DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Căști do-it-yourself
Cu siguranță, fiecare casă are o cutie cu orice căști depășite sau rupte dintr-o varietate de gadgeturi. Printre aceste gunoaie, vor fi cu siguranță căști vechi sau nefuncționale vid, cărora li se poate oferi o a doua viață și un aspect complet diferit. Anume: căști sub formă de cartușe! Este puțin probabil ca vreunul dintre prietenii și cunoscuții tăi să găsească astfel de lucruri, ceea ce, fără îndoială, va provoca interes și surpriză.
Căști de tip Do-it-yourself

Va avea nevoie


Pentru a le face avem nevoie de:
  • Mașină de colorat.
  • Masina de gaurit.
  • Două dibluri (unul normal, celălalt cu vârful tăiat).
  • Șmirghel fin.
  • Adeziv instant sau „sudură la rece” compozită.
  • Fier de lipit (cu staniu și flux).
  • Foarfece.
  • Cuțit de papetărie.
  • Căști vechi.
  • Două cartușe cheltuite (7,62 × 39).

Realizarea căștilor originale din cartușe


Căști de tip Do-it-yourself

Mai întâi, pregătește căștile. Cu ajutorul foarfecelor, separă căștile în sine de fire. Sub rădăcină? Apoi, cu ajutorul unui cuțit clerical, dezasamblăm căștiul în sine.
Căști de tip Do-it-yourself

Aveți grijă să nu deteriorați difuzorul! Am lipit (sau tăiat!) Din cablarea difuzoarelor. Dacă mufa este deteriorată pe căști (acesta este, în cele mai multe cazuri, motivul ruperii căștilor), va trebui să cumpărați unul nou în magazin. Poți, bineînțeles, să-l repari pe cel vechi, dar nu va avea un aspect foarte spectaculos. Ștecherul este cel mai frecvent și nu va fi dificil să îl găsiți. În continuare, trebuie să lipiți mufa la cablu, doar uitându-vă la locația firelor colorate de pe mufa veche dezasamblată. Punem deoparte căștile dezasamblate și cablul cu mufa în lateral pentru a aborda cele mai recente căști.
Pentru a face acest lucru, luați-ne coajele pregătite și ați văzut de la fiecare dintre ele partea inferioară (cu o capsulă) de 10 mm lungime.
Căști de tip Do-it-yourself

Rezultatul este atât de gol:
Căști de tip Do-it-yourself

Acum avem nevoie de un burghiu. Foram un strat mic de metal în partea inferioară a mânecii (există o adâncitură acolo, deci nu este necesar să se coreleze), astfel încât să puteți elimina proeminența de nicovală cu o capsulă de aramă cu un diblu ascuțit:
Căști de tip Do-it-yourself

Căști de tip Do-it-yourself

Căști de tip Do-it-yourself

În continuare, luăm capsula în sine și ne aliniem pe ea pe o suprafață metalică, dințiul lăsat de atacant în timpul loviturii. Pentru a face acest lucru, introduceți o diblă în ea cu un vârf tăiat și lovituri ușoare de ciocan pe capul diblului, îndreptăm o bontă:
Căști de tip Do-it-yourself

Apoi, din exterior, mărunțim partea inferioară a capsulei cu hârtie emery granulată fin, îndepărtând astfel umflăturile rămase:
Căști de tip Do-it-yourself

Căști de tip Do-it-yourself

Căști de tip Do-it-yourself

Introduceți capsula aliniată înapoi în mânecă, conducând-o acolo cu un mănușă de lemn. Apoi îl mărunțim totul pe pâslă cu pastă capră, astfel încât capsula să strălucească. Pentru fidelitate, puteți picura o picătură de lipici din interior. Rezultatul a fost atât de gol:
Căști de tip Do-it-yourself

Acum găurim o gaură pentru un fir cu un diametru de 2 mm în piesa de prelucrat. La fel de aproape de partea inferioară a mânecii:
Căști de tip Do-it-yourself

Treceți cablul pentru căști în gaura laterală a manșonului din exterior. Dar înainte de asta, ar fi bine să rostogoliți marginile găurii cu niște burghie mai mare, astfel încât cablul să nu fie tăiat în margini ascuțite și să nu uitați să legați un nod la capătul cablului, astfel încât, în viitor, să nu rupți cablul din căști. Apoi, folosind un fier de lipit, staniu și flux, lipiți cablul din cablu la contactele difuzorului pentru cască:
Căști de tip Do-it-yourself

Așteptăm până se răcește. Rămâne doar lipirea părții din plastic a căștii, cu difuzorul în interior, la mânecă. Personal, am folosit al doilea adeziv obișnuit pentru acest lucru și sunt complet mulțumit de acesta, dar dacă nu inspiră încredere, puteți utiliza lipici compozite, cum ar fi „sudare la rece”.
Deci jumătate din treaba făcută! Acum repetăm ​​întreaga procedură descrisă mai sus cu al doilea manșon și căști. La sfârșitul lucrului, ștergeți căștile făcute cu alcool și puneți pe ele duze de cauciuc - plăcuțe pentru urechi.
Totul este. Căștile sunt gata de utilizare. Utilizați pe sănătate!
Căști de tip Do-it-yourself
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat