DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Repararea fobului cu cheie de alarmă
Unul dintre motivele pentru care nu poate funcționa cheia electronică a mașinii dvs. este uzura acoperirii conductive electric a butoanelor de cauciuc. Această problemă este tipică pentru toate modelele de bibelouri, dar, din fericire, este demontabilă. Vreau să împărtășesc experiența mea pe măsură ce am rezolvat această problemă.

Instrument esențial


Pentru a restabili capacitatea butoanelor de cauciuc de a închide contactele, vor fi necesare următoarele materiale și instrumente:
 • Folie de aluminiu.
 • O cantitate mică de lipici.
 • Perforarea găurilor.

Reparație trinket


Mai întâi trebuie să dezasamblați cu atenție corpul cheii. Cel mai adesea, este asamblat pe zăvoare care se deschid cu un cuțit.
Repararea fobului cu cheie de alarmă

Următorul pas este curățarea mecanică a butoanelor de cauciuc din partea inversă de posibile murdăriri și reziduuri de la acoperirea metalizată anterioară. De asemenea, vă recomand degresarea butoanelor după curățarea lor cu o cantitate mică de alcool (este mai bine să nu folosiți benzină pentru produsele din cauciuc).
Repararea fobului cu cheie de alarmă

Repararea fobului cu cheie de alarmă

Repararea fobului cu cheie de alarmă

Acum, cu ajutorul unui pumn de gaură, trebuie să faceți numărul de puncte de aluminiu necesare pentru reparații, care vor acționa ca contacte.
Repararea fobului cu cheie de alarmă

Repararea fobului cu cheie de alarmă

Am folosit superglue pentru a lipi punctele pe butoanele de cauciuc, dar o legătură atât de rigidă a devenit inutilizabilă după câteva săptămâni, așa că am luat lipici din cauciuc elastic pentru a-l repara din nou. Se usucă mai mult, dar rostul adeziv este elastic, deci mai rezistent la presiune. După această reparație, folosesc fob-ul cheie de câteva luni, încă nu există reclamații.
Repararea fobului cu cheie de alarmă

Repararea fobului cu cheie de alarmă

Aceasta este toate trucurile reparației, sper că experiența mea vă va ajuta să rezolvați o problemă similară și să restabiliți cheia electronică a mașinii dvs.
Comentarii (2)
 1. Invitat Vladimir
  #1 Invitat Vladimir vizitatori 3 octombrie 2018 19:20
  1
  Există kituri pentru repararea butoanelor pentru telecomenzi, calculatoare, telefoane fără fir. Există tampoane complete cu buton rotund din cauciuc și lipici siliconic. Folosit pentru repararea unui Siemens radiotelefonic. S-a dovedit foarte fain. Al treilea an fără probleme.
 2. doar
  #2 doar vizitatori 3 octombrie 2018 8:51 p.m.
  0
  În anii 90, la fel și telecomenzile televizoarelor au reparat totul, aceste informații sunt pentru noua generație?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat