DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Porcul din factură
Porcul Bill

Cu toții suntem obișnuiți cu cărțile de salvare sub formă de porci, în care stivuiesc scrupulos bani. Dacă doriți să acumulați o anumită sumă pentru achiziționarea lucrului de care aveți nevoie, atunci banca piggy va ajuta cu siguranță. Dar trebuie să aștepți. În aceeași lecție, se propune o opțiune ușor diferită. Vă sugerăm să faceți bani din bani. Acesta este un meșteșug realizat în tehnica manigami. Trebuie să folosiți o factură pentru a plia cifra. Un porc de bani este un talisman care va aduce cu siguranță noroc financiar și prosperitate. Luați în considerare metodologia de implementare a acesteia.
Pentru a crea un cobai, veți avea nevoie de o factură.

Cum se pliază un porc într-o tehnică origami în etape


1. Luați orice factură după cum doriți și rotiți-o pe orizontală.
Porcul Bill

2. Faceți îndoirea inițială de-a lungul mijlocului, perfect netedă și aveți grijă să închideți colțurile adiacente și opuse laturilor lungi.
Porcul Bill

3. Desfaceți hârtia și pliați-o din nou. Faceți a doua curbă vertical, combinând colțurile adiacente laturilor lungi și laturile scurte ale facturii dreptunghiulare.
Porcul Bill

4. Lăsați factura în această poziție și ridicați stratul superior în sus, astfel încât partea de jos să fie aliniată cu partea stângă unde a fost îndoirea. Veți selecta o linie decalată la aproximativ 1 cm de diagonala formei dorite.
Porcul Bill

5. Îndoiți partea superioară, care se extinde dincolo de granițe, pentru a se alinia cu partea superioară a figurii.
Porcul Bill

6. Întoarceți piesa de prelucrat cu cealaltă parte spre dvs. și îndoiți partea stângă spre voi, retrăgându-vă aproximativ 1 cm. De asemenea, trebuie să aliniați linia.
Porcul Bill

7. Extindeți hârtia, dar acum în fața dvs. este o factură în care două părți laterale sunt îndoite în direcții diferite și sunt vizibile și 3 linii.
Porcul Bill

8. Rotiți partea stângă spre linia centrală a pliului și neteziți hârtia.
Porcul Bill

9. Întoarceți piesa de prelucrat cu cealaltă parte spre tine.
Porcul Bill

10. Acum, ținând bancnota în această poziție, îndoiți-o vertical pe jumătate.
Porcul Bill

11. Începeți să dezasamblați factura, dar nu până la sfârșit. În centru, faceți un pliu mic, așa cum se arată în fotografia corespunzătoare.
Porcul Bill

12. Țineți factura cu degetul și îndoiți piesa de prelucrat în jumătate.
Porcul Bill

13. Frământați din nou și vizați linia centrală cu două părți, dar plasa trebuie să rămână pe loc.
Porcul Bill

14. Lăsați partea stângă îndoită spre centru și îndreptați jumătatea dreaptă astfel încât să se formeze triunghiuri isoscele pe laturi. În această etapă, veți obține o parte care seamănă cu o lanternă.
Porcul Bill

15. Întoarceți figura cu cealaltă parte spre tine.
Porcul Bill

16. Lucrați acum cu partea pătrată a piesei de prelucrat. Îndoiți colțurile din dreapta sus, astfel încât să se închidă în centru, apoi împărțiți doar un colț mic în direcții diferite.
Porcul Bill

17. Începeți să închideți interiorul fostului pătrat și să strângeți întreaga figură.
Porcul Bill

18. Închiderea interiorului pătratului, împingerea întregii structuri spre interior, închideți partea laterală și partea lungă dreptunghiulară. Este necesar să îndoiți factura la jumătate.
Porcul Bill

19. Iată jumătate din cifră. Partea din spate a oreionului s-a arătat deja. Animalul are picioarele posterioare și din față. Capul nu a fost încă conturat.
Porcul Bill

20. Evidențiați partea dreaptă față a urechilor. Îndoiți colțurile în sus, apoi spre lateral pentru a arăta mici triunghiuri isoscele.
Porcul Bill

21. Împingeți triunghiurile mici spre interior. Dreptunghiul înainte a devenit acum ascuțit.
Porcul Bill

22. Îndoiți colțul mic înapoi și începeți să îndoiți partea centrală pentru a evidenția plasturele.
Porcul Bill

23. Purcelul împinge și spre interior, ridică urechile în sus, astfel încât să rămână afară. Folosește-ți degetele pentru a strânge mușchiul întreg și împinge-l înapoi pentru a evidenția gâtul gros de porc.
Porcul Bill

24. Manigami-ul de porc este gata.
Porcul Bill

Porcul Bill

Porcul Bill

Porcul Bill
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat