DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Raft emisferic
Un astfel de raft se va potrivi perfect în mijlocul unui perete gol, va înlătura aspectul de gol și va face casa ta mai confortabilă și funcțională.
Cărți, rame foto, diverse figurine și multe altele pot fi puse pe raft.
Raftul are zonare, drept urmare, puteți pune totul la rând și nu va părea o mizerie.
Raft emisferic

Pentru muncă, avem nevoie de o foaie de placaj și de un instrument pentru prelucrarea lemnului. Nimic în lipsă, totul poate fi găsit în aproape orice garaj.
Raft emisferic

Marcăm foaia de placaj conform schiței pe care am făcut-o mai devreme. Am luat toate dimensiunile după ochi, după ideea mea. Așa că uitați-vă și schimbați-vă cum doriți, poate nu vă place o dimensiune atât de mare pe care am luat-o pe Coca.
Raft emisferic

Tăiem foaia în fâșii de lățimea de care avem nevoie. Apoi desenați o suprafață emisferică. A folosit ca o busolă o frânghie și un creion simplu.
Raft emisferic

Am tăiat șase elemente identice.
Raft emisferic

Apoi aliniem marginile și îndepărtăm neregulile și burriturile cu o mașină de măcinat.
Raft emisferic

A tăiat canelurile cu un puzzle. Încercăm să montăm un raft. Dacă totul este bine și nimic nu interferează și nu se umflă, ne dezasamblăm. Ungeți îmbinările cu lipici și reasamblați întreaga structură.
Raft emisferic

Apoi pictăm. Puteți merge pata în câteva straturi și lacuri deasupra. Și puteți lăsa imediat cu vopsea.
Raft emisferic

Raftul este fixat pe perete cu ajutorul unor astfel de elemente de fixare care pot fi cumpărate fără probleme în orice magazin unde se vând elemente de fixare.
Două montare vor fi suficiente.
Raft emisferic

Am luat email negru, așa că, după părerea mea, arată un pic diferit decât mi-aș dori, prea strict. Deși ideea mi se pare destul de interesantă. Vă mulțumesc tuturor pentru atenție.
Raft emisferic

Raft emisferic
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat