DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Copii minunați speculă. Acest material este capabil să realizeze orice fantezie creatoare. Foi colorate sau albe se transformă în flori frumoase, animale sau păsări interesante. Principalul lucru este că foarfecele, lipiciul și timpul liber sunt întotdeauna la îndemână.
Cățeluș de hârtie

De fapt, aceasta este întreaga listă de materiale care ne vor fi utile pentru meșteșugurile de hârtie de astăzi. Fotografia prezintă creioane. Da, inițial am plănuit să desenăm fața câinelui, dar apoi am decis să înlocuim creioanele cu hârtie colorată. Sperăm că toată lumea se va bucura de rezultat.
Meseria de hârtie se bazează pe două dreptunghiuri de carton. Trebuie să îndoiți marginile unuia dintre ele în direcții diferite, așa cum se arată în colaj. Într-un caz, linia de îndoire este la 1,5 cm de margine, în celălalt 4,5 cm.
Cățeluș de hârtie

Lipim marginile dreptunghiului de carton, obținem o suprafață orizontală stabilă pe care va sta câinele. De fapt, acesta este torsul.
Cățeluș de hârtie

În următoarea etapă, formăm meșteșugurile labei. Mai întâi, rotunjiți colțurile corpului de hârtie prin analogie cu imaginea de mai jos.
Cățeluș de hârtie

În continuare, cu ajutorul foarfecelor, determinați lungimea lățimii labelor câinelui. La sfârșitul lucrului, vă puteți relaxa, corpul este terminat. Pune-l deoparte deocamdată.
Cățeluș de hârtie

Baza capului animalului este făcută prin analogie cu corpul. Îndoiți cartonul, lipim marginile. După uscarea PVA, am tăiat urechile ascuțite.
Cățeluș de hârtie

Butonul unui câine poate fi desenat cu vopsele, pixuri cu pâslă sau creioane, dar am decis să-l desenăm din hârtie colorată.
Concentrându-ne pe mărimea capului ambarcațiunii, am tăiat ochii ovali, nasul și gura sub formă de picătură. Se pare că s-a dovedit destul de bine.
Cățeluș de hârtie

În continuare, conectăm corpul câinelui cu capul și abia după aceea atașăm părțile din hârtie colorată.
Cățeluș de hârtie

Catelul este aproape gata. Nu este suficient coada.
Cățeluș de hârtie

Tăiați organul lipsă din hârtie albă. Forma și lungimea cozii sunt la discreția stăpânului.
Cățeluș de hârtie

Acum puteți declara în siguranță finalizarea lucrărilor. S-a dovedit o meșteșug minunat de hârtie.
Cățeluș de hârtie

Unul are impresia că acum cățelul va sta pe picioarele din spate în fața proprietarului. Și-a bătut coada, salutând oaspeții.
Cățeluș de hârtie

Arata close-up-ul cainelui pe fundalul unei flori artificiale.
Cățeluș de hârtie

Cățeluș de hârtie

Clasa de master a luat sfârșit. Sperăm ca tipii să vină cu ideea de a face un animal de companie de hârtie. Meșteșugurile pot fi duse la grădiniță sau lăsate acasă, ca o jucărie.
Ei bine, ne vom lua la revedere. Ne vedem curând!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat