DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Garaj pentru tufe
Fără îndoială, copiii sunt o mare fericire! Dar uneori această fericire îi cere să cumpere o mulțime de lucruri simultan, mai ales în ajunul sărbătorilor. Și recent, fiul meu cel mai mare de patru ani, văzând mai întâi reclama Hot Wheels la televizor, iar apoi kit-ul în magazin, ne roagă să-l cumpărăm. Acest set foarte binevenit este un garaj pentru mașini mici cu tobogane și costă aproape 13.000 de ruble. Pentru familia noastră, suma nu este mică și puțin gândită, am decis să construiesc un fiu în asemănarea unui garaj din materiale improvizate disponibile acasă.
Pentru aceasta avem nevoie de:
 • cutie de pantofi, de preferat pentru copii;
 • bucșe pentru hârtie igienică;
 • hârtie colorată;
 • Lipici PVA;
 • busole sau 2 pahare cu diametre diferite;
 • riglă și creion;
 • autocolante sau carduri pentru decorare.


Luăm o cutie din încălțăminte pentru copii, dar nu contează, puteți folosi orice altă cutie, doar din pantofii pentru copii, capacul de pe cutie se închide în mod convenabil și acționează ca o ușă de garaj.
Garaj pentru mașini din tufișuri

În continuare, luăm bucși de hârtie igienică, pe care le-am colectat cu prudență timp de câteva luni. Dar îi poți face din carton gros.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Și introduceți bucșele într-un model de checker într-o cutie de pantofi deschisă. În cutia noastră, avem cinci rânduri de patru bucși fiecare. Total 20 de locuri pentru mașini.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Pentru ca bucșele să nu cadă, le puteți fixa împreună cu lipici, dar nu neapărat.
Sfat: Pentru a preveni rularea mașinilor, este necesar să existe spațiu liber în partea de jos a garajului, adică mânecile din carton să fie mai mici decât lățimea cutiei. Acum vom decora puțin viitorul nostru garaj pentru mașini. În cutia noastră de pantofi, am cumpărat cizme pentru fiul nostru și, după cum puteți vedea în fotografii, este atât de luminos și frumos, dar nu va strica să o decorați puțin. Mai mult, următorul An Nou va veni în curând și știm cu toții că Cocoșul este simbolul său. Prin urmare, după ce am căutat puțin în colecția mea de cărți poștale, am găsit o carte cu cocoși pe care mi-a oferit-o prietena mea acum 12 ani. Ea pe care o vom folosi pentru a decora garajul.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Pe cutie există caractere chinezești, pe care le lipim cu lipici PVA, decupate dintr-un carter de carte poștală.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Și lipici sintagma „Anul Nou fericit!”. Acestea sunt ușile frumoase ale garajului pe care le avem.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Apoi, deasupra cutiei, vom face două helipade. Pentru că pe lângă mașinile mici, fiul meu mai are și avioane mici.
Pentru a face acest lucru, luați ochelari sau cani de diferite diametre și desenați cercuri mici în cercuri mari, cu un creion pe spatele hârtiei colorate galben. Este posibil să desenați cu o busolă, pentru care este mai convenabil.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Și în aceste cercuri desenăm o literă mare N. Și tăiem cu grijă cu foarfeca.
Garaj pentru mașini din tufișuri

În continuare, din hârtie colorată albastru, am tăiat un dreptunghi de dimensiunea de sus a garajului nostru pentru mașini. Și îl lipim mai întâi, apoi pe deasupra cercurilor și literelor noastre galbene, așa cum se arată în fotografia următoare.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Garaj pentru mașini din tufișuri

Fiul meu are o mulțime de mașini mici, atât din ouă-surpriză Kinder, cât și din seturi, așa că sunt prezentate simplu. Acestea sunt doar primele care ne-au atras atenția.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Ei bine, acum cel mai interesant este că începem să ne umplem garajul. Pentru a juca la intrarea sa, puteți pune o barieră mică și o benzinărie. În general, aici avem un astfel de garaj pentru mașinile mici cu helipade.
Garaj pentru mașini din tufișuri

Copilul a fost doar fericit când l-a văzut și a început să se joace cu el. Fiul meu a spus că îl voi face cu siguranță un alt astfel de garaj, altfel multe mașini nu se pot încadra și nu pot dormi pe stradă. Iubește-ți și face-ți copiii fericiți, pentru că uneori pentru a-i face fericiți nu este necesar să ai mulți bani.
An Nou fericit tuturor!
Comentarii (1)
 1. Alexander
  #1 Alexander vizitatori 26 august 2017 15:04
  0
  Avem o unitate similară în casa noastră, fabricată din sticle de plastic, dar mașinile sunt încă împrăștiate variate și pline de resurse. Opțiunea propusă are un avantaj evident: este mai dur și mai stabil, plasticul în curbele sticlelor, dacă garajul este încărcat cât mai mult.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat