DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pălărie croșetată panama
Pentru fiecare păpușă puteți asocia diverse articole vestimentare și accesorii. Îmi propun să confecționezi, sau mai degrabă să tricotezi o pălărie panama cu propriile mâini și croșetat.
la ea într-un set din aceeași fire, puteți tricota o altă rochie și botine. Puteți, de asemenea, să tricotați pentru copilul dvs., este foarte popular să tricotați cizme - marshmallows, dar puteți citi despre acest lucru în acest articol #

Pentru a tricota acest produs avem nevoie de:
- fire subțiri de bumbac;
- cârlig.

Abrevieri în text:

PP - bucle de ridicare;
CCH - croșetat dublu;
VP - bucle de aer.

Partea inferioară a panamei are o formă rotundă cu un model. Pentru a începe să tricotăm baza, tricotăm 5 bucle și o blocăm într-un inel. La începutul fiecărui rând, este necesar să tricotați 3 bucle de ridicare (PP). În primul rând, se folosește o combinație de 3 PP + 13 CCH.
pălărie croșetată panama

În următorul (2 rând) din primele trei bucle, ar trebui conectate 2 CCH. Acum săriți o buclă a primului rând și repetați combinația până la sfârșitul rândului.
Din rândul următor, începem să formăm rapoarte. 3 rânduri: tricotați trei bucle folosind o combinație de 2CCH, 1 CCH, 2 CCH. Sărim bucla de jos, tricotăm 1 VP deasupra ei, continuăm până la sfârșitul rândului. Avem 6 rapoarte care vor fi în centrul modelului.
pălărie croșetată panama

4 și 5 rânduri: adăugați uniform 2 bucle în fiecare raport. Rapoartele sunt interconectate de 1 VP. În al 4-lea rând din fiecare raport, ar trebui să existe 7 bucle, iar în al cincilea rând - 9 bucle. Acum vom face reducerea astfel încât raportul să arate ca un prospect. 6 rânduri: tricotăm central 7 cusături, apoi 1 VP, 1 SS în 1 VP de cinci rânduri, 1 VP etc.
pălărie croșetată panama

Al 7-lea rând: tricotăm 5 CCH în mijlocul raportului, tricotăm 1 CCH în cusăturile de aer din al 6-lea rând, 1 CCH între ele. continua tricotare în mod similar, atât timp cât 1 CCH rămâne în raport - acesta este încă 8 și 9 rânduri. Tricotăm următoarele 2 rânduri (10 și 11) folosind (1 CCH + 1 VP).
pălărie croșetată panama

pălărie croșetată panama

pălărie croșetată panama

pălărie croșetată panama

Partea principală a capacului este gata.
pălărie croșetată panama

Acum conectați câmpurile. Vom folosi CCH pentru ei: în primul arc de 1 VP 11 rânduri tricotăm 4 CCH, în fiecare 2 și 3 - 3 CCH. În ultimul rând, tricotăm CCH fără modificări. Panama este gata.
pălărie croșetată panama

pălărie croșetată panama

pălărie croșetată panama

Pare o pălărie pe un copil de jucărie și completată cu cizme și o rochie.
pălărie croșetată panama
Comentarii (1)
  1. master1959
    #1 master1959 vizitatori 28 august 2017 18:09
    0
    Foarte drăguță păpușă într-o astfel de haină. Fotografiile sunt clare, datorită autorului. Cred că fetele pot începe să învețe să tricoteze cu păpușile. Implicați-vă în acțiuni cât mai devreme. Aceasta este o plăcere atât de mare!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat