DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Portocale confiate fără unt
Pregătirea fructelor uscate în acest fel este o soluție excelentă pentru a economisi bani și este, de asemenea, o soluție bună pentru pregătirea unui produs sănătos. Această rețetă se remarcă prin faptul că se folosesc absolut toate produsele și nu se aruncă nimic.
Fructele uscate înlocuiesc perfect dulciurile, le poți lua întotdeauna cu tine. Și, de asemenea, aceasta este o idee minunată pentru un cadou de Anul Nou, principalul lucru este să-l împachetezi frumos. Fructele uscate din magazine sunt acum foarte scumpe, iar aceasta este o alternativă excelentă pentru a înlocui un produs din magazin.
Timp de gătit: două ore

ingrediente:
 • Șase portocale
 • Două pahare de zahăr;
 • Sucul de jumătate de portocală sau lămâie.


Reteta de gatit
În primul rând, trebuie să pregătiți toate produsele necesare. Va dura șase portocale. Fructele trebuie spălate bine sub apă fierbinte și frecate cu o perie. Apoi, portocala este decojită, pentru aceasta, se face o incizie în formă de cruce de sus pe fruct, de sus în jos și coaja este îndepărtată.
Unt de portocale confiate

Apoi, coaja se pune în apă. Este indicat să înmuiați pielea unei portocale timp de două zile, dar nu o puteți înmuia dacă folosiți metoda de mai jos. Înmuiați pentru a îndepărta excesul de amărăciune. Dacă decideți să vă înmuiați, atunci în acest caz apa se schimbă de cel puțin două ori.
Unt de portocale confiate

Dacă nu este înmuiat. Punem coaja înmuiată în apă pe foc și o lăsăm să fiarbă. De îndată ce fierbe, scoateți din căldură și scurgeți apa și completați una nouă. Repetați procedura de 3 ori. Fiecare procedură durează douăzeci de minute.
Unt de portocale confiate

Apoi, clătiți coaja de portocală sub apă rece și tăiați-o în fâșii alungite.
Unt de portocale confiate

Unt de portocale confiate

Unt de portocale confiate

Unt de portocale confiate

Pregătiți siropul. Pentru a face acest lucru, turnați zahăr și o cană de apă în tigaie. Se dizolvă, apoi se coboară pielea pregătită acolo. Gătiti timp de o oră și jumătate. Amestecați constant. Se fierbe până se fierbe aproape tot siropul. La sfârșit, se adaugă jumătate din zeama de portocală în sirop. Apoi, scurgeți prin colier siropul rămas și fructele confiate așezate pe hârtie alimentară, lăsați-le să se usuce o zi, puteți usca pe baterie.
Unt de portocale confiate

Odată ce fructele confiate s-au uscat, acestea pot fi servite cu ceai!
Comentarii (2)
 1. Julia Derkach
  #1 Julia Derkach vizitatori 28 august 2017 19:20
  0
  Am încercat să fac în funcție de rețeta ta. Totul este foarte gustos. Lăsați-vă doar degetele.
 2. Dmitry Trofimov
  #2 Dmitry Trofimov vizitatori 8 mai 2018 18:18
  0
  Rețete uitate de bunicile noastre. Fac uneori.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat