DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
În lumea de azi, oamenii se întreabă din ce în ce mai mult ce să facă și cum să înnobilăm spațiul unui balcon sau loggie. Nu-l folosiți ca depozit pentru depozitarea lucrurilor de mult uitate și inutile. Aruncând tot ceea ce nu era necesar și îndepărtând cu atenție întregul spațiu al balconului, în zona vacantă, recreează realist orice idee și fantezie. Creați un loc confortabil de odihnă, joc sau colț sportiv. Dacă nu este posibil să invitați maeștrii să lucreze la perfecționarea și crearea unei încăperi funcționale, acest tip de lucru poate fi realizat independent. Este necesar să se determine numai alegerea materialelor și etapele reparației.
În primul rând, balconul are nevoie de izolare exterioară. Spuma este ideală pentru acest lucru.
Căptușește balconul

Suprafața peretelui este pregătită, tencuiala veche este îndepărtată. Acest lucru trebuie făcut până la baza de beton. Se acordă atenție cuvenită amorsării la suprafață. În aceste scopuri, un grund de penetrare profundă este bine potrivit, atunci când se usucă, lipim foi de spumă la bază, folosind o soluție adezivă pentru acest tip de lucrări. După ce am stabilit un raft de la colțul de pe marginea inferioară a peretelui, pentru un prim strat uniform, procedăm la lipirea spumei. Lucrările trebuie efectuate de jos în sus, până la acoperirea completă a zonei de izolare necesare.
Căptușește balconul

Procedăm la lucrările de finisare internă. Atunci când alegeți panouri din plastic ca acoperire a tavanului, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați un cadru de șipci de lemn cu grosimea de 2-3 cm pe tavan. Acest lucru va economisi spațiu și nu va fi niciun efect de a schimba tavanul peste cap. Reiki sunt montate la o distanță de 35 - 40 de centimetri unul față de celălalt.
Căptușește balconul

Instalarea începe pe șine. Panoul este tuns mai puțin cu 3 - 4 centimetri în raport cu lățimea balconului. Se utilizează un ferăstrău mic, după tăierea marginilor sunt curățate cu șmirghel. Începând de la marginea peretelui, primul panou la fiecare șină este bătut cu cui mici sau fixat pe șuruburi.
La finalul instalării tavanului, trecem la a doua etapă de decorare.
Realizăm podeaua din placaj pentru pardoseala ulterioară a linoleumului. Primul pas este realizarea lucrărilor la nivelarea podelei. Acest lucru se poate face cu o șapă din beton. Cu o uscare completă a cărei suprafață a podelei este măturată cu atenție și hidro-căldură se întinde deasupra bazei. Placajul cu grosimea de 2-3 centimetri se taie în pătrate de cel mult 50 de centimetri. Este așezat de o coloană herring de la marginea peretelui, rezistând la o distanță de doi trei centimetri de suprafața sa. După ce am întins pe podea și numerotat toate piesele, le scoatem și apoi începem să montăm podeaua. Fixați placajul cu lipici pe bază de bustilate. După uscare, acoperiți podeaua cu film sau ziare pentru a evita contaminarea în timpul lucrărilor ulterioare.
Căptușește balconul

Dacă o căptușeală este aleasă ca material pentru acoperirea pereților balconului, este necesară crearea unui cadru pe care să fie montat. Pentru a face acest lucru, o cutie este realizată folosind blocuri de lemn. Sunt montate în jurul perimetrului balconului la o distanță de 50 - 55 de centimetri unul de celălalt
Căptușește balconul

. Suprafața pe care va fi împachetată căptușeala trebuie să fie perfect plată, ceea ce va prelungi durata de viață a operației și va crea un aspect de înaltă calitate. O opțiune bună ar fi să optezi pentru căptușeală din lemn. Lindenul este considerat unul dintre cele mai bune tipuri de lemn în aceste scopuri, dar și speciile de pin au avantajele lor.Sunt rezistente la temperaturi extreme și la uzură. Căptușeala de pe unghii este fixată. Este necesar să începeți lucrul din orice unghi. Acesta este tăiat în doi trei centimetri mai puțin, atât de la baza tavanului, cât și de la baza podelei.
Căptușește balconul

La sfârșitul lucrării, de asemenea, cu liniuțe de-a lungul perimetrului pereților câțiva centimetri, este așezat linoleum. Decalajul dintre pereții căptușiți de clapboard și tavan este ascuns de pansamentele de tavan.
Căptușește balconul

Fixați peste podeaua de la bază. Balconul perfect este gata.
Căptușește balconul
Comentarii (1)
  1. MIV
    #1 MIV vizitatori 28 august 2017 20:00
    0
    O opțiune bună pentru acoperirea balconului. Îmi place când miroase a lemn, iar materialul este ecologic. Aș fi înclinat, de asemenea, să căptușești balconul cu clapboard, mai bine decât siding sau gips-carton.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat