DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Jucărie de brad de Crăciun din cărți poștale
Deja rămâne foarte puțin timp până în următorul an nou. Și, desigur, mulți locuitori ai țării noastre au început deja să împodobească bradul de Crăciun în apartamentele și casele lor. Desigur, în timpul nostru în magazine, indiferent de jucăriile și decorațiunile de Revelion pe care le vând, ar părea, cumpăra și decora. Dar este mult mai plăcut și mai interesant să faceți decorațiuni de Crăciun cu propriile mâini din materialele disponibile acasă.
Pentru a realiza una dintre aceste decorațiuni de brad de Crăciun, aveam nevoie de:
 • cărți poștale 2 buc .;
 • foarfece;
 • o busolă sau un pahar mic;
 • Adeziv PVA și lipici super;
 • creion și riglă;
 • Ribbon;
 • strasuri sau paiete.


Cert este că, pe când eram încă la școală, am colectat cărți poștale, iar după absolvire nu le-am aruncat și le-am dat nimănui, așa că am o selecție mare de cărți poștale pentru diverse tipuri de meșteșuguri. Având în vedere că vom face o jucărie de Anul Nou, am ales cea mai strălucitoare din varietatea mea de cărți poștale și nu este prea rău să le tai.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Pe spatele celor două cărți poștale pe care le-am ales, o pereche de busole sau ca noi, folosind o mică stivă de sticlă desenăm 20 de cercuri identice.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Și tăiați-le cu grijă cu foarfeca.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Cănile noastre s-au dovedit a avea un diametru de 40 mm. Dar puteți face cani de orice dimensiune, principalul lucru este că toate cercurile au același diametru.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Acum în fiecare cerc de pe revers trebuie să inscriem un triunghi echilateral. I-am făcut șablonul din carton și am înconjurat triunghiul cu un creion, duplicând fiecare cerc.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Apoi pe toate cele 20 de cercuri ne aplecăm pe trei laturi identice, adică îndoim marginile cercurilor de-a lungul liniilor triunghiului înscris în el.
Sfat: faceți-o mai bine cu o riglă, astfel încât pliurile să fie mai netede.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Am decis să fac din partea superioară și inferioară a jucăriei dintr-o carte poștală lila, iar mijlocul din verde. Prin urmare, atunci luăm primele cinci cercuri de culoare lila și cu ajutorul lipiciului PVA le lipim împreună pe rând pentru părțile laterale îndoite. Ar trebui să se dovedească ca în fotografia următoare.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Prin analogie, facem fundul mingii de jucărie din cele cinci cercuri liliac rămase.
În continuare, trebuie să facem mijlocul celor 10 cercuri verzi rămase. Pentru a face acest lucru, le lipim împreună într-o bandă cu adeziv PVA și le blocăm într-un „inel”. Modul corect de lipire într-o bandă este prezentat în fotografia următoare.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Astfel de trei părți ale viitoarei jucării de brad de Crăciun de Anul Nou ar trebui să se dovedească: de sus, de jos și de mijloc.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Din moment ce intenționăm să agățăm această jucărie pe bradul de Crăciun de acasă, este necesar să facem o buclă, pe care să o agățăm. Pentru a face acest lucru, introducem cu atenție ambele părți ale panglicii în centrul părții superioare a jucăriei și o legăm pe interior cu câteva noduri. Panglica ar trebui să aibă aproximativ 20 cm, altfel jucăria noastră va arăta urât. Adică, lungimea panglicii ar trebui să corespundă dimensiunii jucăriei.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Acum lipici ușor cu lipici PVA toate părțile mingii de jucărie împreună.
Am făcut această jucărie cu fiul meu de patru ani, prin urmare, la articulațiile jucăriei, umflăturile și găurile sunt vizibile în unele locuri. Pentru a le ascunde și a adăuga frumusețea și scânteia jucăriei noastre, am lipit strasuri rotunde de argint pe care le-am lăsat de la pepinieră cu super lipici speculă. Dar puteți folosi paiete sau mărgele strălucitoare.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Iată o minunată și originală jucărie cu bile pentru copacul de Anul Nou pe care l-am făcut.
Jucărie de brad de Crăciun din cărți

Dar este absolut simplu de fabricat și chiar copiii de vârstă școlară vor putea să-l facă.
La Anul Nou!
Comentarii (2)
 1. princessira
  #1 princessira vizitatori 21 august 2017 12:42
  1
  Colectez articole similare. Și înainte de Anul Nou facem meșteșuguri cu copiii. Cred că dacă nu există cărți poștale, este foarte posibil să luați carton, culoare sau strălucitor și nu va fi mai rău. La prima vedere la această jucărie, se pare că este foarte dificil să o realizezi, dar de fapt deloc. Multumesc
 2. Alexander
  #2 Alexander vizitatori 26 august 2017 15:20
  2
  Am făcut astfel de bile în copilărie. Insuflat imediat de nostalgia și mirosul nativ cald al căminului parental înainte de vacanță. Să încercăm să facem astfel de jucării cu băieții noștri. Din anumite motive, experiența copiilor este uitată de-a lungul anilor și nu m-aș fi gândit la bile de cărți poștale, dacă nu pentru acest articol. Multumesc!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat