DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Plic tricotat

Uneori este posibil să aveți nevoie de un plic cadou pentru note sau cărți poștale, sau poate pentru alte fleacuri cadou. Și un astfel de plic nu trebuie să fie hârtie standard. Puteți diversifica aspectul acestui pachet făcând plicul tricotat. Mai mult, baza poate fi una, iar opțiunile de proiectare sunt diferite.
Plic tricotat

Plicul clasic este alb. Prin urmare, alegând un fir alb, puteți susține acest clasic. Pentru tricotarea simplă, puteți utiliza atât ace de tricotat, cât și un cârlig. Mărimea este selectată în funcție de grosimea firelor, ținând cont de faptul că tricotarea ar trebui să fie destul de strânsă.
Plic tricotat

Luăm măsurătorile necesare pentru a obține dimensiunea potrivită a plicului. Pentru comoditate, vom realiza un aspect al plicului de hârtie în dimensiunile necesare.
tricotare începe cu un lanț de bucle de aer, lungimea corespunzătoare lungimii uneia dintre laturile plicului. În același timp, tricotarea produsului poate fi obținută atât de-a lungul cât și de-a lungul, în funcție de modul în care ați conturat opțiunea pentru plic.
Plic tricotat

Plic tricotat

Se dovedește un dreptunghi cu laturile pe care trebuie să le măsurați. Pliem dreptunghiul într-un plic, adică. îndoim partea inferioară și împletim părțile pliate împreună, făcând marginea plicului cu coloane fără un croșetat. Facem colțurile părții superioare rotunjite prin tricotarea a două croșete simple în ele.
Plic tricotat

Plic tricotat

Obținem un plic simplu alb de dimensiunea dorită. Punctul culminant al acestuia va fi designul, care poate fi selectat din ceea ce vă stă la dispoziție.
Plic tricotat

Plic tricotat

Decorația poate fi un arc sau o bandă cu arcuri. Un astfel de plic va semăna cu o mică pungă de ambreiaj. Apropo, poate fi folosit pentru a stoca oglinzi sau ruj.
Plic tricotat

Plic tricotat

De asemenea, un plic poate fi emis cu o aplicație aeriană sau cu butoane colorate, oferindu-i fie o naivitate copilărească, fie o imagine mai strictă, oficială. Un plic pentru copii poate deveni mai târziu o cutie de creion pentru școală, iar ambalajele laconice și restrânse pot fi folosite pentru a stoca căști, încărcătoare și alte fleacuri similare.
Plic tricotat

Plic tricotat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat