DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Limonadă neagră
Limonada neagră este o băutură răcoritoare care este perfectă pentru sărbătorirea unei sărbători atât de populare în întreaga lume precum Halloween.
Limonadă neagră

Carbonul activat, care poate fi cumpărat de la farmacie, conferă limonadei o culoare neagră. Dar nu vă alarmați, în primul rând, gustul cărbunelui nu va avea gust din cauza unei concentrații foarte mici. Dar cel de-al doilea nu este numai dăunător, ci este util! Carbon activat: previne mahmureala, albeste dintii, intinereste si elimina toxinele din organism. Desigur, nu sunt doctor, există multe articole științifice pe acest subiect.

Reteta de limonada.


Limonada neagră este rapidă și ușor de preparat, necesitând doar câteva ingrediente. Cele mai multe dintre ele vor fi găsite cu siguranță în bucătăria dvs., cu excepția carbonului activ.

Ingredientele


 • suc de o lamaie.
 • 1-2 capsule de carbon activat în capsule de gelatină.
 • Arțar sau alt sirop (sau alt îndulcitor).
 • Apa.
 • Gheață.

Limonadă neagră

Tăiați lămâia pe jumătate și strecurați-i sucul cu o storcător. Îndepărtați oasele de lămâie care ar putea intra în suc. Adăugați sucul de lămâie într-un pahar.
Limonadă neagră

Limonadă neagră

Deschide 1-2 capsule cu cărbune activat (dacă nu aveți capsule - puteți încerca să luați tablete obișnuite și să le zdrobiți fin și fin înainte de spălare), adăugați la sucul de lămâie și amestecați.
Limonadă neagră

Limonadă neagră

Puneți gheață într-un pahar și adăugați apă. Adăugați sirop după gust. Puteți adăuga un alt îndulcitor, îmi place acesta.
Limonadă neagră

Limonadă neagră

Garnisiți un pahar cu o felie de lămâie. Bea și bucură-te!
Carbonul activ nu are gust, limonada este delicioasă! :)
Aceasta este o băutură originală care vă va decora cu siguranță vacanța și o va face unică.
Limonadă neagră

Comentarii (1)
 1. Olesia
  #1 Olesia vizitatori 15 septembrie 2017 18:52
  2
  Am făcut astfel de băuturi, dar pentru a obține o culoare întunecată am amestecat culorile alimentare albastre și roșii. Desigur, nu era atât de negru ca aici.
  Din nou, nu pot spune despre nocivitatea culorilor alimentare. Data viitoare ne confundăm cu cărbunele))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat