DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Zmeu din pachet
Pachet Zmeu

Zmeul este primul avion inventat de om. Lansarea și zborul său este capabil să unească oameni de toate vârstele și să ofere o mare de impresii și bucurii. În copilărie, cei mai mulți dintre noi au făcut un zmeu din mijloace improvizate și în acest articol vom arăta cum să facem un zmeu simplu cu propriile noastre mâini dintr-o geantă, bețișoare și ață. Procesul de creare a acestui model de șarpe va dura aproximativ o jumătate de oră. La ieșire, obținem un design de șarpe foarte simplu și ușor, care chiar și cu un vânt ușor câștigă rapid și cu încredere înălțimea.

Va avea nevoie


Vom avea nevoie de:
  • - Pachetul obișnuit;
  • -Doua bastoane (am folosit bastoane uscate de trestii);
  • - Fir cu ace;
  • - Foarfece.

Făcând zmeu dintr-o pungă


Pachet Zmeu

Aproape de fiecare corp de apă sau lac, puteți găsi trestie comună sau se mai numește stuf. Luați câteva bețe chiar și de trestii uscate. Sunt foarte ușori și puternici pentru ca șarpele să se potrivească perfect.
Luăm pachetul obișnuit din magazin, orice pachet va face. Mărimea zmeului va depinde de dimensiunea pachetului. Puteți utiliza, de asemenea, doar folie de plastic.
Pachet Zmeu

Și tăiați partea de jos și o parte a pachetului.
Pachet Zmeu

Apoi îndoiți întreaga parte cu aproximativ 1/3 din pachet.
Pachet Zmeu

După îndoire, tăiați excesul, începeți să tăiați din partea superioară într-o linie condiționată până la marginea părții tăiate a pachetului, apoi de la margine în jos până la coada șarpelui.
Pachet Zmeu

Aplicăm un baston sau riglă la un unghi de 90 de grade de la vârful aripii la bază și tăiem excesul ca în imagine.
Pachet Zmeu

În forma rezultată, coaseți ușor buzunarele pentru creasta șarpelui de-a lungul liniei, lăsând un loc la început, astfel încât să puteți instala bagheta.
Pachet Zmeu

Din mânerul pungii realizăm 3 bucăți dreptunghiulare, lungi de aproximativ 5-6 cm, avem nevoie de ele pentru a consolida șarpele în locurile potrivite.
Pachet Zmeu

Coaseți primul dreptunghi din partea de jos a șarpelui ca în imagine. Acesta este locul unde este atașat firul pentru a ține șarpele în aer.
Pachet Zmeu

Coaseți celelalte două segmente de pe marginile aripilor „P” - la figurat, aici va fi instalat un băț pentru a ține aripile deschise.
Pachet Zmeu

Selectăm bățul cu lungimea dorită și îl echilibrăm și legăm o greutate mică sub formă de băț pe partea subțire, ținem bățul în mijloc și mutăm greutatea în așa fel încât bastonul să se mențină uniform, fără a se apleca în părțile laterale.
Pachet Zmeu

După echilibrare, punem la dispoziție un băț pentru aripi.
Pachet Zmeu

De asemenea, instalăm stickul central într-un buzunar cusut.
Pachet Zmeu

Clipești partea superioară a șarpelui, astfel încât bățul să nu zboare din loc.
Pachet Zmeu

Din rămășițele pachetului tăiem benzi cu o grosime de 1 cm pe gustul tău. Vom face coada unui șarpe alături de ei, puteți, de asemenea, să faceți o coadă dintr-o panglică așa cum doriți.
Pachet Zmeu

Benzi cusute, coase împreună cu un fir și coase la fundul zmeului. Ia lungimea la discreție, am atașat coada la o distanță de aproximativ 10 cm.
Pachet Zmeu

Legăm firul de locul său, șarpele nostru este gata să zboare.
Pachet Zmeu

Dar trebuie să aștepți puțin briză, șarpele este ușor de asamblat, ocupă puțin spațiu și cântărește doar 24 de grame. Dacă doriți, puteți utiliza un cilindru de hârtie dintr-o folie de bucătărie sau o folie de agățare ca cutie pentru un șarpe. Se potrivește perfect acolo.
Pachet Zmeu

Pachet Zmeu

concluzie


Șarpele s-a arătat perfect când decolează într-un vânt mic, câștigă bine înălțimea, transformându-se într-un punct superficial pe cer. Acest meșteșug este ușor de făcut cu copiii și distracția de a zbura un șarpe pe cer. Nu uitați că lansarea zmeului trebuie să se facă într-o zonă deschisă, departe de copaci și fire electrice. Dacă faceți un zmeu mai mare, puteți lansa o cameră video pe cer și priviți-vă, precum și peisajul din jur din privirea unei păsări.

video


Urmăriți videoclipul cu procesul de fabricație și testare a zmeului.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat