DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum se poate fixa o ardezie într-o ardezie
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

În cazul în care găurile de ardezie vin atunci când nu există copaci în apropiere sau clădiri înalte din care ar putea cădea ceva, rămâne un mister pentru mine personal. Cu toate acestea, acesta este un fapt. Acum, multe soiuri de adezivi variați sunt vândute pentru o mare varietate de materiale, inclusiv ardezie. Cu toate acestea, multe dintre ele nu sunt atât de eficiente pe cât ne-am dori. Unii fug de acoperiș cu ploaie în timpul ploilor, alții, cel mai bine primăvara, împreună cu zăpada. Până la urmă, am decis să fac eu lipiciul, cu propriile mele mâini. Lipiciul nu era rău. Patch-urile cu utilizarea sa au supraviețuit cu succes iarna și încă fac față muncii lor. Urcând acoperișul în primăvară, în căutarea de noi „surprize”, și surprins să găsesc patch-uri sigure și solide, am decis să împărtășesc sfaturi utile. Așa arăta patch-ul vechi de ani.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

L-am șters cu ușurință pentru a demonstra cum se instalează unul nou.

Va avea nevoie


 • Adeziv PVA.
 • Alabaster.
 • Tesatura de azbest.
 • Spocuri pentru o roată pentru biciclete (sau sârmă similară).
 • Șmirghel pe lemn (cu cereale grosiere).

Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Închideți gaura de ardezie


Patch-ul va fi întărit. Pentru aceasta, pregătim mai întâi ace de tricotat (dacă nu sunt, tăiați firul de oțel) și țesătura de azbest. Acum diluăm lipiciul în sine. Turnați 180-200 de grame de lipici PVA în vasele în care vom frământa. Apoi, în porții mici, amestecând continuu, turnați alabastru până când masa dobândește consistența smântânii groase.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

După ce amestecul este gata și nu au mai rămas niciun fel de buline, scufundați plasturele de azbest preparate în amestec.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Puteți lăsa amestecul singur timp de zece minute, lăsați-l să se prepară. În acest timp, vom pregăti locul pentru viitorul plasture. Cu hârtie de sâmburi cu granulație grosieră, curățăm câmpurile din jurul găurii pe întreaga zonă pe care se va afla amestecul.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Ungeți suprafața șlefuită cu adeziv PVA. Acum luăm două sau trei ace de tricotat și le punem pe gaură, de-a lungul marginilor ardeziei.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Deasupra, pe ace de tricotat, aplicați un plasture de azbest îmbibat în amestec. Apoi, întindeți amestecul în jurul plasturelui într-un strat egal. Îl nivelăm cu o spatulă. Închidem vasul cu amestecul cu un capac, astfel încât să nu înceapă să se usuce și așteptăm o oră și jumătate, până când plasturele este ușor confiscat. Apoi un al doilea strat, nu prea gros, fixăm plasturele.
Cum să fixați o ardezie într-o ardezie

Puteți presara alabastru ușor deasupra. Se va usca o zi, așa că, înainte de a începe munca, aflați prognoza meteo pentru ziua următoare, deoarece chiar și precipitații mici pot să funcționeze toate în scurgere. Dar atunci puteți uita în siguranță de gaură, până când decideți să schimbați acoperirea de pe acoperiș.
Comentarii (9)
 1. Sergey K
  #1 Sergey K Vizitatori 13 iunie 2018 17:10
  1
  PVA, desigur, este rezistent la apă, dar alabastrul nu îi place foarte mult apa ...
  Nu este mai bine să frământăm acest lucru pe adezivi moderni pe bază de ciment? Se unge bine cu un primer, și se poate lua chiar și țesătura obișnuită, și toate călcate bine.
 2. Invitat Sergey
  #2 Invitat Sergey vizitatori 13 iunie 2018 19:15
  4
  Puteți obține adeziv universal. Luați acetonă și polistiren. turnați acetona într-un fel de ustensilă, adăugați spuma, spuma se va dizolva, aduceți finisajul ca adeziv. notează că se usucă foarte repede. pentru lipirea fisurilor, luați o plasă de construcție. Cu cât pătratul este mai mic, cu atât mai bine. Îmbrăcăm suprafața curățată anterior cu lipici, aplicăm plasă și ungem peste plasă
 3. Musafir Michael
  #3 Musafir Michael vizitatori 15 iunie 2018 10:37 p.m.
  2
  Ia o bucată de galvanizare, cu câțiva centimetri mai mult decât gaura de îndoire. Îndoiți-vă de-a lungul valului de ardezie. Siliconați perimetrul și găurile galvanizate. Apoi fixați galvanizarea cu șuruburi cu o șaibă cu presă (cu un burghiu) șuruburi din silicon. Nici nu trebuie să aștepte nimic, a făcut și a uitat.
 4. Musafir Michael
  #4 Musafir Michael vizitatori 15 iunie 2018 23:18
  2
  Testat în mod repetat. Alabaster + orice vopsea este groasă veche. Se amestecă într-un aluat gros. Și orice găuri sunt sigilate. Pe o ardezie uscată ..
 5. Invitat Victor
  #5 Invitat Victor vizitatori 16 iunie 2018 14:37 p.m.
  1
  O metodă fiabilă. Ciment 1 parte azbest 7 părți. Folie de azbest slab, se amestecă cu ciment și se adaugă apă într-un terci gros. Aceasta este ardezie.
 6. Ramils
  #6 Ramils vizitatori 23 iunie 2018 12:27
  0
  Am reparat ardezia astfel:
  A luat burlă, polietilenă, rășină epoxidică cu un întăritor.
  Polietilena a fost așezată pe gaura de dimensiuni, deasupra - o gâștă de dimensiuni puțin mai mari decât polietilena. Garnitura impregnată cu epoxidică cu întăritor. Asigurați-vă că lipiciți marginile gropii cu lipici și apăsați-l pe ardezie.
  Al 4-lea an ca nou.
 7. Invitat Andrey
  #7 Invitat Andrey vizitatori 8 iulie 2018 09:45
  0
  Ahaha, vino acum pe valul de jos!
 8. Musafir Alexandru
  #8 Musafir Alexandru vizitatori 20 septembrie 2018 13:45
  0
  Introduceți o vinete de plastic. Se amestecă foarte repede cimentul cu cleiul siliconic și se acoperă rapid. Soluția se stabilește foarte repede. Cunosc această rețetă de aproximativ 50 de ani. Odată ce am plantat o toaletă pe această soluție. Deci, blestemat în ziua în care am aflat această rețetă.
  1. Volka
   #9 Volka vizitatori 11 octombrie 2018 11:24
   0
   Ați făcut o greșeală în text - lipiciul este silicat, nu silicon.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat