DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Pentru a distra copiii sau a decora camera, puteți coase o jucărie moale mare. Am decis să coase o lebădă de jucărie, care va fi decorată cu margele mari. Pentru a face acest lucru, am luat țesătură albă, fire, carton, lac de unghii în negru și roz, bumbac, lipici de încredere, hârtie pentru confecționarea de probe și piese, un ac de cusut, ace pentru înjunghiere, foarfece și margele.
Lebada albă

Începând lucrarea, am tăiat piese din hârtie - piese din care va fi necesar să facem o mostră a viitoarei jucării. Eșantionul vă va spune cum va arăta jucăria finită, de câte părți va avea nevoie și de ce piese vor fi necesare. Eșantionul lipit de mine din piese de hârtie arată astfel:

Lebada albă


Asa ca arata pe partea:

Lebada albă


În continuare, iau o cârpă albă și decupă din ea primele trei părți sub formă de mostre de hârtie cu o mică liniuță (indemnizație). Acestea sunt detaliile capului:

Lebada albă


Acum trebuie să tai patru părți ale aripilor și două părți ale corpului:

Lebada albă


Pentru a conecta părțile de jos, trebuie să decupat partea de jos:

Lebada albă


În continuare, împăturim părțile capului și gâtului în perechi, întorcându-le înăuntru și cusând, lăsând o zonă mică pentru ciocul nestăpânit. În partea din față a gâtului, trebuie să coaseți o parte care va conecta partea inferioară speculă cu partea superioară:

Lebada albă


Apoi cusem partea de jos cu părțile laterale ale corpului:

Lebada albă


Acum trebuie să coase detaliile aripilor:

Lebada albă


Acum întorc capul ambarcațiunii din partea greșită și decupă din carton două părți ale ciocului, în conformitate cu dimensiunea capului ambarcațiunii:

Lebada albă


Vopsesc aceste detalii în negru și roz cu lac:

Lebada albă


După ce aștept ca lacul aplicat ochilor și ciocul să se usuce, umplu capul jucăriei cu bumbac și le lipesc în față:

Lebada albă


Deci, capul rezultat al viitoarei jucării arată pe de altă parte:

Lebada albă


În continuare, scoatem mostrele de hârtie din părțile cusute ale corpului și întoarcem părțile din partea greșită, după care umplem jucăriile cu vată:

Lebada albă


Acesta este detaliul corpului după umplere:

Lebada albă


Acum rămâne pentru noi să descoperim detaliile aripilor din interior și să introducem umplutura în ele. După aceea, va trebui să coase zonele prin care a fost introdusă vata și să le coase pe corp cu un detaliu al capului. Așa arată jucăria rezultată:

Lebada albă


Așa că se uită în cealaltă parte:

Lebada albă


Meseria noastră este aproape gata. Rămâne să-l decorați cu margele albe, după ce le-am înțepat pe un fir sau pe o linie de pescuit și să le decorați cu aripi sau cu un cap cu un gât. După aceea, ambarcațiunile noastre vor fi gata:

Lebada albă


Deci va arăta pe cealaltă parte:

Lebada albă


Deci se uită în față:

Lebada albă


Sper că această jucărie poate deveni un decor bun pentru cameră sau un cadou pentru copii. Vă dorim succes în fapte bune!
Comentarii (1)
  1. Lalika
    #1 Lalika vizitatori 21 august 2017 11:59
    1
    Câteva astfel de lebede pot fi prezentate tinerilor nou-născuți. Sau decorați-le cu dormitorul lor!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat