DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Pentru ca carcasa să fie confortabilă, se obișnuiește decorarea ei cu flori sau cu alte compoziții - tablouri, panouri. De asemenea, un accent strălucitor poate fi făcut folosind topiariu. Al doilea nume este arborele fericirii. Cu acesta, puteți adăuga cu ușurință un element luminos în cameră. Și dacă nu este cumpărat dintr-un magazin, ci realizat de propriile mâini, acesta va aduce căldură și fericire proprietarilor săi într-un volum mult mai mare.
topiara fabricate din panglici, boabe de cafea, foamiran și alte materiale. Una dintre cele mai ușoare metode este de a face un copac al fericirii din sisal. Pentru producție veți avea nevoie de:
  • o bilă de spumă (sau puteți să sfărâmați un ziar) cu un diametru de aproximativ 7-10 cm (mai mult sau mai puțin este posibil la cererea meșterului, deoarece mărimea produsului va depinde de acest lucru),
  • stilou vechi sau tocător pentru mâncare chinezească,
  • pistol fierbinte sau lipici obișnuit,
  • sisal,
  • alabastru,
  • fir
  • un vas pentru un copac,
  • elemente de finisare: margele, jumătate margele, o bucată mică de panglică din satin (sau orice alte materiale, dacă doriți).

Topisul Sisal

1. Încălziți pistolul de lipici fierbinte, puneți o picătură de lipici pe un mâner inutil de la o margine și fixați firul, începând să înfășurați întregul miez în jurul său.
Topisul Sisal

Pentru o rezistență mai mare, îl puteți lipi la fiecare 2-3 cm. După ce întregul mâner este înfășurat, firul trebuie să fie fixat și tăiat.
Topisul Sisal

2. Faceți o gaură în bila de spumă, aruncați puțin lipici în ea, introduceți mânerul și lăsați-o să se usuce pentru o ținută mai puternică.
Topisul Sisal

Topisul Sisal

3. Luați sisal, rupeți fibrele în bucăți mici, din care să răsuciți bilele.
Topisul Sisal

Topisul Sisal

În medie, sunt necesare 30 până la 100 de bucăți (totul depinde de dimensiunea mingii de spumă și de bilele sisal).
Topisul Sisal

4. După ce bilele sunt gata, trebuie să le lipiți cu spumă. Este convenabil să începeți de sus, să vă deplasați în jos.
Topisul Sisal

Trebuie să rămâi cât mai aproape unul de celălalt, altfel baza va fi vizibilă.
Topisul Sisal

5. Trunchiul superior poate fi decorat cu un șir de margele sau o panglică subțire, iar mărgelele pot fi lipite între bilele sisalului.
Topisul Sisal

Topisul Sisal

6. Acum trebuie să fixați pomul în ghiveci. Pentru aceasta, alabastrul este crescut într-un recipient inutil cu apă până la consistența smântânii groase. Transferați acest amestec într-un vas (deși puteți dilua imediat amestecul în el) și așezați butoiul cu mingea acolo. Țineți-l cu mâinile timp de 5-10 minute până când amestecul se întărește.
Topisul Sisal

Va dura câteva ore pentru a se usca complet. Pentru ca alabastrul să nu fie vizibil, poate fi închis cu sisal și lipit jumătăți de margele.
Topisul Sisal

7. Dacă s-a folosit un vas frumos, atunci totul poate fi lăsat așa cum este, sau îl puteți decora singur. Pentru a face acest lucru, luați o panglică din satin și fixați-o în topiator. Poate fi suplimentat decorare oala cu jumatate de margele, lega un arc de pe o panglica.
Topisul Sisal

8. Arborele fericirii este gata! S-a dovedit o compoziție frumoasă atât pentru casa ta, cât și pentru interior un cadou!
Topisul Sisal

Topisul Sisal
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat