DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Card de nastere DIY
O aniversare în viața fiecărei persoane nu este doar data următoarei zile de naștere, ci este un număr rotund, de exemplu, 20, 30, 40, 50 de ani, etc. Nu contează ce dată și ce cifră și, cel mai important, este că o persoană se simte în această zi specială unii importanți și nobili, din moment ce a fost vizitată în acea zi de cei mai apropiați, cei mai dragi și mai importanți oameni din viața acestei persoane. Așa că aveți de gând să mergeți la aniversare la cineva, la o rudă sau la un prieten și pur și simplu nu puteți face fără un card de naștere pentru aniversare. Și pentru a nu fi banal felicitând, trebuie să-l surprinzi pe eroul zilei cu ceva și să-l felicite mai ales, într-un mod nou și cu gust. Așadar, o clasă de master scrapbooking ne va ajuta foarte bine în acest aspect, ceea ce ne va ajuta să realizăm nu doar o felicitare, ci o felicitare complexă pentru aniversarea formularului de pliere.
Pentru master class luăm:
 • Hârtie pastelată roz format A3;
 • Hârtie pentru scrapbooking în nuanțe de roz, berme două foi 30 * 30 cm;
 • Imagini gratuite: flori de orhidee, trandafiri, inscripție;
 • Felling: șervețel roz, alb-sidef și frunze de salată, fluturi, inimi;
 • Florile tricotate sunt albe, roz și zmeură;
 • Dantela roz;
 • Panglică albă cu mici pompoane;
 • Panglică din satin de zmeură în mazăre albă;
 • Perle jumătate mărgele;
 • Trandafiri din șifon pe o panglică;
 • Timbru „Aniversare fericită” și cerneală neagră;
 • Cerneală de Burgundie pentru nuanțare;
 • Carton alb;
 • Stick stick, bandă dublă față, riglă, foarfece și creion;
 • Frecarea pumnului.

Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Luăm o foaie de hârtie pastelată mare și tăiem un dreptunghi de 17 * 32 cm de la ea. Îl tăiem și îl împărțim în trei părți.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Împărțiți partea care este mare pe partea de 8 cm * 16 mi * 8 cm. Împărțiți și trasați liniile de coturi. Punem bazele, ca în fotografie.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Din partea de jos măsurăm 9,5 cm și tragem linii către colțul de-a lungul căruia tăiem oblic. Astfel obținem o bază semi-deschisă pentru cărți poștale.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Lipici pe partea din spate a panglicii tăiate, astfel încât să puteți lega un arc în față.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Acum ia hârtia de însemnări. De la acesta trebuie să măsurăm două patrate 15,5 cm * 16,5 cm.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Și, de asemenea, patru dreptunghiuri neregulate de asemenea dimensiuni. Acum decoram scrapbooking cu jurnal și imagini, inclusiv lipirea unui dreptunghi de carton pentru inscripție.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Coaseți toate elementele care sunt lipite pe hârtie. Acum toate părțile hârtiei de hârtie trebuie să fie lipite pe bază folosind banda dublu față. Acum toate părțile laterale ale cărților trebuie să fie luminate pe o mașină de scris.
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Tot ce mai rămâne este doar puțin, pentru a decora cardul cu flori, jumătate margele, frunze tăiate, dantelă și panglici. Astfel, obținem un card de naștere atât de delicat, care va fi un plus minunat pentru orice cadou și, credeți-mă, va încânta și va surprinde persoana pentru care a fost făcută. Recunoscător pentru atenție și multe mulțumiri tuturor!
Card de naștere DIY

Card de naștere DIY

Card de naștere DIY
Comentarii (1)
 1. Angelinka
  #1 Angelinka vizitatori 22 august 2017 23:49
  0
  Pare foarte elegant. Am văzut așa speculă în magazine, întotdeauna am crezut că este o fabrică, nu o lucrare improvizată. Se dovedește că poți sculpta singur o astfel de minune. Munca, desigur, este foarte dureroasă, va dura mult timp, trebuie să fii atent, dar ce rezultat uimitor! Părinții pentru vacanță vor fi deosebit de mulțumiți că o astfel de carte poștală uimitoare a fost făcută de mâinile rudelor lor.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat