DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Decorarea ușilor interioare
Aproape fiecare persoană a avut momente în viața sa când interiorul locuinței devine plictisitor și sumbru, există dorința de a schimba sau reface ceva. Femeile încep să se rearanjeze mobilierul și imagini, introduceți fotografii noi în cadre și așa mai departe. Bărbații, în cea mai mare parte, se încărcă foarte rar cu ceva laborios, cel mai adesea totul se limitează la deschiderea completă a perdelelor de pe ferestre, bine, asta este practic toate. Dar degeaba, pentru că dacă ai ceva timp liber, poți crea ceva frumos și individual, și cel mai important - cu propriile mâini. De exemplu, decorați un interior obișnuit sau o ușă din față ...
Pentru aceasta veți avea nevoie de: o bandă largă de mascare, un creion, un cuțit sau un aparat de ras, vopsea pulverizată într-o cutie de spray și un pic de imaginație.


În primul rând, suprafața ușii trebuie lipită cu bandă de mascare. Fiecare bandă ulterioară ar trebui să meargă cu o ușoară suprapunere pe cea anterioară, secțiunile ne-lipite sunt inacceptabile.


Apoi, ar trebui să luați un creion și să aplicați desenul selectat, deoarece există o mulțime de opțiuni! Poate fi o inimă mare (în un cadou suflete), personaje chinezești, ornamente egiptene, animale sau flori, în general, orice îți dorește inima. (Fotografia de mai jos este o schiță a unui copac vechi).


După aceea, este necesar să tăiați imaginea și să îndepărtați excesul de bandă strict de-a lungul contururilor, cu un cuțit sau un aparat de ras (foarte atent pentru a nu vă tăia). Rezultatul ar trebui să fie un fel de stencil.


Acum a venit timpul să obțineți spray. Este mai bine decât vopseaua (în această situație), deoarece se usucă mai repede și se află mai uniform la suprafață, fără a lăsa pete. Înainte de a aplica spray-ul se poate agita bine (2-3 minute) și numai după această utilizare.
Alegerea culorii rămâne întotdeauna cu interpretul, deoarece gusturile și preferințele sunt foarte diferite. În plus, mult depinde de culoarea ușii în sine, dacă este maro, ar trebui să alegeți o nuanță care nu se va contopi cu ea.
Așa că s-a ajuns la etapa finală, timpul de uscare a trecut (1-2 ore), ușa este vopsită și gata să scoată banda.


Drept urmare, se obține un desen neobișnuit și foarte original, care va încânta pe toți cei din jur cu frumusețea și originalitatea sa.


Asta a fost făcut.


Comentarii (1)
  1. Rinat
    #1 Rinat vizitatori 8 august 2017 09:39
    1
    Acest lucru este pentru toată lumea. Dacă o ușă bună, de înaltă calitate, de ce să înfățișăm ceva pe ea? Și în interior nu există nimic mai mult, soția mea nu ar aproba cu siguranță o astfel de angajare.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat