DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pandantiv" Hematit negru "
Pandantiv hematit negru

Uneori este nevoie de bijuterii noi, iar cea mai bună soluție este să faci ceva nou cu propriile mâini! Vă puteți diversifica aspectul și completa hainele în culori albastre și negre. Acest pandantiv este potrivit în special pentru o rochie.
Pentru a face un astfel de pandantiv, aveți nevoie de hematit de 3 cm lungime și cu o gaură în interiorul pietrei, de asemenea, margele cu un diametru de 4 mm, un fir gros cu un diametru de 1 mm și o lungime de 12 cm, apoi un fir mai subțire cu un diametru de 0,7 mm și o lungime de 8 cm și un fir subțire cu un diametru de 0,1 mm 50 cm lungime.
1. Mai întâi folosim o sârmă groasă pentru a crea baza pandantivului nostru: pentru aceasta, punem piatra noastră de hematit negru pe sârmă, lăsăm capătul sârmei cu 3 cm lungime și îndoim sârma la stânga în jurul pietrei. Apoi trecem de la punctul 1 la punctul 2: pentru aceasta facem o buclă în jurul capătului liber rămas al sârmei și îndoim firul din dreapta pietrei. Puteți să-l îndoiți cu mâinile, deoarece sârma este de cupru și destul de moale. La sfârșit, cu clește cu nas rotund, înfășurăm o îndoită frumoasă, ca un clef de treabă.
Pandantiv hematit negru

2. După aceea, înfășurăm capătul rămas al sârmei cu un clește, astfel încât să se formeze o buclă pentru a atârna pandantivul nostru.
Pandantiv hematit negru

3. Îndoiți frumos sârma în jurul buclei și tăiați inutile
Pandantiv hematit negru

4. Acum este rândul sârmei să fie mai subțire: îndoim bucla de la bază cu clește și șirăm mărgelele pe ea. Cu cea mai subțire sârmă fixăm firul mai subțire la baza pandantivului în 2-3 viraje și pentru frumusețe sub mărgelele de 5 rotații.
Pandantiv hematit negru

5. Apoi trecem până la sfârșit. Rezultatul este vizibil în fotografie. La sfârșit, facem o buclă mică la sfârșitul firului mai subțire, la fel ca la început.
Pandantiv hematit negru

6. Aruncăm firul cel mai subțire pe o buclă, sub forma capătului unui clef trebil
Pandantiv hematit negru
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat