DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Iepurasul Lyubasha
Cel mai bun un cadou pentru orice vacanță - o ambarcațiune fă-it-yourself. Rafturile magazinelor sunt pline de aceleași jucării, produsele fără chip nu sunt pe placul sufletului. Mai mult, acestea au un cost ridicat. Este mult mai bine să coaseți o jucărie simplă cu propriile mâini. Durează foarte puțin timp, toate materialele necesare sunt deseori la îndemână. Un iepuras care îi dă inima va servi drept cadou minunat pentru 14 februarie sau 8 martie. Va dura minimum timp și bani, rezultatul va fi amintit mult timp.
materiale
În primul rând, trebuie să decideți cum va arăta iepura. Există o mulțime de opțiuni. Puteți coase o jucărie primitivă fără o ținută sau să vă faceți o rochie. Principalul lucru este să abordăm darul cu imaginație și ficțiune.
Lista materialelor necesare:
  • Tesatura de bumbac pentru corp. În acest caz, s-a folosit chintz alb.
  • Tesatura pentru rochie. Puteți utiliza țesături de orice textură și culoare. Este indicat să adăugați dantelă.
  • Pânză roșie. Va fi nevoie de un segment foarte mic pentru cusut inima.
  • Iarna sintetica. Orice umplutură sintetică va face.
  • Margele. Folosite pentru ochi și nas, în cazuri extreme, acestea pot fi desenate.
  • Butoane. Sunt utilizate în scopuri decorative, închid joncțiunea brațelor și picioarelor cu corpul (4 bucăți pe tonul țesăturii principale).

Iepurasul Lyubasha

Progresul muncii


Înainte de a începe munca, ar trebui să vă familiarizați cu modelul atașat.
Iepurasul Lyubasha

La tăiere, puteți utiliza foarfece care prelucrează marginile țesăturii într-un model în zig-zag. În acest caz, materialul nu se va crăpa, foarfecele obișnuite ale croitorilor sunt destul de potrivite. Cota de cusătură - 0,5 cm.
1. Pregătirea. Părțile din hârtie sunt tipărite și decupate.
2. Tăiați țesătura. Țesătura se pliază pe jumătate cu partea din față spre interior. Detaliile sunt fixate cu știfturi, se notează o indemnizație pentru cusături, apoi sunt decupate.
Iepurasul Lyubasha

O opțiune interesantă, când 2 părți ale urechilor sunt tăiate din țesătură, alte 2 părți de dantelă. Drept urmare, partea din față a urechilor va fi din dantelă, iar partea greșită va fi dantela.
3. Coase părți ale corpului. Piesele torsoare sunt pliate cu partea din față spre interior, cusute în jurul întregului perimetru. Excepție: un loc pentru urechi la o distanță egală de mijlocul capului, partea inferioară a produsului. Picioarele și mânerele sunt cusute astfel încât o parte să rămână deschisă. Urechile sunt pliate orientate spre interior și cusute în jurul întregului perimetru, cu excepția liniei superioare.
Iepurasul Lyubasha

4. Umplerea corpului cu un iernier sintetic. Piesele sunt dovedite, umplute cu grijă cu umplutură prin secțiuni deschise. Apoi sunt cusute de mână cu cusături mici, cu excepția spațiului pentru urechi.
Iepurasul Lyubasha

5. Conexiunea pieselor corpului. Dacă produsul va arăta ca o jucărie primitivă, atunci toate părțile corpului sunt cusute - pixuri, picioare, urechi. Dacă iepurasul este în rochie, atunci mânerele nu sunt încă cusute.
Iepurasul Lyubasha

6. Confecționarea rochiilor. Se ia o bucată dreptunghiulară de țesătură (lungime - aproximativ 38 cm, lățime - 8 cm). Puteți prelucra partea de jos a rochiei cu dantelă. Dreptunghiul este pliat orientat spre interior și cusut de-a lungul cusăturii. Secțiunea superioară este prelucrată de o cusătură de tiv. Produsul se dovedește, dreptunghiul prelucrat din țesătură se dovedește, fără secțiuni deschise.
Iepurasul Lyubasha

7. Coase rochii la corp. Țesătura este purtată pe un iepuras și cusută cu mâna la corp. În acest caz, tăierea superioară este adăugată la pliuri.
Iepurasul Lyubasha

8. Coase pe stilouri. Mânerele sunt cusute deasupra rochiei. Articulațiile sunt decorate cu nasturi, la fel și picioarele.
Iepurasul Lyubasha

9. Elemente de finisare. Decorați secțiunea superioară a rochiei cu dantelă, aceasta va închide joncțiunea. Urechile pot fi completate cu arcuri sau flori de dantelă. Ochii sunt cusuti pe bot - margele și nas.
Iepurasul Lyubasha

10. Crearea unei inimi. Din materialul roșu sunt decupate 2 detalii ale inimii, care sunt pliate cu partea din față spre interior. Detaliile sunt cusute, transformate și umplute cu poliester captusit. Felia rămasă pentru umplere este cusută manual. Inima este cusută la picioare cu cusături îngrijite.
Iepurasul Lyubasha

Iepurasul Lyubasha este gata, ea este personificarea iubirii și a tandreții!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat