DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Design de fum pentru casa
Nu este dificil să-l faci, procesul de fumat este destul de simplu. Așa că mulți își pot permite. Iar când veți pune pe masa dvs. produse proaspete afumate, făcând semn cu un miros minunat, plăcut ochiului cu aspectul dvs., voi și oaspeții dvs. veți fi încântați.
Uneori, produsele afumate pe care le puteți cumpăra spre vânzare nu diferă în calitate. Așadar, întrucât uneori mărfurile care și-au depășit deja termenul de valabilitate sunt permise în procesul de fumat, dar în formă fumată, acest lucru nu poate fi observat.
În acest articol vom vorbi despre un mini fum. Cu acesta, puteți fuma pe balcon. În secolul trecut, în medicină s-au folosit sterilizatoare cu seringă metalică. Aveau formă dreptunghiulară, precum și rotunde mai mari. Acesta este un instrument excelent pentru rezolvarea acestei probleme cu rafinarea minoră. În acest caz vorbim despre fumatul la cald.
Case fumate Design de fum

În partea de jos turnăm una sau două mână de rumeguș. Punem o tigaie deasupra, astfel încât să se scurgă grăsimea în ea. Dacă nu se face acest lucru, grăsimea va scurge pe rumegușul mirositor, va lua foc și produsul va fi stricat de un miros neplăcut. Ar trebui să existe un mic decalaj între palet și rumeguș. Pentru a face acest lucru, puteți pune orice obiecte metalice de dimensiunea corespunzătoare pe ambele părți ale fundului. Punem un grătar metalic deasupra, de la un frigider vechi, de exemplu. Punem produsul pe grătar, îl închidem cu un capac, îl punem pe o sticlă cu gaz cu o duză.
Case fumate Design de fum

Flacăra încălzește fundul, arde de rumeguș, fumul circulă în corpul dispozitivului nostru simplu, produsul fumează. După 30-90 de minute, în funcție de tipul de produs, închideți robinetul de gaz, deschideți capacul, fumul plăcut și mirosul de fumat aromatic se vor revărsa din cutie.
Dar trebuie să fumezi competent. Fumatul este întotdeauna precedat de decapare. Nu puteți fuma alimente crude, poate fi periculos pentru sănătate. Dacă nu doriți să marinați, atunci produsul trebuie fiert înainte sau după fumat.
Apropo, vă voi dezvălui un secret. Dacă gătiți cârnați fierti în apa în care ați fumat, de exemplu, pui afumat, veți primi cârnați afumați. În mod tradițional, nu le vor putea fuma. produsul afumat trebuie să aibă carne. Și în cârnați care pot fi acum cumpărați spre vânzare, dacă este prezent, atunci nu în cantități suficiente și dacă încercați să le fumați într-o casă de fum, veți obține ceva uscat, fără gust.
La sfârșitul fumatului, cenușa poate fi turnată în ghivece de flori și spălată cu fum. Nu uitați de măsurile de siguranță la manipularea unui cilindru de gaz. Mai ales dacă casa are copii mici, animale de companie.
Rumegusul este cel mai potrivit pentru pomii fructiferi. Vor adăuga aromă cărnii. Cel mai rău lucru pentru acest proces este de la conifere, deoarece contin rasini.
Aceasta este doar o modalitate de a implementa acest proces. Înțelegând principiul său, puteți efectua acest dispozitiv în alte moduri. Dacă sunteți sudor sau aveți un prieten care cunoaște această specialitate, atunci puteți face o fixare a formei și dimensiunii dorite. La final - dacă aveți propria curte, puteți fuma în orice cutie metalică sau cu găleată cu capac. A face o casă de fum cu propriile mâini nu este dificil.

Marinata.


Componenta principală în prepararea marinadei pentru fumat este sarea. Dezinfectează. Iar acest lucru este foarte important. Al doilea ingredient cel mai important este piperul, pentru a face gustul mai picant. Condimentele și condimentele rămase sunt opționale, deoarece gustul puternic și mirosul fumatului toate celelalte mirosuri sunt înmuiate. Puteți marina în marinat lichid sau uscați.
În cazul marinadei lichide, fierbeți apa, răciți, adăugați sare, zahăr, piper negru, frunze de dafin, cuișoare, semințe de cilantro (coriandru), cardamom. Dacă pregătiți o marinată uscată, atunci semințele ar trebui să fie măcinate, amestecate toate, ușor umezite cu ulei vegetal pentru a crea o pastă și unge produsul.
Cantitatea de sare este individuală. Gama de percepție a sării este destul de vastă. Dacă aveți de gând să fumați pentru servirea berii, atunci sarea poate fi din belșug. Aproximativ 1 kilogram de produs - o lingură de sare, completată cu o lamelă, o linguriță de zahăr. Marinați la frigider timp de trei zile.

Procesul de fumat.


Înainte de fumat, clătiți și uscați produsul. Dacă este umed, nu numai că va fuma, ci și se va încinge și nu avem nevoie de acest lucru. Având în vedere dimensiunile reduse ale casei de fum, produsul va fi sensibil la tratament termic. Ca urmare, aspectul produsului poate fi ușor stricat. Piele ridată, dezvăluirea peștilor și așa mai departe. Pentru a evita acest lucru, este necesar să vă asigurați că flacăra nu este prea mare.
Atunci când fumează pește mediu, sunt suficiente 30-40 de minute. Dacă fumați picioarele de pui sau peria, va dura cel puțin o oră.

Ce poate fi fumat?


Pești, cum ar fi macrou, macrou, hering și altele. Picioarele sau aripile de pui sunt uimitoare. Și fructe suculente, aromate doar se topesc în gură. Cârnații din Cracovia afumați la cald cu cartofi prăjiți vor decora perfect orice masă.
Unora le place carnea afumată la rece. Dar fiecare decide deja pentru sine.
Ați încercat ouă de pui afumate? Fierbeți ouăle, decojiți coaja, tăiați ușor proteina, funiați timp de 30 de minute. După fumat, puneți-le pe o farfurie, tăiați în jumătate, sare și piper. Ați primit un produs exclusivist care poate surprinde gurmanții avizi. Dacă doriți, ouăle pot fi umplute amestecând gălbenușurile cu unt, condimente.
Fumează, experimentează, afișează rețetele tale. Bucurați-vă de bunul gust, surprindeți-vă prietenii, oaspeții. Nu uitați însă că nu merită să abuzați de fumat, în special persoanelor care sunt contraindicate din motive de sănătate.
Comentarii (1)
  1. Natalia Ogarkova
    #1 Natalia Ogarkova vizitatori 21 august 2017 21:28
    0
    Buna ziua, sotul meu a cumparat aceeasi casa de fum de la prieteni. Toată lumea se îndoia cum să-l folosească corect - și acum am găsit acest articol, foarte informativ - mulțumesc

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat