DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Birou computer simplu
M-am săturat foarte mult de birourile computerizate monotone care sunt la casa tuturor ca o copie de carbon. Și am decis să creez un computer complet original, exclusiv pentru iubitul meu, cu dimensiuni care să îmi fie convenabile personal. În plus, un birou de casă pentru calculator nu este doar foarte sănătos, ci și foarte ieftin, deoarece toate materialele pot fi achiziționate la cele mai apropiate magazine de construcții și instalații sanitare.
Birou computer simplu

Materiale pentru masă:
 • Țeavă filetată din oțel (diametru de 3/4 inci) 610 mm - 4 bucăți.
 • Țeavă din oțel cu fir (diametru 3/4 inci) 457 mm - 5 bucăți.
 • Țeavă din oțel cu fir (diametru de 3/4 inci) 152 mm - 2 bucăți.
 • Țeavă filetată din oțel (diametru 3/4 inci) 51 mm - 3 bucăți.
 • Țeavă filetată din oțel (diametru de 3/4 inci) 25 mm - 2 bucăți.
 • Tee pentru conducte cu diametrul de 3/4 inch - 7 bucăți.
 • Flanșă pentru țeavă de oțel cu fir (diametru de 3/4 inci) - 5 bucăți.
 • Capac pentru conducta de oțel cu filet (diametru de 3/4 inci) - 4 bucăți.
 • Foaie de placaj - 1 bucată.
 • Banda pentru lipirea marginilor placajului - 1 rulou.

Am ajustat dimensiunile conductelor pentru a se potrivi parametrilor mei, dar puteți face o masă pentru înălțimea și lățimea voastră.

Ajungând la masa de asamblare.


Începem cu cea mai ușoară - asamblarea bazei din conducte. Pentru început, am strâns primele două picioare.
Apoi a răsucit orice altceva. Nimic complicat, totul este destul de simplu și colțos - vezi poza. Este recomandabil să pictați câmpul de asamblare cu vopsea nitro din baza de spray, dar personal l-am lăsat așa cum este. Totul s-a dovedit cu mare atenție, fără nicio baietură.
Birou computer simplu

Birou computer simplu

Acum apelăm la cel mai dificil - spre blat.
În primul rând, am tăiat dreptunghiul de dimensiunea dorită. În plus, dacă veți realiza un decupaj (puteți părăsi masa fără decupaje), trebuie să le desenați cu un creion. Am amintit anterior geometria pentru clasa a 7-a și calcularea decupajelor.
Birou computer simplu

Cu un puzzle, ne-am tăiat decupajele de-a lungul conturului. Apoi, folosind șmirghel fin, curățăm marginile bavurilor. Verificați dacă există fisuri și jetoane mari. Un mic truc: astfel încât atunci când tăiați marginea să nu "rupeți" prea mult cu un puzzle - lipici banda din jurul marginii, astfel încât să protejați marginile blatului.
Birou computer simplu

Birou computer simplu

Luăm o bandă adezivă de bord și o lipim pe capetele blaturilor folosind un fier. După ce banda s-a blocat, am tăiat cu grijă piesele în exces cu un cuțit clerical ascuțit.
Dacă doriți (așa cum am făcut-o eu), puteți acoperi cu o pată în mai multe straturi și lac pe lemn. Există o alternativă - puteți utiliza un lac gata făcut cu o nuanță lemnoasă. Folosiți lac într-o cameră bine aerisită, și de preferință în aer liber.
Birou computer simplu

Birou computer simplu

Montaj final.
Punem blatul pe bază, îl fixăm de jos cu șuruburi folosind o șurubelniță. Aceasta este totul. Foarte frumos. S-a dovedit doar minunat. Personal sunt foarte mulțumit de rezultat și de banii economisiți.
Birou computer simplu

Birou computer simplu

Baza de oțel a conductelor este foarte fiabilă și asigură fiabilitatea întregii structuri și o stabilitate mai mare.
Îmi voi aranja echipamentul pentru calculator. Pare foarte frumos.
Birou computer simplu

Birou computer simplu

Birou computer simplu

PS: A existat o idee de a utiliza conducte din PVC, dar pentru a obține un design stabil și fiabil, trebuie să utilizați conducte cu un diametru mai larg, ceea ce cred că nu ar fi foarte frumos și estetic plăcut. Deci, rețineți.
Sper că proiectul meu bugetar vă va inspira către idei mai interesante.
Comentarii (7)
 1. maximă
  #1 maximă vizitatori 15 august 2017 13:44
  4
  Misto! Doar o masă minunată!
 2. bârlog
  #2 bârlog vizitatori 20 august 2017 17:00
  1
  Sunt de acord - masa e mișto. Am alergat la magazinul sanitar)
 3. N1tro
  #3 N1tro vizitatori 22 august 2017 09:28
  0
  O opțiune excelentă, principalul lucru care îți place de tine și nu atât de scump.
 4. anonim
  #4 anonim vizitatori 10 iunie 2018 09:07
  0
  A făcut unul, numai în loc de picioare - ldsp; a mers pentru toate cele 2000 de ruble. Așa cum am făcut și eu, am redus lățimea la 110 cm
  Cel mai important lucru aici este înălțimea și adâncimea mesei
 5. Serghei
  #5 Serghei vizitatori 13 noiembrie 2018 01:18
  0
  Nu, bine, spațiul este simplu
 6. Nikita Popov
  #6 Nikita Popov Vizitatori 4 februarie 2019 06:14 AM
  0
  Probabil nu țevile din PVC, ci polipropilena? Și masa era doar superbă!
 7. Ilia
  #7 Ilia vizitatori 31 martie 2019 8:46 p.m.
  0
  Nu respectați strict dimensiunile. Decolteul din față este cel mai bine realizat în funcție de lățimea umerilor, astfel încât să nu trebuie să vă întindeți prea mult brațele. Lățimea umărului meu este de aproximativ 47, iar decolteul din față este 60 lățime și pentru mine este mult. Cred că în jur de 53 de ani ar fi optim. Dacă doriți să vă sprijiniți de capul dvs. pentru a vă sprijini mâna, trebuie să mișcați corpul sau să vă deplasați împreună cu scaunul în lateral, pentru a nu vă întinde cotul, iar spatele nu se va distruge atât de mult. Am un decupaj pentru fire de 15 cm, nu 60, și totul se potrivește acolo cu o marjă imensă.

  Dacă spațiul din cameră permite, atunci adâncimea blatului este cel mai bine făcută 800. În acest caz, puteți întinde calm picioarele dacă masa este aproape de perete. În loc de placaj, puteți lua un scut de pin cu o grosime de 28-30. Placajul obișnuit de clasa întâi sau cel puțin al doilea nu îl veți găsi în magazine precum Leroy. Acest lucru este comandat doar în birouri specializate, iar mai mult de jumătate din foaie se va duce la deșeuri, deoarece foile sunt imense.

  Am luat un astfel de scut, tăiat, șlefuit (este mai bine să iei 120 sau 140 de emery, nisip doar de-a lungul fibrelor sau în cerc. Am acoperit 3 straturi cu vopsea acrilică albă și 3 straturi cu lac acrilic, s-a dovedit foarte bine, textura lemnului s-a păstrat. Atenție la prelucrarea capetelor, rotunjire colțuri pentru a nu-ți tăia mâinile mai târziu.
  În loc de țevi, luați două suporturi pentru mobilă, este mai ușor de asamblat și arată bine. Atașați spatele la colțuri de perete, masa va fi mult mai stabilă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat