DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Coloana din carte cu propriile mâini
Coloana fă-o-într-o carte

A stat într-o seară cu o carte în mâini și a apărut o idee nebună. Difuzoarele coloanelor au devenit plictisitoare. Așa că am decis să colectez o coloană neobișnuită, nu ca toți ceilalți. Poate fi luat în natură sau utilizat în garaj, din țară.
Am găsit o carte veche în hambar. Cu siguranță nu am citit-o, dar tot va merge.

Va avea nevoie


Pentru munca de casă aveți nevoie de o carte groasă de hardback, în timpul lucrului moale cu ea va fi extrem de incomodă.
Coloana fă-o-într-o carte

. Le-am luat pe cele vechi de la un magnetofon. Am 1 watt pentru 4 ohmi. Această dimensiune nu este deosebit de puternică. Am destul de această putere, nu voi termina volumul întreg.
Coloana fă-o-într-o carte

Voi folosi ca hrană . Am un element bu cu o capacitate reziduală de 2440 mAh. Dacă cartea este groasă, atunci puteți instala două baterii. Voi face acest lucru dacă nu am capacitate suficientă pentru acest articol. Este mai bine să folosiți Li-pol, este potrivit doar pentru acest produs de casă în grosime. Nu l-am avut, am folosit Li-ion.
Coloana fă-o-într-o carte

Voi încărca bateria . Aceste module sunt ieftine. Există, de asemenea, plăci de control cu ​​protecție, dar am una, pe care o am. Vă rugăm să rețineți, placa de protecție este mai lungă.
Coloana fă-o-într-o carte

Deoarece am un controler de încărcare fără protecție (BMS), voi folosi o placă de protecție de la bateria telefonului meu mobil. .
Coloana fă-o-într-o carte

Ca amplificator, voi folosi un modul gata fabricat din China. . Placa oferă 2 * 3 wați. Voi ajusta volumul direct de pe dispozitivul de redare. Nu este nevoie de un control al volumului.
Coloana fă-o-într-o carte

Voi folosi un astfel de comutator. L-a scos de la sursa de alimentare a calculatorului.
Coloana fă-o-într-o carte

Realizarea unei coloane dintr-o carte


Ne întoarcem la fabricarea coloanei. În primul rând, trebuie să marcați unde vor fi instalate difuzoarele. După aceea, puteți trece la decupajele pentru marcarea tuturor elementelor. Am marcat găurile pentru boxele elementare. Împărțim pagina în jumătate și desenăm busole cu cercuri, o tăiem cu un cuțit pe hârtie.
Coloana fă-o-într-o carte

După tăierea găurilor rotunde pentru difuzoare, am procedat la tăierea nișelor pentru elementele rămase ale coloanei. Trebuie să-l tăiați cu atenție. Trebuie să fixați paginile împreună și să tăiați. Principalul lucru este să nu uitați să înclinați unele dintre pagini, acestea vor servi drept panoul frontal. Sub comutator trebuie să faceți o gaură de trecere. De asemenea, trecerea este necesară pentru controlerul de încărcare.
Coloana fă-o-într-o carte

Soldat laolaltă. Circuitul este foarte simplu. Alimentarea bateriei este furnizată plăcii de amplificare. Minus direct, plus prin comutator. Cablurile de la controlerul de încărcare se duc la bateria 18650. Placa de protecție este livrată bateriei. Cablurile de ieșire din amplificator se duc la boxe. Jack de 3,5 mm. lipită la intrarea amplificatorului. Am scos-o sub cusătura cărții.
Coloana fă-o-într-o carte

Când închideți paginile, totul arată așa. Verificăm lucrarea și apoi procedăm la acțiuni suplimentare.
Coloana fă-o-într-o carte

Acum trebuie să lipiciți paginile împreună. Lipiciuri cu adeziv PVA obișnuit. După ce am șters paginile, puneți cartea sub presă. Adezivul se usucă destul de repede. Dacă nu puneți o presă, atunci pagina se deformează și nu devine frumoasă.
Coloana fă-o-într-o carte

Fereastra cu controlerul de încărcare trebuia finalizată. Tăiați o gaură foarte mare. A lipit o bucată din pagină. De asemenea, conectorul s-a lipit de o bucată de plexiglas. Când conectați încărcătorul, procesul de încărcare este clar vizibil.
Coloana fă-o-într-o carte

Am primit un astfel de difuzor portabil. Se joacă destul de tare.Dacă există o carte groasă, atunci puteți face o coloană pe 4 difuzoare.
Noroc tuturor celor din adunare.

Comentarii (2)
 1. Invitat Victor
  #1 Invitat Victor vizitatori 25 iunie 2018 09:49
  0
  Nu am văzut așa ceva. Ideea este super!
  1. popvovka
   #2 popvovka Vizitatori 25 martie 2019 9:21 p.m.
   0
   Puteți face încă o lanternă într-o carte, dar ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat