DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Jucărie cu brânză de pâslă
Jucăriile din pâslă sunt considerate cele mai sigure pentru copii și, dacă sunt cusute de mâinile mamei, atunci și cele mai iubite. Ca material, pâsla arată excelent în produse, este ușor de cusut, nu are nevoie de prelucrare, iar paleta de culori în care este vândut vă permite să fantezi și să creați lucruri complet uimitoare. Mai ales că mâncarea de păpuși este cusută din pâslă - atunci când este gata, pare o mâncare reală, motiv pentru care îi încântă pe copii.
Această clasă mater va ajuta la prepararea brânzei. Procesul de fabricație este cât se poate de simplu, chiar și o persoană care este departe de lucrările de ac se poate descurca.
Veți avea nevoie de:
- pâslă galbenă și ață în ton;
- iernier sintetic sau bumbac;
- carton pentru modele și foarfece.

Orice fire sunt potrivite, deși folosesc mai ales ață. Firele obișnuite pot fi dublate, crescând astfel grosimea. Un iernar sintetic este mai bine să iei cel mai subțire, astfel încât brânza de jucărie să nu arate ca o pernă.
Brânză de jucărie făcută din pâslă

Brânză de jucărie făcută din pâslă

Mai întâi trebuie să desenați un model - acest lucru va ajuta imaginația. Ca bază, luați un dreptunghi de 5 * 7 cm, trageți găuri de brânză în el și tăiați-le. Apoi, tăiați două părți din pâslă. Puneți-le împreună și așezați un strat de sinton între ele. Coaseți piesele cu o cusătură acoperită. Tratați găurile interne în același mod. Fixați firul și îndreptați produsul.
Brânză de jucărie făcută din pâslă

Brânză de jucărie făcută din pâslă

Brânză de jucărie făcută din pâslă

De acord, nimic complicat, dar copilul dvs. va avea o jucărie exclusivă și interesantă. La brânză se poate adăuga o bucată de pâine, cârnați și alte produse alimentare, pentru care se simte felul potrivit.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat