atelier de tâmplărie. Pentru a fi mai sigur de utilizat, puteți rotunja colțurile plăcilor cu o roată împodobită sau doar un fișier pentru metal.

Urmărește videoclipul


Comentarii (2)
  1. Vova
    #1 Vova vizitatori 16 februarie 2019 16:43
    0
    Și lama nu se stabilește corect.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat