DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Cuier în stilul STAR WARS
Cuier în stilul STAR WARS

Astăzi aș dori să vorbesc despre un cuier neobișnuit și frumos, care va atrage toți fanii Star Wars și nu numai. Este realizat în tehnica artei de coardă. Acest tip de artă devine din ce în ce mai popular și speculărealizate în acest stil pot costa câteva mii de ruble. Deși în realitate nu este nimic complicat în fabricarea lor. Și o astfel de ambarcațiune o poate face orice persoană care este capabilă să ciocane un cui în bord. Ajungând la muncă.

Va avea nevoie


Pentru a realiza această meserie, avem nevoie de:
  • Un consiliu care va servi drept bază pentru meseriile viitoare. Este important ca grosimea plăcii pe care o alegeți să fie mai mare de un centimetru.
  • Lac pentru produse din lemn. Dar dacă sunteți mulțumit de culoarea plăcii, atunci puteți face fără ea.
  • Imaginea pe care ai ales-o va fi realizată folosind tehnica de artă a șirului.
  • Bandă Scotch sau bandă electrică.
  • Cuie.
  • Fire pentru tricotat. Numărul de culori alese.
  • Cârlige pentru haine.
  • Câteva șuruburi pentru cârlige.
  • Frânghie puternică.
  • Adezivul cu topire fierbinte poate fi de asemenea util.

Realizarea de umerase pentru haine în stilul STAR WARS


Pentru început, găsim pe Internet o imagine pentru fabricație. Cel mai bun pentru colorarea copiilor. Este important ca imaginea să fie mare și nu foarte complexă (este mai bine să nu alegeți imagini cu persoane). Apoi, imprimați-l pe scala de care aveți nevoie și găsiți o placă cu dimensiuni potrivite.
Cuier în stilul STAR WARS

Acum începe etapa de procesare a fundației noastre. Procesați cu atenție marginile și planurile bazei pentru a evita despicarea. Apoi aplicați lac și lăsați baza să se usuce. După ce lacul s-a uscat complet, marcăm locul pentru imagine, cu așteptarea că va exista un loc pentru cârlige. Acum, folosind bandă sau bandă, atașăm imprimarea imaginii noastre la bază.
Cuier în stilul STAR WARS

Pe tipăritul de-a lungul conturului imaginii cu un creion, marcați locurile în care veți ciocni unghiile, apoi străpungeți acest loc cu un arc.
Cuier în stilul STAR WARS

Este important ca unghiile să nu fie prea apropiate unele de altele, deci este mai bine să vă retrageți de la fiecare crestătură la o distanță de un centimetru sau mai mult. După terminarea marcajului, scoateți cu atenție imprimarea de pe bază. Este timpul să ciocniți în cuie. Pentru ca unghiile să fie situate la aceeași adâncime, puteți tăia o bandă din carton sau plastic gros, a cărei înălțime va fi distanța la care capul unghiei va fi deasupra bazei.
Cuier în stilul STAR WARS

Dacă utilizați unghii prea lungi, atunci asigurați-vă că unghia nu străpunge bordul, altfel ambarcațiunile noastre din partea inversă nu vor arăta foarte prezentabile. După ce ciocniți toate unghiile, puteți utiliza șuruburile pentru a atașa cârligele la bază sau a o face la capăt (asigurați-vă că lungimea șuruburilor nu depășește grosimea plăcii). Acum începem să umplem imaginea viitoare cu fire.
Cuier în stilul STAR WARS

Pentru a face acest lucru, atașăm un fir la orice cuie și pentru fiabilitate, acest ansamblu poate fi fixat cu adeziv topit la cald. În continuare, atragem acest fir la capătul opus al imaginii, unde această culoare este încă acolo, cercăm firul în jurul unghiei și trecem la următoarea, astfel încât să umplem zonele cu culoarea dorită.
Cuier în stilul STAR WARS

Dacă credeți că zona este deja suficient de umplută, atunci tăiați firul și legați-l cu un nod pe cea mai apropiată unghie. Când completați zonele imaginii cu culorile necesare, la sfârșitul acesteia trebuie să faceți conturul imaginii cu un fir negru, acest lucru este necesar pentru a face imaginea mai clară și pentru a diferenția zonele de culori diferite. Imaginea este gata. Acum vă puteți gândi cum să ne montăm meseriile pe perete.
Cuier în stilul STAR WARS

Am făcut acest lucru în felul următor: am luat frânghia, am măsurat lungimea necesară, am găurit două imagini la o anumită distanță una de cealaltă, la o distanță una de cealaltă, cu un diametru mai mare decât grosimea frânghiei, am aruncat firul prin găuri și l-am înnodat cu un nod, am obținut un cuier simplu care poate fi atârnat pe orice șurub cu auto-atingere din perete.
Cuier în stilul STAR WARS

De asemenea, pentru a face meșteșugul mai frumos, s-ar putea lipi pe bază o sclipici în formă de stea sau un logo-ul STAR WARS.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat