DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Șoferul mașinii cu LED-uri nu a fost ucis
Mulți oameni sunt familiarizați cu acest sentiment atunci când, în mijlocul reparațiilor, o lampă cu incandescență portabilă cade și eșuează. Cuvintele sunt diferite, dar din anumite motive, totul din categorie nu este destul de tipărit. Pentru a vă menține nervii în ordine, sunteți invitați să o faceți singuri cu propriile mâini pentru a construi o lampă care nu poate fi omorâtă, nesigură, complet sigură și, în general, aproape veșnică, care vă va costa un ban și va servi mulți ani. Producția sa va dura câteva minute, fără a ține cont de căutarea materialelor.
Transportor auto LED care nu se ucide

Efectuarea transportului cu LED-uri


Pentru a face un astfel de lucru, aveți nevoie de o sticlă de plastic cu un volum de jumătate de litru, dar dacă doriți o lampă mare, puteți lua un litru, sau chiar o jumătate și o lampă foarte luxoasă va reveni de la o capacitate de doi litri. Aceasta este opțională. Conținutul sticlei trebuie mai întâi băut, nu te lăsa transportat cu bere, nu ai nevoie de multe transferuri. Apoi, dacă sticla provine din sifon dulce sau chiar bere, trebuie să o clătiți cu apă curată din interior, îndepărtați etichetele și uscați, astfel încât să nu rămână umiditate în ea. Capacul de la această sticlă este, de asemenea, în afaceri.
În plus, pentru a conecta puterea lămpii de la baterie, aveți nevoie de un cablu și întotdeauna unul de cupru, cu o secțiune de miez pătrat de cel puțin 1,5 mm. Dacă secțiunea transversală a sârmei este mai mare, atunci aceasta este binevenită. Determină singur lungimea cablului, în funcție de câți metri intenționați să vă îndepărtați de mașină, dar trebuie să luați în considerare că cu cât cablul este mai lung, cu atât este mai mare căderea de tensiune pe LED-uri și, prin urmare, cu cât lumina este mai slabă. Prin urmare, încearcă să nu valuri mult timp. Peste 3-4 metri nu vor fi necesare. Dacă intenționați să folosiți acest carcasă în condiții de iarnă, atunci alegeți un cablu cu izolație de cauciuc. Cablul din plastic, după cum știți, nu poate fi îndoit iarna.
Pentru a conecta cablul la baterie, aveți nevoie de crocodili sau de o priză pentru bricheta, după cum decideți, pentru a face acest lucru convenabil.
Pentru comoditate, butonul de remediere nu doare, dar puteți face complet fără el.
Orice magnet care ne poate ține munca în limbo este, de asemenea, foarte util. Lipiți un magnet în orice loc al mașinii care are nevoie de iluminare suplimentară și lucrați cu facilități. Mutarea lămpii nu cauzează probleme.
Și în final, cea mai importantă componentă a lămpii noastre este o bandă LED de 12 volți DC. Lungimea benzii este determinată empiric, depinde direct de „calibrul” sticlei.
Materialele sunt colectate, este timpul și cauza.
Transportor auto LED care nu se ucide

În gâtul sticlei, trebuie să faceți, să găuriți, să ardeți mici găuri, astfel încât două fire care sunt lipite pe bandă să nu poată urca prin ele.
Transportor auto LED care nu se ucide

Dacă firele de pe bandă sunt scurte sau nu există, atunci trebuie să lipiți 10 centimetri. Împingeți firele în sticlă, astfel încât capetele lor să iasă în gât. Fixăm aceste fire pentru a nu le scoate din greșeală în timp ce înfășurăm banda LED pe sticlă și continuăm cu activitatea responsabilă.
Transportor auto LED care nu se ucide

Îndepărtăm banda protectoare din stratul adeziv și cu grijă, întoarcem pentru a se întoarce, lipiți bine banda de pe suprafața sticlei de la gât până la fund.
Transportor auto LED care nu se ucide

Vom încetini aproape de fund și vom căuta cel mai apropiat semn pe banda care arată ca un pieton care traversează strada. La „tranziție”, banda poate fi tăiată și acest loc sigilată cu un pistol cu ​​lipici, astfel încât contactele expuse să nu se închidă dacă ating accidental metalul și să oprească accesul umezelii.
Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

În timp ce pistolul cu lipici este încă fierbinte, luăm imediat magnetul „Am un magnet de la un difuzor fabricat din sovietic” și îl lipim mai fiabil până la partea de jos a sticlei, astfel încât să nu cadă.
Rămâne să conectați cablul.
Transportor auto LED care nu se ucide

Dacă decideți să setați lampa pe buton, trebuie să faceți un burghiu în funcție de diametrul butonului și să găuriți o gaură în capac, astfel încât o gaură să fie găurită în apropiere pentru cablul de alimentare. Introduceți butonul în gaură, strângeți piulița, introduceți cablul și sigilați cablul și butonul în capac cu un pistol cu ​​lipici, astfel încât să fie înșurubat pe sticlă.
Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Acum sigilăm conexiunile cablurilor cu butonul și banda LED, fără să uităm să punem un tub de contracție termică pentru izolarea pe punctele de lipit. Puteți așeza tubul cu o brichetă simplă.
Înainte de a înșuruba pluta, rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic la rotațiile 5 și rotiți-l în loc (astfel încât cablul să nu fie răsucit).
Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Transportor auto LED care nu se ucide

Conectăm produsul la baterie și dacă nu se aprinde, atunci schimbăm terminalele.
Transportor auto LED care nu se ucide

Însă cablul din Rusia este mai ieftin și mai bun.
Asta este totul! Vă rugăm să utilizați.

Urmăriți videoclipul testului de desfășurare


Comentarii (2)
 1. AlexPanych
  #1 AlexPanych vizitatori 1 februarie 2018 16:43
  1
  Bună idee, mulțumesc))
  Vreau să adaug că „indestructibilul” s-a dovedit doar mecanic, nu intenționați să-l utilizați cu motorul pornit. Acest lucru se poate face doar în cazuri de urgență sau dacă sunteți sigur că vă conectați direct la baterie: printr-o siguranță, dar nu există ramuri la alte dispozitive între terminal și dispozitiv.
  Pentru ca acesta să poată fi alimentat de la mașină, în orice caz, este necesar să o protejați.
  Rezistențele din bandă sunt ajutoare rele pentru acest lucru, deoarece impulsurile de peste 100 de volți sunt destul de reale - internetul este plin de povești despre LED-uri, tablete și smartphone-uri arse.
  Și asta ar fi o altă casă :)
 2. Igor Anatolevici
  #2 Igor Anatolevici vizitatori 10 februarie 2018 10:28
  4
  Această lampă este bună doar pentru iluminat, de exemplu, pentru a lucra sub o mașină, este necesar ca lumina să vină „de pe față”, altfel îți va orbi ochii.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat