DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Arbore de Crăciun făcut din pompoane
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Până în noul an, doriți întotdeauna să aveți o frumusețe de Crăciun elegantă. Nu veți putea schimba atât de des un copac de interior mare, dar mici copaci de Crăciun pe desktop, care pot fi făcute cu propriile mâini și le puteți actualiza pentru fiecare sezon de sărbători.
Un pom de Crăciun foarte drăguț este obținut din pompoane. Tehnologia este dureroasă și necesită ceva timp și efort, dar rezultatul vă va mulțumi.
Pregătiți următoarele pentru lucru: fire verzi și albe (puteți folosi resturi chiar dacă bila este formată din bucăți de fir), un model pentru firele înfășurate pentru confecționarea pompoanelor, o sticlă de plastic de 1,5 - 2 litri, marmură de sticlă, margele de brad de Crăciun, roșu panglică din satin, cârlig de croșetat, foarfece, pistol cu ​​lipici, cuțit de construcție.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Cea mai lungă etapă în crearea unui pom de Crăciun din pompoane este fabricarea pompilor înșiși. Ar trebui să existe destul de multe dintre ele, bradul de Crăciun ar trebui să fie voluminoase. Începem prin combinarea firelor. Se poate efectua melanjul alb-verde, atât cu predominanță de alb, cât și cu predominanță de fire verzi. În funcție de aceasta, bradul de Crăciun va fi fie verde, fie mai înzăpezit.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Aruncăm firele strâns pe șablonul de bază pentru pompom. În cazul nostru, este selectat un mic caiet, este și mai ușor să folosești o bucată de carton gros. Apoi strâns și strâns legăm firele de rană la mijloc. Apoi tăiem firele pe o parte și pe cealaltă parte și pufnim fiecare pompon. Pentru un brad mic de Crăciun, cu dimensiunea de aproximativ 25 cm, ar trebui să existe o medie de 25 până la 30 de pomonas.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Baza pomului de Crăciun este realizată dintr-o sticlă de plastic, care ar trebui să fie un volum de cel puțin 1,5 - 2 litri. Sticla trebuie să fie cu capac. Tundem partea superioară, la o distanță care determină înălțimea pomului de Crăciun. Pentru ca plasticul subțire să-și mențină forma mai bine, încălzim cu atenție și uniform marginile tăiate pe o suprafață plană, fier sau partea de jos a unei tigaie încălzită. Ca urmare, marginile sunt răsucite, formând o margine densă.
Herringbone din pompoane

Din orice fire care va fi combinată cu culoarea generală a pomului de Crăciun, tricotăm un portbagaj. Începem cu un inel de 5 vp, pe care îl tricotăm mai departe într-un cerc, adăugând bucle uniform până când devine dimensiunea fundului. Apoi nu mai adăugăm bucle și tricotăm într-un cerc, legând sticla chiar de sus. Unde se îngustează până la gât, reduceți buclele astfel încât tricotare Era bine montat.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Colectăm pomul de Crăciun. Folosind lipici topit la cald, așezăm pompoanele pe butoi, aproape unul de altul, astfel încât să nu existe o distanță goală între ele. Ultimul nivel este coroana bradului de Crăciun, doi pomoni care închid capacul sticlei. Lipirea pomilor la baza tricotată este foarte durabilă.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane

Rămâne să îmbrăcați o frumusețe pufoasă.
Atașăm mărgele de brad de Crăciun. Pentru ca acestea să stea mai fiabile, lipim nu numai începutul și sfârșitul, ci și câteva mărgele în partea centrală.
Arcurile din satin vor deveni un accent luminos.Legăm mici arcuri de panglică roșie și le lipim pe părțile pufoase ale pomului de Crăciun. Coroana este de asemenea realizată din panglică din satin, legată cu o formă arbitrară a unui arc și lipită de vârful copacului. Dacă doriți, arcul poate fi decorat cu altceva din lucruri strălucitoare.
Apoi, depinde de balurile de Crăciun. Acest rol va fi jucat de bile de sticlă de marmură. Cu ajutorul lipiciului fierbinte, sunt bine fixate la firele de fire, nu vă puteți teme că vor ieși.
Dacă mai aveți „lucruri elegante”, margele, nasturi sau paiete mari pentru decorare, le fixăm și cu un strop de lipici topit la cald în locuri libere.
Herringbone din pompoane

Iată un brad de Crăciun atât de frumos, cu labe delicate pufoase și decorațiuni strălucitoare la final.
Herringbone din pompoane

Herringbone din pompoane
Pentru a comenta
 • bowtiezâmbetrâsroșismileyrelaxatrânjet
  heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesînroșiușuratăsatisfăcutrânjet
  clipitstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesrânjitsărutatstuck_out_tonguedormit
  îngrijoratîncruntatangoaseopen_mouthgrimaseconfuzdiscret
  inexpresivnostimsweat_smilesudoaredisappointed_relievedobositmeditativ
  dezamăgitzăpăcittemătorcold_sweatperseveraplângesughiț
  bucurieuimitțipatired_facesupăratfurietriumf
  somnorosyummascaochelari de soaredizzy_facedrăcușorsmiling_imp
  neutral_faceno_mouthnevinovat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat