DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cum se face o masă de cafea
Cu toții încercăm să facem interiorul apartamentului nostru confortabil și în același timp funcțional. Unul dintre rolurile principale în crearea unei astfel de armonii este jucat de obiecte. de mobilierdatorită căreia este creat un spațiu convenabil și confortabil. O masă de cafea este un lucru destul de specific și nu se potrivește tuturor interioarelor, dar, cu toate acestea, acest element interior special este capabil să combine diferite stiluri și să creeze o atmosferă de ușurință și relaxare.
Cum se face o masă de cafea

În propunerile magazinelor de mobilă puteți găsi mese cu diverse modele, însă cei care disting o șurubelniță de o dalta pot face singuri o masă de cafea originală. Ce este necesar pentru asta? În primul rând - materialul din care vor fi făcute masa, scula, elementele de fixare, rolele, banda de măsurat. Masa noastră va fi realizată pe baza de tablă laminată sau din deșeurile unui perete vechi, de modă veche.
Venim cu aspectul mesei noastre și desenăm o schiță. Mai bine, faceți imediat un desen, astfel încât toate dimensiunile să fie vizibile. Mica mică cu noi va consta dintr-un capac superior și inferior fixat de pereți laterali, iar în mijloc va exista un raft pentru lucruri mici (servește și ca distanțier pentru a spori rezistența structurii). Cu dimensiuni, totul este strict individual, dar nu uitați că măsuța de cafea nu poate avea dimensiunile unei săli de mese. Capacul de masă din exemplu va avea 65 cm lungime și 45 cm lățime.
Cum se face o masă de cafea

În consecință, capacul de jos va avea o dimensiune de 55x35 cm. Proiecția suportului peretelui lateral este de 20 cm. Lungimea și lățimea raftului mijlociu sunt 46 și 20 cm. Înălțimea mesei este luată la 45 cm, cu excepția rolelor. Confirmatele, mobilierul din plastic și colțurile metalice vor fi utilizate ca elemente de fixare.
Cum se face o masă de cafea

Marcați pe placă dimensiunile capacelor superioare și inferioare, ale pereților laterali și ale raftului mijlociu. Apoi, de-a lungul liniilor planificate, am tăiat detaliile cu ajutorul unui puzzle. Suprafața plăcilor de particule are o tendință ridicată la formarea de cipuri, prin urmare, trebuie să încercăm să reducem influența diverșilor factori asupra acestui proces. Fișierul puzzle trebuie să aibă cel mai mic dinte, iar regulatorul de viteză de pe unealtă trebuie să fie setat la 0. Cu toate acestea, chiar și cu astfel de măsuri luate, chipsuri și bavuri pot apărea în continuare, așa că, după fierăstrău, trebuie să parcurgeți zmeurile de-a lungul feliilor, îndepărtând instrumentul doar „departe de tine”. “. Când tăiați pereții laterali, este mai bine să folosiți cleme și să trageți ambele plăci „cu fața” spre interior. Deci obținem exact aceleași detalii. Astfel, obținem toate semifabricatele mesei noastre.
În continuare, trebuie să colectăm partea din mijloc a tabelului. Pentru a nu strica piesele, mai întâi conturam și găurim toate găurile necesare, apoi facem un ansamblu preliminar. Punem pereții laterali vertical (pentru aliniere) și măsurăm mijlocul, de-a lungul acestei linii va fi atașat raftul din mijloc. Perforam linia 2 găuri pentru confirmări. Dacă nu există un burghiu special, atunci puteți utiliza trei obișnuite - pentru partea filetată, pentru îngroșare și pentru pălărie. Pentru ca găurile să fie la aceeași distanță și, în consecință, mijlocul ar fi aliniat, trebuie să pliați ambele părți și să le găuriți în același timp. După aceea, trebuie să faceți aceeași operație cu raftul în sine, făcând găuri în capetele sale (asigurați-vă că încercați pe pereții laterali).
Cum se face o masă de cafea

După pre-asamblarea mijlocului și evaluarea corectitudinii acțiunilor, puteți trece la pasul următor. Acum trebuie să lipiciți capetele pieselor cu o margine decorativă (se vinde în orice supermarket de clădiri). Acest lucru va necesita un fier de călcat.Aplicăm marginea cu partea adezivă până la capăt și o fierbem ușor cu un fier fierbinte. Asigurați-vă că nu se formează goluri sub margine. Dacă lățimea panglicii decorative este mai mare decât lățimea capătului, atunci tăiați excesul cu un cuțit de tapet și curățați secțiunile cu o cârpă fină.
Cum se face o masă de cafea

Cum se face o masă de cafea

Următorul pas este să atașați mijlocul la capacele inferioare și superioare. Amplasăm partea de mijloc exact în mijlocul suprafeței superioare a capacului inferior. Aici trebuie să măsurați cu atenție distanța de la margini, pentru a nu obține o prejudecată. Ca elemente de fixare folosim colțuri de mobilier, care sunt fixate pe piese cu șuruburi autofiletante. Cu capacul superior facem la fel.
Cum se face o masă de cafea

Cum se face o masă de cafea

Cum se face o masă de cafea

Cum se face o masă de cafea

Acum trebuie doar să fixăm rolele. Pe suprafața inferioară a capacului inferior marcăm locurile pentru instalare, respectând aceleași distanțe, iar cu ajutorul șuruburilor autofiletante întărim rolele. Rămâne să închideți pălăriile de confirmare cu capace decorative și să puneți masa la locul ei.
Cum se face o masă de cafea

Fără a cheltui mult efort, fără a căuta un model adecvat pentru cumpărături și fără a cheltui bugetul familiei, poți să faci complet o masă de cafea singură.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat