DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Încărcător mobil
Încărcător mobil

Un set uriaș și variat de încărcătoare pentru telefoane, smartphone-uri și tablete sunt acum literalmente pe fiecare tejghea. Dar destul de des, așteptările noastre nu coincid cu realitatea! De exemplu; mergând pe drum și cumpărând o bancă electrică pentru telefonul mobil, cumpărăm, de exemplu, un dispozitiv la un preț mediu, cu o capacitate declarată de 10.400 mAh. Un astfel de dispozitiv ar trebui să încarce cel puțin de 3-4 ori chiar și cel mai „flămând cu putere” de telefon! Cu toate acestea, realitățile nu coincid întotdeauna cu ceea ce este scris pe etichetă. După cum se spune; „Dacă vrei să faci ceva bine - fă-o singur!”. Astăzi vom colecta o bancă HONEST cu propriile noastre mâini ... Mai mult, ne va costa relativ puțin, comparativ cu un dispozitiv de aceeași capacitate (menționat pe etichetă, din nou!) Cumpărat în magazin. Personal, am montat deja un astfel de dispozitiv și nu sunt prea încântat! Și acum sunt fericit să vă spun cum să asamblați la fel.

Va avea nevoie


 • (4 buc).
 • .
 • Husa telefonica (potrivita pentru a ta).
 • Adeziv secundar și sifon.
 • Fier de lipit, cu flux și lipit.
 • Conserve subtiri (de exemplu, dintr-o cutie de cafea).
 • Foarfece.
 • Cablu scurt USB-micro USB

Ansamblu baterie mobilă


Deci, să începem montajul. Pentru început, vom conecta în paralel bateriile pregătite anterior. Am tăiat două foi de tablă cu o lățime de aproximativ 4-5 mm. Pentru o mai mare comoditate, conectăm mai întâi toate bateriile într-o singură unitate - aplicându-le una cu cealaltă cu capetele lor, aruncăm un al doilea lipici pe îmbinări și o stropim imediat cu sifon. În continuare, folosind un fier de lipit, lipit și flux, am sudat plăcile de staniu la toate contactele bateriilor (am folosit sudare la fața locului, dar nu orice persoană o are la fermă, de aceea am sfătuit să folosesc o fieră de lipit). Adică - le conectăm în paralel. Ar trebui să funcționeze astfel:
Încărcător mobil

Încărcător mobil

Acum trebuie să conectați controlerul. Dacă nu puteți găsi așa ceva în magazinul corespunzător, utilizați magazinele online sau (în cazuri extreme) cumpărați oricare, cea mai ieftină bancă din China, care costă 100 de ruble pentru a extrage această taxă din ea. Prețul va fi aproape identic, ca și cum ai cumpăra această eșarfă dintr-un magazin online cu livrare.
Încărcător mobil

În general, avem un controler pentru batistă. Acum, MAXIMUM conectează cu atenție contactele B + și B cu contactele bateriei pregătite. Dacă amestecați locurile plus și minus - regulatorul va arde imediat! Eu însumi am pășit pe această greblă, așa că fiți atenți. După sudarea cu succes a tuturor contactelor, am așezat batista controlerului în cel mai convenabil loc al bateriei și, din nou, folosind al doilea adeziv și sifon, îl lipim la locul indicat.
Încărcător mobil

Apoi, lipesteți capacul rezultat (pe cel care se potrivește telefonului).
Încărcător mobil

Încărcător mobil

Practic asta este. Acest caz de încărcare vă va ajuta să ieșiți de mai multe ori, într-o excursie de camping sau într-o călătorie lungă.
Comentarii (6)
 1. Vitali
  #1 Vitali vizitatori 17 august 2018 14:49
  5
  Ferma înfiorătoare Nu există alte cuvinte. Nu-l veți lua nicăieri fără niciun caz: fie ceva va cădea sau un scurtcircuit. Și dacă ajunge într-un mediu umed în timpul unei campanii, atunci se poate arde cu totul.
 2. Musafir Michael
  #2 Musafir Michael vizitatori 17 august 2018 15:38
  3
  lucrul nu trebuie să fie numai practic, ci să arate și plăcut estetic. Și asta, scuze, fermă colectivă. Și despre taxare. CUM? Dispozitivele industriale, chiar și cele mai ieftine, au un controler cu indicație și control de încărcare. Și, dacă nu este ciudat, puterea elementelor utilizate depinde direct de capacitatea bateriei.
 3. Voka
  #3 Voka vizitatori 22 august 2018 16:36
  0
  Și cum se diferențiază acest lucru față de puverbank, cu excepția fermei colective sumbre și a timpului pierdut?
 4. Slonik
  #4 Slonik vizitatori 13 septembrie 2018 13:16
  0
  Și dacă luați bateria KamAZ, lipiți roțile de pe scaunul de birou și frânghia cu ochiul pentru a trage de el de jos, veți primi un borcan cu o capacitate crescută.
 5. Musafir Alex
  #5 Musafir Alex vizitatori 28 septembrie 2018 15:54
  0
  Cum să perceapă banca în sine? cum să echilibrezi băncile, iar autorul a uitat să menționeze că atunci când lipiți astfel de baterii la cea mai mică supraîncălzire, litiu va face „BUCURI” !!! numai sudarea, în cazuri extreme, lipirea cu un fier de lipit puternic, bine, foarte repede!
  1. Musafir Alexandru
   #6 Musafir Alexandru vizitatori 19 decembrie 2018 06:51
   1
   Adevărul de dragul - autorul are sudare la fața locului, nu va face „Bukh”. Acesta este momentul. Echilibrarea nu este necesară aici - autorul are o legătură paralelă. Acestea sunt două. Și taxa, după cum am înțeles, va fi această eșarfă de microcontroler. Când am văzut o bancă de energie similară chineză, avea conectorii pentru încărcarea și alimentarea dispozitivelor unul peste altul. Cred că - imagini nereușite. Și da, ferma colectivă ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat