DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Se întâmplă adesea ca hainele vechi, dar cu aspect atractiv, să nu fie folosite, deoarece sunt fie foarte întinse, fie, invers, mici. Și dacă această îmbrăcăminte este păcat de aruncat, dar nu poate fi purtată, atunci puteți face un lucru nou din ea (obiect de îmbrăcăminte, jucărie etc.). Dacă materialul pentru cusut haine noi nu este suficient, atunci puteți cumpăra țesături, sau puteți folosi o jucărie existentă pentru a coase o jucărie interesantă care poate decora casa și distra copiii.
Din colanții mei vechi am făcut un pinguin de jucărie amuzant, pentru care mi-a trebuit șapte zile să muncesc (am cusut de mână) și materiale și unelte, precum țesătură neagră, albă și maro, fire, foarfece, vată de bumbac, ace pentru înjunghiere, hârtie pentru pregătirea probei, precum și țesătura neagră pe blană, un șervețel de vâscoză roz și strasuri albastre.
pinguin

Procesul de fabricație a jucăriilor:


Pasul 1: Realizăm un eșantion de hârtie, pe care va trebui să îl împărțim în părțile sale componente. În funcție de forma lor, va trebui să realizăm piese din țesătură:
pinguin

Pasul 2: Acum coase partea din față a jucăriei (țesătură albă) din spate:
pinguin

Pasul 3: Apoi, dintr-o țesătură de blană, tăiem o figură dreptunghiulară și coase partea superioară de jos, apoi o coase peste margini, formând un decor magnific pentru gât:
pinguin

Pasul 4: Acum întoarcem torsul jucăriei din partea greșită și tragem bijuteriile rezultate pe gâtul ei, apoi coase pe ea:
pinguin

Pasul 5: Acum trebuie să luăm ochi de păpușă și strasuri (doar pentru comparație, pentru a alege care sunt cele mai potrivite ca ochi), coase aripi din rămășițele de țesătură neagră și un cioc dintr-o pânză de vâscoză roz, și apoi să le umplem cu bumbac:
pinguin

Pasul 6: În continuare, din carton trebuie să tăiem un eșantion pentru fabricarea labe de jucării.
Pentru a compila fiecare laba, fac trei părți: una, un întreg, pentru partea inferioară a labei și două „jumătate” pentru partea superioară:
pinguin

Pasul 7: Coase aripile rezultate cu un cioc, iar ca ochi aleg strasuri și le lipesc.
Umplem jucăria cu bumbac și cosim piesele conform modelului pentru confecționarea labelor. Când sunt gata, vor trebui, de asemenea, să fie umplute cu bumbac și cusute la ambarcațiune:
pinguin

Deci jucăria rezultată arată în urmă:
pinguin

Mi se pare că labele jucăriei s-au dovedit a fi prea mari, iar țesătura lor nu se potrivește bine aspectului general speculă. În plus, aripile nu sunt nici măcar și vreau să-l repar.
Am decupat din hârtie modele noi pentru aripi și labe, iar în forma lor fac noi detalii din material:
pinguin

Atunci când detaliile labei sunt cusute, acestea trebuie să fie umplute cu bumbac, după care orificiile prin care a fost introdusă trebuie să fie cusute:
pinguin

Aripile și labele rezultate, le atașez de meșteșug. Mi se pare că după procesare a început să arate mai bine:
pinguin

Acum asta este, pinguinul meu de jucărie va fi gata:
pinguin

El poate decora camera și distra copiii:
pinguin

(Salutări, Vorobyov Dinara)
Comentarii (1)
  1. Alexander
    #1 Alexander vizitatori 26 august 2017 13:52
    0
    Mulțumesc pentru idee! În curtea noastră, s-au adunat mai multe prietene care aveau nevoie să treacă timpul în timp ce părinții lucrau. Au făcut împreună un astfel de animal mic, folosind această schemă și principiul de asamblare. Cineva făcea labe, capul cuiva și abdomenul. S-a dovedit distractiv și a petrecut timp cu beneficii.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat