DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Intinderea linoleumului cu propriile mâini
În timpul reparației unui apartament, o parte importantă este înlocuirea pardoselilor. Foarte popular în lumea modernă este un astfel de înveliș ca linoleumul. Avantajele sale principale sunt:
1. Cost redus;
2. Rezistent la apă;
3. Rezistența la uzură.
Instalarea linoleumului de bricolaj

Pe lângă toate acestea, merită să adăugați un număr imens de culori diferite, datorită cărora, această podea se va încadra perfect în orice interior al bucătăriei. Prin stabilirea independentă a linoleumului, puteți economisi lucrători, mai ales că, pentru acest tip de lucrări de reparații, nu veți avea nevoie de cunoștințe și abilități speciale. Pentru stabilirea linoleumului, veți avea nevoie de următoarele instrumente:
1. Adeziv pentru construcție;
2. Creion;
3. Ruleta;
4. Foarfece speciale;
5. Șurubelniță;
6. Șuruburi autofiletante.

Începem cu faptul că eliminăm din spații toate obiectele care stau pe podea. Dacă încăperea are un suport, atunci trebuie să îl eliminați. În continuare, trebuie să îndepărtați podeaua veche, curățați podeaua de praf și resturile cu un aspirator sau o mătură. Merită să vă faceți griji pentru măsurători în avans, la lungime și lățime, trebuie să adăugați 5 centimetri, deoarece pereții pot fi inegali, iar linoleumul poate să nu fie suficient.
Când începeți să puneți linoleum, merită să vă amintiți că temperatura din cameră trebuie să fie de cel puțin 15 grade. După cumpărare, linoleumul trebuie să se „odihnească” pentru a evita îndoirile și cutele. Cu o zi înainte de a începe munca, întindeți această acoperire de podea pe o podea curată, în ordinea în care intenționați să o așezați.
O opțiune ideală ar fi dacă linoleumul este solid. Dacă trebuie să o așezați în mai multe bucăți, atunci asigurați-vă că cusăturile sunt la mijloc. Atunci când aplicați linoleum pe pereți, nu uitați de faptul că nu trebuie să existe o suprapunere mare, atunci veți tăia excesul. Tunderea linoleumului este recomandată cu foarfece speciale, având în vedere anterior punctele de contact cu peretele.
Instalarea linoleumului de bricolaj

Instalarea linoleumului de bricolaj

Instalarea linoleumului de bricolaj

Într-o cameră mică, linoleumul poate fi fixat cu un plint. Dacă camera este mare, atunci ai nevoie de lipici pentru construcție. De asemenea, acest lucru se aplică camerelor în care există o sarcină mare de energie pe podea. După așezarea acestei pardoseli, este necesar să-l fixați cu ajutorul unei plinte. Pentru a evita îndoirea linoleumului în ușă, se recomandă fixarea acestuia cu șuruburi autofiletante.
Comentarii (1)
  1. Ekaterina Selezneva
    #1 Ekaterina Selezneva vizitatori 8 august 2017 15:34
    0
    Acest sfat a ajutat în cele din urmă la linoleumul uman. Învelișul de podea este aproape linia de sosire înainte de finalizarea reparației, și apoi s-a întâmplat o stupoare ... Cum să se pună la fel, astfel încât să nu existe cute și denivelări cu îndoituri. Nu erau bani pentru meșteri, reparații și așa au zburat într-un ban. Cu sfaturile prezentate mai sus, podeaua noastră este perfect uniformă!)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat