DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Sunetul sonerului sună de la un telefon vechi
Telefoanele mobile vechi cu buton sunt mult mai depășite și aproape în afara circulației. Cu toate acestea, există mai multe modalități de a oferi unui astfel de telefon o a doua „viață”, mai degrabă decât să-l trimiteți la resturi sau depozite. Unul dintre astfel de moduri, de a pune în aplicare acest miracol al anilor 90, îl vom lua în considerare astăzi. Recent, mi-au adus un pachet întreg de telefoane vechi și sparte. Pentru piese. În această grămadă existau smartphone-uri moderne cu baterii moarte, încastrate și stricate, existau și telefoane cu butoane destul de funcționale, de care au decis să scape doar din cauza aspectului lor, acum nepresentabil. Și aproape în același timp, soneria mea „s-a acoperit”, colectată de mine personal și a servit impecabil mulți ani. Această împrejurare m-a determinat să mă gândesc; de ce nu potrivi un telefon vechi de lucru în loc de sonerie de intrare. Și apoi - de la un astfel de apel există mai multe avantaje decât de obicei: pe lângă plăcerea de a asambla și apoi de a folosi propriile lucruri, puteți pune sunete și melodii la semnalul pe care îl dorește inima voastră, puteți ajusta volumul și așa mai departe ... alegând un telefon cu buton cu un player muzical și vorbitori puternici, am de lucru.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Va avea nevoie


 • Telefon cu buton cu player mp3.
 • Fier de lipit (cu flux și lipit).
 • Firuri de cupru.
 • Șurubelnițe (plate și încrucișate).
 • Adeziv secundar.
 • Izolație (bandă electrică sau termotub).
 • Cuțit de papetărie.
 • Foarfece.

Făcând o sonerie de la un telefon vechi


Deci, dezasamblăm telefonul. Scoatem bateria, deșurubăm șuruburile (dacă există) și folosim o șurubelniță plană pentru a îndepărta toate piesele fixate cu zăvoare.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Acum găsim butonul „redare / pauză” în locul unde se afla panoul de control al jucătorului și dezasamblăm butonul astfel încât să nu interfereze în viitor pentru a lipi fire subțiri la contactele sale.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Se lipeste la contactele de cablare.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Este necesar să-i prindeți imediat cu al doilea adeziv la bază (la microcircuit), astfel încât să nu cadă în viitor, deoarece contactele sunt mici și, în consecință, și zona de lipit. Lucrarea este destul de bijuterie și cu atenție, dar de aceea este mai interesantă! Apropo; dacă în telefon nu există butoane separate pentru player, puteți utiliza butonul OK. Dacă totul a decurs bine, colectăm totul înapoi. Am pus la punct toate componentele și carcasa, fără să uităm să scoatem cablajul lipit.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Acum porniți telefonul. Încărcăm orice sunet de care aveți nevoie pe semnal (de exemplu, am pus o pasăre). Selectați playerul din meniu.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Este de neuitat să dezactivați repetiția melodiei (dacă ați avut-o pornită), altfel când apăsați butonul de apel, el îl va răsuci până când bateria se va opri, bine, sau cineva o va opri.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

În continuare, trebuie să găsiți un fel de contactor (buton) pentru firele de ieșire de la player.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

De asemenea, veți avea nevoie de un fir dublu cu lungimea necesară - de la butonul care va fi afară la telefonul acasă. Problema mea cu butonul s-a rezolvat de la sine: l-am folosit doar pe cel vechi din apelul vechi spart.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Așadar, tragem firul de la butonul de apel la telefon, îl conectăm la contactele jucătorului care rămân în afara telefonului, îl izolăm.
Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Sunetul ușii sună de la un vechi telefon mobil

Instalați-l astfel încât să nu cadă.Aceasta este totul. Efectuat. Îl poți folosi.

Urmărește videoclipul


În videoclip puteți vedea clar cum funcționează acest apel, ca să zicem în condiții reale.
Comentarii (11)
 1. Mike
  #1 Mike vizitatori 16 august 2018 17:55
  10
  Brad. Odată apăsat, melodia a început, a doua oară - o pauză. Încărcați în fiecare zi?
 2. Invitat Sergey
  #2 Invitat Sergey vizitatori 16 august 2018 21:13
  5
  Dar cum rămâne cu mâncarea, bateria din telefon va dura maxim două zile. Și atunci ce.
 3. Invitat Victor
  #3 Invitat Victor vizitatori 16 august 2018 23:18
  6
  Ideea este cu siguranță interesantă. Dar de ce? Este mai bine să scrieți un număr în loc de un buton de apel sau să îl faceți astfel fără fir. Și în anii 90 erau alte telefoane, cu un kilogram și jumătate mai grele decât acesta în fotografie.
 4. Carlson
  #4 Carlson vizitatori 18 august 2018 14:31 p.m.
  3
  Fermă completă ...
 5. Black_Flam4ek
  #5 Black_Flam4ek vizitatori 19 august 2018 01:27
  3
  Oh, vechiul meu favorit Nokia x2
 6. Don khuan
  #6 Don khuan vizitatori 20 august 2018 10:29 p.m.
  2
  O idioțenie completă este opțiunea mai simplă de a cumpăra un apel radio controlat radio chinezesc conectat la o priză și a fixat un buton pe o ușă sau poartă și fără probleme, în plus, unele persoane au deja alimentare autonomă în dispozitiv în cazul unei întreruperi de curent.
 7. Oaspete VALERY
  #7 Oaspete VALERY vizitatori 20 august 2018 10:57 p.m.
  9
  o persoană a decis să-și petreacă timpul cu beneficii, bine făcut. Creativitatea tehnică este o taxă pentru creier. Îi place să facă speculă și despre prostii - aceasta este o prostie atunci când o persoană poate critica doar. Dar el însuși nu poate face nimic.
  1. Șosete Vladimir
   #8 Șosete Vladimir vizitatori 7 septembrie 2018 19:50
   0
   Tech. creativitatea este bună! Este necesar să iluminați ideea în invenții simple. Nu este necesar să descrieți în detaliu.
 8. Musafir Alex
  #9 Musafir Alex vizitatori 21 august 2018 13:21
  2
  În urmă cu aproximativ 10 ani am făcut o altă opțiune: postări de la butonul de apelare la butonul de apel de pe un telefon mobil vechi. Puneți o cartelă SIM, puneți pe toți cei care aveți nevoie pe lista albă și voila, când faceți clic pe buton, sună telefonul ... principalul lucru nu este să ridicați telefonul, atunci apelul este gratuit, bine, sau puteți vorbi cu cineva care a venit, dar deja pentru bani)) și porniți încărcarea (pentru totdeauna)
 9. Vitali
  #10 Vitali vizitatori 31 august 2018 16:50
  6
  Valery, lipire două fire - aceasta nu este creativitatea tehnică și nu se încarcă pentru minte. Încărcarea pentru minte este să faci un lucru practic și eficient, să găsești o soluție elegantă fără să uiți de partea estetică a problemei.
  Aici oamenii au dreptate - nu sunt eficienți, nu gândesc, nu sunt convenabili. În general, ferma colectivă.
 10. bârlog
  #11 bârlog vizitatori 7 septembrie 2018 10:20
  0
  A rasfatat un telefon bun. M-am gândit că va fi ceva ca un apel la distanță, dar apoi trageți firul spre el ... un fel de prostii.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat