DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Ou de pâslă de Paște
Oamenii creativi se străduiesc să arate imaginație în pregătirea sărbătorilor. Din ce material ouăle de Paște nu creează: lemn, țesătură, panglici din satin. Culoarea clasică este roșu, dar toate culorile curcubeului sunt perfect acceptabile. De ce să nu coaseți un ou de Paște din pâslă, care stă și el la suprafață? Felt vă permite să creați speculă de orice complexitate, deoarece este un material maleabil. Detaliile de finisare nu pot fi doar cusute, ci și lipite. Un ou de Paște făcut din pâslă este o opțiune excelentă pentru a decora interiorul pentru vacanță.
materiale:
• Felia subțire, o foaie de orice culoare este suficientă pentru a face un ou. Pentru detalii de decor sub formă de flori, se folosesc bucăți mici de pâslă de diferite culori.
• Sintepuh sau iernier sintetic.
• Fire subțiri de lână sau bumbac.
Progres:
1. Mai întâi trebuie să tăiați detaliile modelului de hârtie. În acest caz, oul este format din trei părți, dar pot fi folosite patru.
Ou de Paște făcut din pâslă

2. Modelul de hârtie este suprapus pe o foaie de pâslă, trei părți de ou sunt tăiate fără alocații. Partea de jos este un detaliu.
Ou de Paște făcut din pâslă

3. Detaliile oului sunt stivuite succesiv între ele și cusute pe o mașină de cusut. Partea de sus trebuie să fie rotunjită, doar partea de jos rămâne deschisă, toate celelalte părți trebuie cusute.
Ou de Paște făcut din pâslă

4. Oul este întors pe partea din față, îndreptat. Apoi este umplut cu sintepuh.
Ou de Paște făcut din pâslă

Ou de Paște făcut din pâslă

5. Partea de jos este cusută cu cusături de mână, o cusătură este cusută. Drept urmare, oul stă stabil la suprafață.
Ou de Paște făcut din pâslă

Ou de Paște făcut din pâslă

6. Cusătura acoperită poate fi acoperită cu flori, sunt decupate din pâslă de diferite culori și cusute chiar deasupra liniei cusăturii acoperite. Dacă doriți, florile pot fi lipite pe întreaga suprafață a oului.
Ou de Paște făcut din pâslă

Ou de Paște făcut din pâslă
Comentarii (1)
  1. Irinaalexa
    #1 Irinaalexa vizitatori 29 august 2017 18:35
    0
    Ideea este minunată - totul este simplu și frumos. Apropo, folosesc un astfel de ou sub un pat de ac - foarte convenabil. Multumesc!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat