DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Vază elegantă elegantă
Există o mulțime de tehnici pentru fabricarea meșteșugurilor din material improvizat.
Îmi place să privesc în diferite programe de televiziune cum meșterii fac tot felul de lucruri cu propriile lor mâini speculă. De acolo am primit informații și dorința de a face ceva cu stil decupaj. Dacă aveți imaginație bună și materiale improvizate, puteți face lucruri foarte interesante și unice. Tehnica în sine vă permite să efectuați lucrări folosind țesături, hârtie, piele, nasturi, flori și multe altele.


Aici, de exemplu, o cutie de cafea destul de nedescrisă, crenguțe de flori artificiale vechi și o plasă obișnuită de fructe cu fantezie și vopsea de aur s-au transformat într-o vază de aur magnifică. În cazul meu, a fost o grilă. Puteți utiliza orice material cu textura.


Curățăm borcanul etichetei de hârtie și punem o grilă pe ea. Apropo, puteți chiar și fără o grilă, dar este mai convenabil să fixați flori pe ea. Coloram borcanul în plasă cu vopsea de aur dintr-o cutie spray. Cu toate acestea, vopseaua poate fi orice culoare. Dacă pentru prima dată a vopsit nu foarte bine - nu înfricoșător.


Fixăm cu atenție în ordine aleatorie, adică, așa cum îți spune fantezia ta, crenguțe cu frunze și flori. Margelele pot fi fixate în mijlocul fiecărei flori. Crengute și flori pot fi atașate la celulele grilă cu fir sau lipici. Cred că elemente suplimentare de la cochilii vor arăta foarte bine.


După fixarea tuturor elementelor suplimentare, vaza rezultată ar trebui să fie nuanțată din toate părțile și lăsată să se usuce. Vreau să vă avertizez - o vază decorativă. Nu veți pune flori proaspete în ea. Cu toate acestea, puteți pune flori uscate sau flori artificiale tratate cu aceeași vopsea. Sper că o astfel de vază vă va decora interiorul. În același mod, puteți confecționa o sticlă de sticlă în stil decoupage, cu o formă neobișnuită.


Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat