DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Roboti simpli care folosesc surse alternative de energie
Cu acest articol, deschid o nouă categorie în care vă voi povesti despre resursele de internet interesante legate de produsele de casă, etc. De asemenea, îmi puteți trimite descoperirile dvs. . .
Acum, mai exact despre site-ul pe care l-am întâlnit. Nu voi intra în detalii despre limba site-ului, originea acestuia etc., ci vă voi spune pur și simplu ce este interesant acolo.
Această resursă prezintă tot felul de mini roboți care operează cu energie alternativă: soarele, chimic. reacții și chiar asupra forței vântului!
Imediat vă dau un link către o pagină cu acești roboți și dacă mergeți mai departe pe resursă - decideți-vă singuri!Aproape toți roboții funcționează pe principiul stocării de energie. De exemplu, robotul din imagine, o baterie solară mică nu este suficientă pentru mișcare, așa că se aplică schema de stocare a energiei electrice. Mai întâi, bateria solară încarcă condensatorul, iar apoi sistemul de prag, atunci când este atinsă o anumită valoare, pornește circuitul de control al robotului.
 
PS: Este convenabil să utilizați browserul Google Chrome pentru traducere. Când încărcați un site străin, acesta va oferi automat traducerea paginii, va trebui doar să fiți de acord cu acest lucru.
Comentarii (9)
 1. Veent
  #1 Veent vizitatori 29 mai 2011 15:52
  0
  Și cum trimiteți informații despre o resursă doar aruncând un link sau cum, în acest caz, luați un produs de casă, de exemplu, și faceți o descriere?
 2. 100cm
  #2 100cm vizitatori 6 iunie 2011 09:43
  0
  Salutări! Am urmat link-ul pe care l-ai spus și acolo am găsit un robot interesant (sub numărul 7) nov nu a înțeles cum să-l facă supărat + există o limbă slovacă. poate puteți descrie procesul de cules. multumesc anticipat.
 3. feelloff
  #3 feelloff vizitatori 6 iunie 2011 18:26
  0
  Acest robot este realizat pe un motor de căldură! În inima căruia se află elementul Peltier. O parte a acesteia este răcită de apa rece turnată în rezervor, iar a doua parte este încălzită de o lumânare. Ca urmare a diferenței de potențial, electricitatea este generată în elementul Peltier, ceea ce face ca mașina robotului să meargă!
 4. 100cm
  #4 100cm vizitatori 6 iunie 2011 20:01
  0
  sau poate cineva știe unde să obțină informații despre asta. ce materiale sunt necesare și cum se colectează. Feellofff tocmai ai explicat ce este.
  trist
 5. feelloff
  #5 feelloff vizitatori 6 iunie 2011 20:04
  0
  De ce nu este clar atunci ?! Totuși am mestecat !!! Și ce materiale - priviți imaginea și luați-vă cu el.
  Inventează, experimentează, nu mai linge totul, este timpul să faci totul singur ...
 6. Arsenty
  #6 Arsenty vizitatori 31 august 2011 14:26
  0
  Nya fericit
 7. Scorpionul
  #7 Scorpionul vizitatori 1 martie 2013 19:32
  0
  Excelent 5 ....
 8. Tom
  #8 Tom vizitatori 25 mai 2014 00:38
  0
  Nu am găsit acest robot. puteți furniza un link)
 9. Denchik
  #9 Denchik vizitatori 25 mai 2014 11:01
  0
  Citat: Tom
  Nu am găsit acest robot. puteți furniza un link)

  Deschide ochii: linkul „GO” se află deasupra primei fotografii.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat