DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Suport TV din conducte din PVC
Acest suport TV este foarte ușor de fabricat. Acest tip de suport poate fi asamblat în câteva ore, dimensiunea a aproape oricărui televizor cu ecran plat. În acest proiect particular, voi instala un televizor cu ecran plat de 32 inch. Standul este suficient de ridicat pentru a face convenabil să urmăriți televizorul din pat. Dacă intenționați să îmi repetați designul, rețineți că televizoarele mari sau grele pot necesita conducte mai mari și picioare lungi mai late.
Suport TV din conducte din PVC

Dimensiuni suport


Acest suport are o înălțime de aproximativ 160 cm și deține un televizor cu ecran plat de 32 inch care cântărește aproximativ 14 kg. Picioarele au o lungime de aproximativ 50 cm și sunt 81 cm între ele.
Țevile au un diametru de 1,5 inci și o grosime a peretelui de 40.
Fitinguri: 4 bucăți în formă de T, 2 bucăți - coturi de 90 de grade, 4 cuplaje pentru picioare.
Lungimea conductei: 2 - 20 cm, 2 - 30 cm, 2 - 71 cm, 4 - 73 cm.
Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Toate conductele au fost tăiate folosind foarfece speciale pentru tăierea țevilor din PVC, dar dacă nu aveți una, puteți să o tăiați cu un ferăstrău manual pe lemn sau metal. Aveți grijă să nu despicați conductele.

Ansamblu suport


De îndată ce toate conductele sunt tăiate, începem să colectăm:
Asamblarea poate începe cu picioarele. Adunați fiecare parte separat, iar la final pentru a le conecta. Sau începeți de sus și completați ansamblul picioarelor suportului.
După asamblare, asigurați-vă că suportul stă pe o suprafață plană ferm și constant, fără rulare și înclinare inutile.
Structura mea este ținută strânsă pe șuruburi, pentru a facilita demontarea, dar puteți lipi piesele pe întreaga structură pentru o lungă perioadă de timp. Dacă intenționați să folosiți șuruburi, este recomandat să găuriți găuri înainte de a găuri cu șuruburi.
O placă de lemn va ține televizorul pe un suport; aceasta este o bucată de placaj de 1/2 inch. Dacă este necesar, găurile de răcire pot fi tăiate astfel încât să fie răcite prin ventilație naturală. În cazul meu, am tăiat o canelură pentru conectarea firelor.
Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Înainte de a fixa placa pe suport, găuriți toate găurile pentru fixarea pe suport, precum și găurile pentru fixarea televizorului în sine.
Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Apoi, găuriți găurile de montare din conductele din PVC. Faceți-o foarte atent. Și cu și mai multă precizie, strângeți șuruburile de montare, astfel încât conductele să nu se crape.
Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Suport TV din conducte din PVC

Odată montat suportul, instalați televizorul. Totul este. Instalați suportul într-un loc convenabil pentru dvs., conectați firele și folosiți-l pentru sănătate. Eu personal am făcut un astfel de stand pentru a viziona televizorul din pat și, din moment ce nu există niciun perete lângă pat, nu este nicăieri unde să atârne televizorul, de îndată pe propriul stand. Desigur, a existat o opțiune de a pune televizorul pe un stand, cum ar fi o noptieră, dar această opțiune este prea greoaie. Da, iar noptiera este scăzută, deci nu este deloc.
Comentarii (4)
 1. Boriska
  #1 Boriska vizitatori 4 septembrie 2017 19:22
  2
  Nu sunt acolo - am mers la magazin pentru țevi) Mulțumesc! Un lucru foarte necesar. Chiar îmi doream să cumpăr o paranteză, m-am uitat, iar prețurile pentru ele mușcă foarte mult ... Deci o voi face mai bine pentru un ban!
 2. gdv1969
  #2 gdv1969 vizitatori 5 septembrie 2017 06:39
  3
  Țevile din polipropilenă se potrivesc perfect în interior!
  Și atunci nu am știut să pun plasma mai mare….
  S-a dus la instalatii sanitare.
 3. PAN22 invitat
  #3 PAN22 invitat vizitatori 29 aprilie 2019 19:32
  0
  Și dacă faceți cadrul mai mic, adică. ascunde-te în spatele televizorului?
  Ca fermă colectivă va fi mai puțin.
  Și ideea este înțeleaptă.
 4. Vadim
  #4 Vadim vizitatori Ieri, 21:04
  0
  ciudat televizorul meu de 32 "cântărește doar 5 kg

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat