DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum se poate schimba supapa sub presiune
În instalații sanitare, ca orice alte lucrări de reparații, există multe nuanțe. Tehnic, această lucrare este de înțeles și previzibilă, dar nu puteți prevedea totul. Incidentele se pot întâmpla în cel mai neoportun moment și trebuie să fii pregătit pentru ele.
Înlocuirea unui robinet eșuat în instalații sanitare este un tip de lucru obișnuit. De obicei, se efectuează după o întrerupere completă a alimentării cu apă în casă sau înălțător cu cablaj vertical. Dar ce să faceți atunci când nu este indicat să deconectați întreaga casă de la alimentarea cu apă, iar macaraua trebuie înlocuită?
Să vedem cum a ieșit din această situație unul dintre stăpânii instalatoriilor. Vrem să vă avertizăm imediat că această metodă nu este un panaceu și are un grad destul de grav de risc. Dar a-l respinge nu merită. Așa că hai să începem!
Cum se schimbă supapa sub presiune

Descrierea problemei


O valvă cu bilă, în ciuda structurii sale îmbunătățite în raport cu o supapă, poate deveni de asemenea inutilizabilă. Pot exista mai multe motive pentru acest lucru:
 • Formarea scării pe bilă și, ca urmare, ștergerea garniturilor PTFE (șa);
 • Fractura tijei rotative;
 • Deformarea părților interne ale macaralei;
 • Deteriorarea bilei bolțului în sine.

Desigur, acest lucru se poate datora diverselor motive, de exemplu, metale subțiri de slabă calitate sau economisirea de către producător a componentelor. Dar într-o situație critică, când macaraua nu funcționează și trebuie înlocuită, trebuie să găsiți ieșirea potrivită și, în același timp, să nu inundați nici dvs., nici vecinii.
Cum se schimbă supapa sub presiune

Schimbăm macaraua sub presiune


Pentru început, merită să pregătiți câteva containere pentru umplerea cu apă pentru cel mai neprevăzut eveniment. Dacă o toaletă sau o trapă de inspecție se află în apropiere într-un canal de canalizare, le puteți folosi pentru a scurge apa printr-un furtun adecvat.

Pregătim un material de etanșare


Pentru etanșarea firelor în instalații sanitare, se folosesc diferite substanțe de etanșare. Fiecare dintre ele are propriile sale avantaje și dezavantaje. Unul dintre cei mai versatili și antici sigilanți este considerat remorcher de in.
Recent, tractarea a fost folosită în mod obișnuit în combinație cu pastele de etanșare, precum Unipack. Este ușor de utilizat, netoxic, rezistent la coroziune și temperaturi de până la +140 grade Celsius. Dar cel mai mare avantaj al acestui material este capacitatea de a se adapta la 45 de grade. Pentru ansamblurile complexe în care sunt implicate mai multe elemente și poziția fiecăruia dintre ele contează, această proprietate este extrem de utilă. Spre deosebire de fumlent, de exemplu, nu mai trebuie să demontați conexiunea dacă răsuciți brusc accidental un robinet sau un filtru grosier în fața contorului. Se usucă foarte lent, așa că dacă trebuie să demontați elementele de asamblare, această lucrare se poate face fără prea mult efort.
Desfacem mai multe fibre de remorcare și le răsucim într-o coadă de mână strânsă. Calculăm lungimea astfel încât să fie suficient pentru înfășurarea întregului fir sub robinet. Ridicăm o mică pastă de etanșare și îmbibăm cu grijă materialul de etanșare.
Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Dezmembram macaraua


Această procedură este foarte riscantă, deoarece corpul macaralei, atunci când nu are probleme, se poate crăpa sau pur și simplu izbucni de sub presiunea apei. Reglăm o cheie reglabilă sau cu gaz sub dimensiunea unui guler al macaralei. În același timp, mânerul supapei (pârghia sau „fluturele”) poate fi îndepărtat prin deșurubarea eurubului de alamă sub presiune.
Reglând presiunea, opriți robinetul în sensul acelor de ceasornic, ținând robinetul riderului.Ultimele viraje ale firului pot fi făcute manual, deoarece rezistența firului trebuie să fie minimă.
După scoaterea robinetului din fir, înlocuim rezervorul sau furtunul pentru drenarea apei.
Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Vântăm sigiliul


Înfășurați cola de purcel pregătită în prealabil pe firul robinetului în sens orar. Astfel, în timpul instalării macaralei, dezvelirea sigiliului va fi exclusă. În plus, poate fi frecat manual pe fir.
Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Instalăm o macara


Instalăm o nouă supapă cu bilă de mână, deschizând robinetul pentru alimentarea cu apă. După ce ați făcut mai multe viraje, conexiunea poate fi extrasă de pe cheie. Rotim robinetul până la capăt, expunându-și poziția în raport cu restul elementelor de asamblare și rotim supapa. Dovada unei conexiuni bune va fi o îmbinare uscată la ieșirea ascendentului și a macaralei.
Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Cum se schimbă supapa sub presiune

Sfaturi practice


În astfel de situații, ori de câte ori este posibil, opriți alimentarea cu apă în căsuță sau în casă. Deoarece este imposibil să fii complet sigur de corectitudinea firului de sub robinetul de la conductă, trebuie să te pregătești pentru a-l tăia într-unul nou, iar acest lucru va dura timp. Și sub presiunea apei - acest lucru este foarte incomod, și uneori pur și simplu imposibil.
Pentru a nu aduce supapele cu bilă la defecțiuni sau defecțiuni, aceasta trebuie dezvoltată de 1-2 ori pe lună, închizând și deschizând alternativ tija de blocare.
Încercați să luați întotdeauna accesorii de blocare de înaltă calitate, inclusiv valve cu bilă, pentru că un instalator bun care poate repara orice defecțiune nu poate fi la îndemână!

Urmărește videoclipul


Comentarii (62)
 1. Victor Fedorovici
  #1 Victor Fedorovici Vizitatori 24 martie 2018 01:52
  28
  rzhachno, deci în cadru presiunea apei nu este mai mare de 1,5 atmosfere (1,5 kg / cm2); în viața reală, presiunea apei nu este mai mică de 4 atmosfere (4 kg / cm2)
  1. Alexander
   #2 Alexander vizitatori 24 martie 2018 10:23
   13
   Deschideți alte robinete în casă, iar presiunea va scădea dramatic.
   1. Alexander
    #3 Alexander vizitatori 30 martie 2018 19:01
    8
    Da, așa că vecinii lui au pornit macarale pentru a le deschide)))))))
  2. Alexandru Sergheevici
   #4 Alexandru Sergheevici vizitatori 3 aprilie 2018 01:57
   25
   Sunt de acord! M-aș fi uitat la vrăjitor, când P spun mai mult de 2. Nu numai că pot să aduc apa în containere pregătite - nu voi putea să-l lichid normal! Apăsați și executați apelul de urgență!

   Nici măcar nu m-am uitat, pe scurt. Furios, în general, astfel de sfaturi! Oamenii vor fi văzuți suficient, vor începe să facă, apoi vor alerga imediat la noi - „Ajutor și mai ușor!”
  3. Jurassic
   #5 Jurassic vizitatori 7 aprilie 2018 16:35
   9
   avem 8 - 10 ochi .. Ar fi interesant de văzut
  4. Musafir Alexandru
   #6 Musafir Alexandru vizitatori 12 mai 2018 10:27
   14
   Eu însăși a trebuit să schimb robinetele de instalator și de presiune des, deoarece în unele cazuri nu există nicio modalitate de a bloca intrarea. Se schimbă foarte ușor dacă mâinile cresc din mai multe locuri. Autorul a făcut o greșeală, înainte de a strânge robinetul, a trebuit să fie DESCHIS, astfel încât presiunea să nu apese atât de tare, după ambalare, închideți robinetul și asta este. Iar acei comentatori care ezită, voi spune un lucru, nu știți decât să așezați fotolii și canapele și nu sunt capabili să facă lucruri de bază. Dar este bine, atât timp cât există oameni ca tine, vom avea de lucru))
   1. Putskin
    #7 Putskin vizitatori 20 ianuarie 2019 20:48
    2
    Deci, el a deschis-o. Și acești răi sunt tineri de comentarii, care nu pot face decât să fluture tastatura.
 2. Alexander
  #8 Alexander vizitatori 24 martie 2018 02:19
  23
  și încercați acest lucru pe o roză cu apă caldă sub o presiune de 4 atm. și ce capacitate trebuie stabilită!
 3. Oaspete Vasily
  #9 Oaspete Vasily vizitatori 24 martie 2018 03:32
  8
  Da .... Presiunea în sistem nu este mai mult de o atmosferă și jumătate .... Și, judecând după culoarea contorului - a existat o înlocuire a șurubului pe HVS .... Și la o presiune de 6,2 pe HUW - există opțiuni ??!
 4. Musafir Michael
  #10 Musafir Michael vizitatori 24 martie 2018 06:47
  49
  Nu încercați să folosiți acest sfat. Turnați în propriul dvs. kvatira localizat și inferior
 5. Vyacheslav
  #11 Vyacheslav vizitatori 24 martie 2018 07:13
  3
  Set de supape de gaz
 6. Alexander
  #12 Alexander vizitatori 24 martie 2018 07:41
  67
  salută vecinilor, eu însumi sunt instalator și nu voi face niciodată astfel de prostii și nu îi sfătuiesc pe ceilalți.
 7. Anatoly oaspete
  #13 Anatoly oaspete vizitatori 24 martie 2018 08:06
  5
  Și dacă există apă caldă?
 8. Sanya
  #14 Sanya vizitatori 24 martie 2018 08:37
  17
  si daca firul se desparte, atunci ce !!! ???
  1. Alexander
   #15 Alexander vizitatori 24 martie 2018 10:26
   5
   Odată ce se vor chinui, punând un robinet la alimentarea cu apă la casă (apartament), fără a aștepta probleme cu ajutorul lucrătorilor pentru locuințe și servicii comunale, iar în viitor, faceți-vă singuri și gratuit.
  2. Shura
   #16 Shura vizitatori 24 martie 2018 17:57 p.m.
   20
   Ucideți o miză din LEMN ȘI APLICAȚI O URGENȚĂ
 9. Alexander Semenyuk
  #17 Alexander Semenyuk vizitatori 24 martie 2018 09:10
  17
  La Moscova, economii de 2,5 tone, iar riscul este și mai mare. Firul de sub robinet se poate rupe și el. A fost așa. Dar, în același timp, a decis să aibă o șansă, pregătiți un toc de lemn. Puteți face singur, de exemplu, dintr-o placă uscată (nu din PAL). Capătul ascuțit trebuie să intre liber în țeavă cu 2-3 cm.În situație critică, acesta poate fi introdus în țeavă, tăia firul și strânge supapa cu bilă, apoi găuri arborele din țeavă cu o șurubelniță. se toacă șase atmosfere
 10. MaxS
  #18 MaxS vizitatori 24 martie 2018 09:12
  5
  Odată aproape că am inundat eu și vecinii mei. Macara a început să curgă, am scuturat-o cu orice și am așteptat un caz potrivit timp de câțiva ani. A venit - a văzut un anunț despre închiderea apei timp de 3 ore.
  Ei bine, este suficient pentru mine, am gândit și am sortat totul. Apa a fost dată în jumătate de oră. ;) Nu s-a putut grăbi să strângeți un robinet nou, deoarece Nu am scos mânerul, l-am răsucit pe cel vechi. S-a întors la starea inițială. Apa nu a avut timp să ajungă la vecini.
  Am plătit pentru deconectarea ascendentului și am schimbat calm totul.
 11. Invitat Sergey
  #19 Invitat Sergey vizitatori 24 martie 2018 12:12
  16
  Trebuie să răsuciți tractul în cealaltă direcție.
  1. Alexander
   #20 Alexander vizitatori 7 aprilie 2018 10:10 PM
   2
   Da, da, și a fost posibil să înfășurați remorcarea fără a îndepărta complet macarale, apoi a îndepărtat macaraua și a vânta imediat una nouă
 12. Dmitry
  #21 Dmitry vizitatori 24 martie 2018 16:19
  16
  La o presiune de 3 atm. debitul de apă de la o conductă deschisă la 1/2 "va fi de aproximativ 90l / min. Deci nu veți obține o pereche de găleți. Vei inunda pe toată lumea! Și chiar dacă, ca în articol, totul este în ordine cu firul și totul a fost făcut rapid. Nimeni Nu vă sfătuiesc.
 13. oaspete
  #22 oaspete vizitatori 24 martie 2018 17:44 p.m.
  19
  Nu încercați să o repetați! Umpleți totul la dracu. Despre furtun, în general, prostii complete.
  1. Musafir Alex
   #23 Musafir Alex vizitatori 26 martie 2018 15:47
   5
   Deloc prostii. A fost o afacere. Noaptea, un vecin s-a trezit, a spart macaraua de la intrare. Încadrat furtunul de la aspirator și în toaletă. Din fericire, răsăritul rece a tresărit. Rana de in, 3 rotiri pe FUM și ceva silicon. Macaraua a fost rănită în stare deschisă. A fost al șaselea an de când am mers - și deocamdată totul este în regulă.
 14. oaspete
  #24 oaspete vizitatori 24 martie 2018 9:48 p.m.
  7
  Ei bine, până la urmă:
  Robinet galben pentru gaz, montat pe apă.
  Inul se înfășoară la întâmplare și nu este complet în fir, ceea ce înseamnă că nu se va culca așa cum trebuie și vor exista scurgeri
  Mare risc de inundare a vecinilor.
  Și cel mai important, robinetul este amplasat la tejghea și se referă la riser, ceea ce înseamnă că plata pentru o schimbare a fost deja plătită printr-o plată lunară și nu este plătită la apelarea unui instalator de urgență.
 15. Max
  #25 Max vizitatori 24 martie 2018 10:37 p.m.
  15
  Ca instalator, voi spune că, după ce a deșurubat vechiul ventilator, înșurubați imediat unul nou, ar trebui să fie deschis, dar mai întâi este necesar să înfășurați 2 3 fire (fir), să închideți ventilatorul și, după ce curățați firul, înfășurați bobina, tamburul este în sensul acelor de ceasornic săgeată și rotiți aerisirea până la capăt. Dar mai bine sună oameni special instruiți
  1. Kostya
   #26 Kostya vizitatori 3 iulie 2018 9:00 p.m.
   2
   Bliiiin! Ventil, nu ventel. Cel puțin citiți ce este scris în documentele pentru cumpărare.
 16. Dmitry
  #27 Dmitry vizitatori 25 martie 2018 10:33
  3
  Țevile sunt vechi, evident sudate mult timp. Deci, pentru a nu scoate robinetul din țeavă, porniți robinetul - în acest caz, este la fel: fie că îl rotim sub presiune - fără presiune, ar fi bine să țineți țeava cu o cheie de gaz deasupra firului și să răsuciți robinetul cu ambele mâini - rotiți robinetul cu o mână și țineți cealaltă conducta. Nu trageți macaraua pe țeavă, ci aplicați eforturi de la mana la mână, pentru a nu reduce sudura.
 17. Alexander
  #28 Alexander vizitatori 25 martie 2018 18:56
  5
  Este mai bine să nu efectuezi un astfel de experiment în apartamentul tău, să nu gâfâiți bani pentru a da instalații de acasă, astfel încât să oprească apa în sus! Mai ales dacă nu se știe ce presiune este în conductă: la 3 ... 4 atm, macaraua pur și simplu nu poate fi adusă la fir ...
 18. Jakub
  #29 Jakub vizitatori 25 martie 2018 21:59
  3
  Care de in? Pregăti rapid un robinet, îl frământă cu un sigilant auto. Sigilantul în sine a fost lăsat deschis pentru a-l aplica foarte repede pe firele de pe lină. Apoi, deschideți toate robinetele cu apă caldă și rece, acolo unde este posibil. Aceasta va scuti o anumită presiune. Noul robinet trebuie să fie deschis pentru a nu fi ars.
 19. Akaki
  #30 Akaki vizitatori 26 martie 2018 15:30
  1
  Chet oarecum neconvingător. Țeva este localizată în mod convenabil, debitul nu este puternic ... Nimic cu adevărat, nu mai există. Vai. Și nu am făcut astfel de trucuri!))))))
 20. Oaspetele Andrei
  #31 Oaspetele Andrei vizitatori 26 martie 2018 18:15
  2
  înălțătorul este închis, dar apa nu este drenată, nu există presiune la o astfel de înălțime.
 21. Oleg oaspete
  #32 Oleg oaspete vizitatori 27 martie 2018 07:23
  0
  Dar dacă a înlocuit o capacitate mai mare sub partea de jos, de exemplu, un butoi de plastic de 80 de litri, atunci nu ar mai avea probleme.
 22. Alexander
  #33 Alexander vizitatori 27 martie 2018 07:35
  5
  Domnilor, dacă locuiești într-o clădire de apartamente de la etajul întâi, nu recomand cu tărie schimbarea macaralei fără a alina presiunea pentru a evita consecințele
 23. Invitat Sergey
  #34 Invitat Sergey vizitatori 27 martie 2018 18:36
  1
  Pentru a nu inunda vecinii, a fost necesar să se construiască ceva similar cu o chiuvetă și să se abată apa la toaletă (din fericire, este în apropiere)
 24. Oleg oaspete
  #35 Oleg oaspete vizitatori 28 martie 2018 16:17
  6
  Înfășurarea ar trebui să fie înfășurată chiar și atunci când macaraua a fost ținută pe ultimul fir de fire
  1. Vadim
   #36 Vadim vizitatori 1 aprilie 2018 01:48
   0
   Am citit comentariile și m-am gândit că măcar cineva îmi va spune asta? Așa este. Pentru a economisi timp, trebuie să înfășurați imediat înfășurarea până când macaraua veche nu este complet deșurubată. Dacă faceți totul rapid și cu exactitate, atunci la o presiune de 2 atm. o capacitate de 20 de litri este destul. Am verificat-o recent pe un sistem de încălzire.
 25. Alexey
  #37 Alexey vizitatori 29 martie 2018 12:22
  0
  a turnat o găleată de apă pe lângă blat)
 26. Alexey
  #38 Alexey vizitatori 29 martie 2018 12:23
  4
  și totuși) sper că vecinii mei de sus nu vă vor asculta)
 27. Alexander
  #39 Alexander vizitatori 30 martie 2018 18:54
  1
  A fost posibil să veniți cu ce ață de pâlnie dintr-o sticlă de 5 litri și în toaletă. Și a rugat un vecin de jos să-l țină de când nu avea unde să meargă))))))
 28. Invitat Igor
  #40 Invitat Igor vizitatori 1 aprilie 2018 19:49
  2
  4 atm se află în clădirea cu cinci etaje, iar casa 16 etajul 7 este de 7,5 atm. Va inunda totul până la subsol.
 29. Fedotov Sergey
  #41 Fedotov Sergey vizitatori 1 aprilie 2018 19:59
  2
  Nu încercați să o faceți - dacă firul este vechi, se poate rupe mai ales când robinetul atârnă pe 1-2 fire! cu un furtun Numai mai întâi, legați-l pe 2-3 fire și DUPĂ ACEȘTI, RĂSTRAȚI-L DE FIER
 30. Ivanov Ivan, și-a schimbat singur macaraua.
  #42 Ivanov Ivan, și-a schimbat singur macaraua. vizitatori 2 aprilie 2018 06:40
  3
  Bullshit, -Nu încercați să faceți acest lucru, -Pot să apară o mulțime de probleme. 1-Sigilarea vecinilor 2-Așezarea firelor de la conductă la demontarea macaralei 3 În cazul în care alimentarea cu apă caldă sau încălzirea centrală poate arde, 4 linii pe fir nu vor fi înfășurate, după unii va exista o conexiune filetată între conductă și robinet. Există un alt mod mai bun, dacă este nerăbdător, dar nu voi vorbi despre asta, în mâinile rele poate face rău, nu poate beneficia.
 31. Instalator Petrov
  #43 Instalator Petrov vizitatori 4 aprilie 2018 09:16
  0
  amuzant, a existat aceeași problemă în bucătărie, valva cu bilă a mixerului a rulat, trebuie să schimbați, care este mai ușor? dar robinetul de deschidere din apartament este vechi și nu blochează apa, am deschis robinetul în baie (unde ar fi apă să meargă), am desfăcut apa cu bilă, bineînțeles că am alergat, am conectat-o, dar !!! dracului cablul este vechi și apa a trecut prin apă, țin robinetul, mă lovește, lăsam robinetul - apa țâșnește la etajul 4, oh și am fugit, curentul este slab, închid și mă ridic cu țipătul soției mele, am tăiat mașina în apartament, am dat-o afară, am lăsat-o să păstreze macaraua și eu chiar am mers la magazin pentru piese de schimb, ei bine, nu au inundat mulți oameni :)
 32. Un roman
  #44 Un roman vizitatori 6 aprilie 2018 9:31 p.m.
  5
  Dacă decideți să schimbați macaraua în acest fel, aprovizionați cu o sumă mare pentru reparații la vecini!
 33. Ivan
  #45 Ivan vizitatori 7 aprilie 2018 9:55 p.m.
  4
  Avem una atât de schimbată! 8 etaje drenate. Bani economisiți mai mult de un an.
 34. v.v.p
  #46 v.v.p vizitatori 11 aprilie 2018 07:56
  6
  cerb de basm ....
 35. Invitat Nikolay
  #47 Invitat Nikolay vizitatori 12 aprilie 2018 17:36
  4
  Lucrez ca instalator timp de 6 ani, nu am văzut un sfat rău, desigur, puteți, dacă sunteți la parter, dar tot nu vă sfătuiesc.
 36. Kirill
  #48 Kirill vizitatori 13 aprilie 2018 06:54 AM
  0
  De fapt, totul este adevărat! Dar pentru a schimba robinetul din casă sub presiune ... acest lucru este deja dincolo de ...
 37. Long_Live
  #49 Long_Live vizitatori 15 aprilie 2018 18:18
  2
  Hai, fă-o, umple vecinii și plătește reparația! Sunteți riscantul nostru)
 38. Waldemar
  #50 Waldemar vizitatori 16 aprilie 2018 16:34
  3
  La naiba și că nu poți înșela alt robinet pe un robinet până la perioade mai bune.
 39. Iuri Vasilievici
  #51 Iuri Vasilievici vizitatori 19 aprilie 2018 12:14
  0
  A schimbat supapa de apă caldă din cămin la ultimul al cincilea etaj din bucătărie. El a deschis încă trei valve pentru apă caldă în cameră și una în duș pentru a reduce presiunea. Presiunea în sistemul de apă caldă este mai mare decât la rece. Acesta a fost protejat de apă de un bazin de plastic, care a fost tras peste locul de unde a fost scoasă supapa. Totul „s-a rostogolit”.
 40. Invitat Vladimir
  #52 Invitat Vladimir vizitatori 20 aprilie 2018 12:44
  0
  încercați și zburați pentru a repara vecinii Și acest instalator de durere vedeți prima dată când o face așa, repetați, nu sfătuiesc că totul nu este în regulă
 41. Vitali
  #53 Vitali vizitatori 21 aprilie 2018 14:10
  1
  Fără alte detalii, pentru a apela unde trebuie, vor veni oameni special instruiți, deși vor cere bani. Voi închide în picioare o oră. Timp de o oră nu există ceva care să înlocuiască robinetul, puteți lipi toate conductele)))
 42. Gregory
  #54 Gregory vizitatori 21 aprilie 2018 19:27
  1
  NU ADVIS! Firul de pe țeava de oțel poate fi descompus și atunci când este îndepărtat, baza de transpirație se rupe și apoi totul. Nu atingeți dacă nu un profesionist în această problemă.
  1. mă
   #55 vizitatori 6 noiembrie 2018 04:09
   0
   Și care va fi profesionalismul său? În oprirea apei prin puterea gândului? Deoarece, dacă se schimbă sub presiune și firul cade, rezultatul va fi același pentru ORICE persoană. Cu același succes, puteți merge singur la subsol și puteți opri cursa. Dar este mai bine să instalați noua macara pe cea veche și să o uitați. Și nici 90 l / min în 1/2 "cu 4 puncte nici măcar nu va fi aproape.
 43. Alexander Kursatsky
  #56 Alexander Kursatsky vizitatori 22 aprilie 2018 20:01
  1
  Este mult mai ușor să înșurubați o macara nouă în ea și să încercați să o dezvoltați pe cea veche. Și nici nu a încercat.
 44. Ufimtsev Alexandru Sergeevici
  #57 Ufimtsev Alexandru Sergeevici vizitatori 26 aprilie 2018 19:14
  0
  La naiba să scrii ceva ?? Tipul a spus la fel; Nu știu ce se va întâmpla; făcut frumos !! Atunci presupun că un bec să-i ceri soției))
 45. Edward
  #58 Edward vizitatori 27 iunie 2018 18:05
  0
  Încercați să înlocuiți robinetul cu apă caldă sub presiune. Nu veți funcționa, pur și simplu
 46. Eugene
  #59 Eugene vizitatori 15 septembrie 2018 15:58
  0
  Muncă normală, aproape pe îndelete și fără tam-tam.
 47. nu repeta greșelile stupide.
  #60 nu repeta greșelile stupide. vizitatori 21 noiembrie 2018 19:53
  0
  în timp ce schimbați supapa sub presiune, probabil a inundat toți vecinii, aceasta este ce fel de capacitate trebuie să aveți cu o procedură de înlocuire atât de lentă!
 48. Invitat Sergey
  #61 Invitat Sergey vizitatori 21 ianuarie 2019 19:22
  0
  Nu puteți face acest lucru, puteți face o șansă numai dacă sunteți absolut sigur de ceea ce veți face. Dacă există vreo îndoială că ceva nu va merge bine, atunci gândiți-vă dacă aveți suficienți bani pentru a repara apartamentele inferioare. Riscul nu merită problemele pe care le veți câștiga. Dacă situația nu este de urgență, atunci se poate dovedi că este mai scump să mă schimb. Personal, cu 20 de ani de experiență și având experiență cu astfel de corecții, nu o fac dacă o pot face corect. Și, în general, când se apropie de apă, luați regula „nu faceți rău”. Chiar și cu gazul este mai simplu, îl puteți ține cu degetul, există o presiune mică. Da, și amestecuri explozive, cu fereastra deschisă sunteți în 2-3 minute. nu tastați.
 49. Musafir Alexandru
  #62 Musafir Alexandru vizitatori 18 februarie 2019 10:28 AM
  0
  Este bine să înlocuiți o găleată sub o conductă verticală. Și dacă țeava este orizontală?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat